Nechal si ode mě proplatit cesty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zakladatelko, vyúčtoval ti po položkách těch 20 000,–, které jsi mu poslala? Dal ti faktury a doklady od toho, co kupoval? Jestli ti vezl umyvadlo, silikon a nějaké drobnosti a ty jsi stejně sama musela odvážet dlažbu, cement atd. - na takovou „pomoc“ bych se vyprdla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bartsch píše:
Zakladatelko, vyúčtoval ti po položkách těch 20 000,–, které jsi mu poslala? Dal ti faktury a doklady od toho, co kupoval? Jestli ti vezl umyvadlo, silikon a nějaké drobnosti a ty jsi stejně sama musela odvážet dlažbu, cement atd. - na takovou „pomoc“ bych se vyprdla.
Doklady mám, vyúčtování ještě ne.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Doklady mám, vyúčtování ještě ne.
No, tak uvidíš, co v jeho účetnictví bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykopla bych ho až by mu futra nestačila.Nechápu, jak si partner může účtovat benzín. Jemu bych vyúčtovala jídlo, spotřebu vody atd. A pak mu ukázala dveře. Nechoď těmto vyčůránkům naproti a už jim nedávej peníze předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A když se zvažovalo, že by tu měl bydlet s námi, tak jsem mu měla všechno zaplatit a on by se pak nastěhoval?Asi to mám fakt blbě nastavené, ale pořád žiju v domnění, že když dva spolu jsou (i když spolu nebydlí), že si vzájemně pomáhají a nic si neúčtují. Dost jsem teda na tento princip dojela v předchozím vztahu, kde jsem investovala mnohem víc než ex a on si pak všechno vzal.
No jo, ale vy spolu nejste. To co popisuješ ani neumim popsat, ale „vztah“ bych tomu neřek ani pod vlivem…
- Citovat
- Upravit
No já bych ještě dejme tomu pochopila, že třeba nemá tolik peněz a zasahuje mu do rozpočtu, když ti vozí věci ze stavebnin atd. Ale nechat si proplatit obálky, počítat sušenky, tak to už je diagnoza a s někým takovým bych se fakt nesestěhovala, dokonce bych s ním ani nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No já bych ještě dejme tomu pochopila, že třeba nemá tolik peněz a zasahuje mu do rozpočtu, když ti vozí věci ze stavebnin atd. Ale nechat si proplatit obálky, počítat sušenky, tak to už je diagnoza a s někým takovým bych se fakt nesestěhovala, dokonce bych s ním ani nebyla.
Tím spíš, že řadu věcí na počátku jsem platila já a nikdy bych mu neřekla o peníze.
- Citovat
- Upravit
No a tak by to i zůstalo, akorát by začal omezovat i tebe a kecal by do toho, co si můžeš za svoje peníze koupit, pryč s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No a tak by to i zůstalo, akorát by začal omezovat i tebe a kecal by do toho, co si můžeš za svoje peníze koupit, pryč s ním
a v konečném důsledky bude mrška za těch pár prací hodně v plusu, dobře to vymyslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No a tak by to i zůstalo, akorát by začal omezovat i tebe a kecal by do toho, co si můžeš za svoje peníze koupit, pryč s ním
Musím se smát, protože tohle se fakt stalo
Chtěla jsem koupit za peníze od rodičů nějakou zahradu a on zcela vážně mi začal diktovat, proč to chci kupovat, co s tím budu dělat a tak. Jako by to byly jeho peníze. Tak jsem ho tehdy poslala do háje. A když jsem kupovala třeba nářadí, tak se choval, jako kdyby mu to patřilo a nutil mě koupit to nejdražší. Pak jsme zvažovali, že koupíme držák na kola, abychom mohli jezdit s koly autem na různá místa - zase jsem to měla koupit já za svoje peníze na svoje auto. Tak jsem mu tehdy řekla, že by to bylo fajn na jeho a bylo ticho a už jsme se o nosiči nikdy nebavili.
- Citovat
- Upravit
@pohledzdruhestrany píše:
a v konečném důsledky bude mrška za těch pár prací hodně v plusu, dobře to vymyslela
jako já??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jako já??
myslím, že jste oba stejní, jen ty trochu rafinovanější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že jste oba stejní, jen ty trochu rafinovanější
Musím to dnes napsat snad po desáté - jaký šel takovou našel. Vesmír je v rovnováze
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Brzy to moc není - 1,5 roku to vypadalo jinak, pak jsem si začala všímat těch věcí jako byly například ty sušenky, pak jsme začali na večeře chodit do nejlevnějších restaurací, vedl mi seznamy mých dluhů (potřebovala jsem třeba 5 obálek, tak je koupil, má papírnictví vedle domu a napsal si do seznamu 10 Kč) a tak. Ty pěší cesty do papírnictví si teda nezapočítal: Byli jsme spolu 3 roky.
Tak to je hodný, mohl si spočítat odpis bot na jednu cestu
.
A teď vážně. Zbav se ho. Je to škrt a bude škrtit ještě víc, až se k Tobě nasáčkuje. ![]()
- Citovat
- Upravit
myslím, že jste oba stejní, jen ty trochu rafinovanější
Nemyslím si, jen poté, co jsem dostala bombu v minulém vztahu a vím o sobě, že mám tendence jít do toho naplno, tj. zase neřešit, kdo co zaplatil a financovat, jak to vyjde, tak jsem si řekla, že se musím každý půlrok zastavit a kouknout zpět. jenže u tohodle člověka mě některé věci začaly tahat už při akci samé. Že třeba když nahlas uvažuju o koupi zahrady za peníze mých rodičů on mi diktuje, jestli můžu nebo ne a proč vlastně, a k čemu a tak, tak jsem dost zpozorněla. Stalo se cca po půlroce našeho chození.
- Citovat
- Upravit