Nechal si ode mě proplatit cesty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Černá vdova píše:
Tak to je hodný, mohl si spočítat odpis bot na jednu cestu.
A teď vážně. Zbav se ho. Je to škrt a bude škrtit ještě víc, až se k Tobě nasáčkuje.
Souhlas, tohle je těžký oříšek, tohle chce poddajnějšího chlapa, ze kterýho se dá vyrazit víc a snadnějc - pro nebohou ženu v nouzi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pohledzdruhestrany píše:
Souhlas, tohle je těžký oříšek, tohle chce poddajnějšího chlapa, ze kterýho se dá vyrazit víc a snadnějc - pro nebohou ženu v nouzi.
Tak to není.
Já uznávám jednu společnou kupičku a společně bojujeme a jdeme životem.
Tak jsem to vždycky měla a bohužel na to dojela, protože bývalý mi nějak zapomněl říct, že to má nastavené jinak a paralelně si jel svoje odklánění (byli jsme manželé). Jenže já mu věřila všechny ty jeho řeči o tom, jak dělá všechno pro rodinu a nenapadlo mě, že je to jinak.
Přítel to neuměl skrývat a šel na účtování do padesátníku. Proto jsem si toho všimla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to není.Já uznávám jednu společnou kupičku a společně bojujeme a jdeme životem.
Přítel to neuměl skrývat a šel na účtování do padesátníku. Proto jsem si toho všimla.
Tak jsem to vždycky měla a bohužel na to dojela, protože bývalý mi nějak zapomněl říct, že to má nastavené jinak a paralelně si jel svoje odklánění (byli jsme manželé). Jenže já mu věřila všechny ty jeho řeči o tom, jak dělá všechno pro rodinu a nenapadlo mě, že je to jinak.
Jenže on zjevně uznává jiný způsob hospodaření. Tohle není o tom, že se dohodnete, jak budete co financovat. Je o tom, že on dělí na svoje a Tvoje + dětí. Tohle se nezmění. Můžete se dohodnout, že budete každý dávat 3 tisíce, 5 tisíc nebo 10 tisíc. Ale on si pojede pořád to svoje a pořád bude počítat, aby náhodou nedal o pět korun víc. A taky si sakra ohlídá, bych těch 5 korun navíc nešlo ani z té společné hromady.
Fakt chceš mít tohle doma?
- Citovat
- Upravit
@Černá vdova píše:
Jenže on zjevně uznává jiný způsob hospodaření. Tohle není o tom, že se dohodnete, jak budete co financovat. Je o tom, že on dělí na svoje a Tvoje + dětí. Tohle se nezmění. Můžete se dohodnout, že budete každý dávat 3 tisíce, 5 tisíc nebo 10 tisíc. Ale on si pojede pořád to svoje a pořád bude počítat, aby náhodou nedal o pět korun víc. A taky si sakra ohlídá, bych těch 5 korun navíc nešlo ani z té společné hromady.
Fakt chceš mít tohle doma?
Přesně tak to asi je. Byl to nějaký nákup, který jsme platili dohromady a on z něj vyjmul ty sušenky pro děti. Když budu hnidopich, tak toho jídla, které jsme koupili napul, on snedl mnohem víc než já. Sakrapráce, takhle jsem ve vztahu nikdy neuvažovala…Ty sušenky mě tehdy dostaly, stály pár kaček.
- Citovat
- Upravit
No neumím si představit mít něco takového doma a ty to taky nedopusť nebo bude počítat dětem rohlíky ráno ke snídani. Tohle není člověk, se kterým by se dalo cokoliv sdílet, natož domácnost. A budeš vše vyúčtovávat do koruny a nosit domů účtenky. A když už jsme u těch sušenek, tak já bych mu zase řekla, co vše snědl navíc nad tu jím zaplacenou polovinu a chtěla to doplatit. Bych chtěla vidět, jak čumí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náměsíčná píše:
A jí u tebe? Koupe se u tebe? Vyučtuj mu to taky.Jinak rozhodně to nevidíš příliš citlivě.
Jí? Měla by mu naúčtovat i použití WC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No neumím si představit mít něco takového doma a ty to taky nedopusť nebo bude počítat dětem rohlíky ráno ke snídani. Tohle není člověk, se kterým by se dalo cokoliv sdílet, natož domácnost. A budeš vše vyúčtovávat do koruny a nosit domů účtenky. A když už jsme u těch sušenek, tak já bych mu zase řekla, co vše snědl navíc nad tu jím zaplacenou polovinu a chtěla to doplatit. Bych chtěla vidět, jak čumí.
Trochu jsem sondovala, jak to měl s předchozí partnerkou. Prý jí vždy dal 5 tisíc a ona platila z toho byt. Jídlo platit nemusela, protože byla kuchařka a vpodstatě všechno si nosila domů (vařila tam jako jediná kuchařka, takže nebyl žalobce, že?). Děti ona neměla a spolu taky neměli. On platil benzín a auto. A ona občas chtěla něco drahého, tak jsem z jeho vyprávění pochopila, že tak dlouho vymrzovala, až to koupil. Prý si vyhlídla nějakou italskou kabelku za 8 tisíc a řešili to dva měsíce. Plat oba nic moc.
Teď mě napadá, že on vlastně není zvyklý na to, že se platí něco mimo něj - děti a tak.
- Citovat
- Upravit
No a není zvyklej platit ani za jídlo, když ho měl předtím zadarmo
. To jako za 5 tisíc měsíčně měl bydlení i jídlo, tak to se měl fajn, to s ní měl zůstat
. Je to prostě lakomec a škrt, vyúčtovávat všechno do koruny je nemoc, s tím se žít nedá, pokud nejsou oba dva stejní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No a není zvyklej platit ani za jídlo, když ho měl předtím zadarmo. To jako za 5 tisíc měsíčně měl bydlení i jídlo, tak to se měl fajn, to s ní měl zůstat
. Je to prostě lakomec a škrt, vyúčtovávat všechno do koruny je nemoc, s tím se žít nedá, pokud nejsou oba dva stejní.
Kupoval si svačiny - to prý ona hned na začátku mu odmítla do práce dělat a kupovat.
Jestli oni nebyli stejní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hroznej puberťák píše:
Něco takového na mě nezkouší ani firemní partner, který mi jinak fakturuje práci
No jo, ale ty mu neodepíráš sex
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
A když kupuje sám sobě, tak si dopřává nebo se ošidí?
Nešidí
to pořád kouká na parametry - kolik masa, kolik toho, kolik onoho. Když sýr na špagety, tak jedině Grana Padano. A ještě pořád sleduje slevy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nešidíto pořád kouká na parametry - kolik masa, kolik toho, kolik onoho. Když sýr na špagety, tak jedině Grana Padano. A ještě pořád sleduje slevy.
No to mi bylo úplně jasný, že sám sebe neošidí, že si dopřeje. No tak někde na to vzít musí, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nešidíto pořád kouká na parametry - kolik masa, kolik toho, kolik onoho. Když sýr na špagety, tak jedině Grana Padano. A ještě pořád sleduje slevy.
Leze mi na nervy a to ho ani neznám
.
My jsem zas doma měli: tohle koupíme, to je levné, tohle nekoupíme, to je drahé
. U řadu let sil to teda řeší sám a já si kupuju, co uznám za vhodné (jsme od sebe už dlouho).
On bude vyhovovat ženě, která má stejný postoj k financím jako on.
Příspěvek upraven 19.07.18 v 16:47
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama píše:
Psala, že cesták nabídla ona, on to přijmul. Stejně jako ona přijmula nabídku jeho práce zadarmo.
Psala, že si dělníky platí. On jí pomohl se třemi věcmi. A ne zadarmo, ale za jídlo (i naváděné do zásoby domu).
Pro mě je to scifi. Mně partner pomáhá jen tak, zadarmo, cestaky taky nevedeme, v podstatě se může přetrhnout, když vidí, že může pomoct. Ja jemu samozřejmě taky, ale víc příležitosti kpomoci má on nam. Tohle je jak zlý sen.
- Citovat
- Upravit