Nechal si ode mě proplatit cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
19.7.18 12:49
@Anonymní píše:
Pro mne je to poslední hřebíček, kdy vím, že s ním už ne, ale chtěla bych vědět, jestli fakt to třeba nevidím už příliš citlivě kvůli těm předchozím zkušenostem.

Normálně mu tedy vystav účet za přespání , za sex, za jídlo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty vole , to není možný… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
19.7.18 12:50

Zakladatelko,
na tvém místě bych byl rád, že se takto projevil relativně brzy a můžeš se s ním rozejít bez nějakých větších závazků. Život s lidmi, kteří počítají vše do koruny, bývá hodně složitý.
Víš jak je v jednom filmu: To nemůžeš vylézt na strom jen tak?
Tak ono je to přesné. Když miluješ, je ti potěšením partnera podpořit, pomoci mu, udělat něco jen tak. Bez toho, aby člověk očekával protihodnotu.
Hlavu nahoru, zvládáš sama velké věci, tohle tě nepoloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.7.18 12:52
@Anonymní píše:
A když se zvažovalo, že by tu měl bydlet s námi, tak jsem mu měla všechno zaplatit a on by se pak nastěhoval?Asi to mám fakt blbě nastavené, ale pořád žiju v domnění, že když dva spolu jsou (i když spolu nebydlí), že si vzájemně pomáhají a nic si neúčtují. Dost jsem teda na tento princip dojela v předchozím vztahu, kde jsem investovala mnohem víc než ex a on si pak všechno vzal.

no, tak vzhledem k tomu, že tam bydlet an nemusí a můžeš ho vykopnout kdykoli si vzpoomeneš a jeho práce tvoje zůstane, tak mi to zas tak fér nepřijde
S účtováním - ano, může a nemusí to fungovat. Každopádně bych do toho nešla před tím, než si s někým vyzkouším bydlením.
Je pomoc a pomoc- když mi přítel pomohl posekat zahradu, tak jsem to s díky přijala. Ale todle mi přijde fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.7.18 12:54
@Anonymní píše:
A když se zvažovalo, že by tu měl bydlet s námi, tak jsem mu měla všechno zaplatit a on by se pak nastěhoval?

Ne, měla jsi zaplatit cizího dělníka. A s přítelem randit zábavnější formou. :nevim:

hele, neřeknu, kdyby jste spolu už nějaký ten čas bydleli. A pak přišla rekonstrukce- tak i pokud by byla nemovistost tvoje, tak je snad jasné, že přiloží ruku k dílu.

Ale takle mi to připadá, že jsi zdrhla z jednoho vztahu, nemáš kde bydlet, tak jsi si narazila chlapa, aby ti zrekontruoval bydlení.
Ale je možné, že to je celé jinak, to je jen skládačka ze střípků tady, doplněná o mou bujnou fantazii, takže pokud to tak není, předem sorry.

Příspěvek upraven 19.07.18 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 12:55
@Premek_Orac píše:
Zakladatelko,
na tvém místě bych byl rád, že se takto projevil relativně brzy a můžeš se s ním rozejít bez nějakých větších závazků. Život s lidmi, kteří počítají vše do koruny, bývá hodně složitý.
Víš jak je v jednom filmu: To nemůžeš vylézt na strom jen tak?
Tak ono je to přesné. Když miluješ, je ti potěšením partnera podpořit, pomoci mu, udělat něco jen tak. Bez toho, aby člověk očekával protihodnotu.
Hlavu nahoru, zvládáš sama velké věci, tohle tě nepoloží.

Brzy to moc není - 1,5 roku to vypadalo jinak, pak jsem si začala všímat těch věcí jako byly například ty sušenky, pak jsme začali na večeře chodit do nejlevnějších restaurací, vedl mi seznamy mých dluhů (potřebovala jsem třeba 5 obálek, tak je koupil, má papírnictví vedle domu a napsal si do seznamu 10 Kč) a tak. Ty pěší cesty do papírnictví si teda nezapočítal :mrgreen: Byli jsme spolu 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
41130
19.7.18 12:55
@Anonymní píše:
A když se zvažovalo, že by tu měl bydlet s námi, tak jsem mu měla všechno zaplatit a on by se pak nastěhoval?Asi to mám fakt blbě nastavené, ale pořád žiju v domnění, že když dva spolu jsou (i když spolu nebydlí), že si vzájemně pomáhají a nic si neúčtují. Dost jsem teda na tento princip dojela v předchozím vztahu, kde jsem investovala mnohem víc než ex a on si pak všechno vzal.

A? hádám, že jsi nehodlala na něj část nemovitosti přepisovat, takže ti měl vlastně udělat takovou rekonstrukci zadarmo. Chápu, ale komukoli jinému, by jsi tu práci prostě zaplatit musela, takže u tebe po vlastní práci makal druhou směnu, to mi jako klasické vyžírkovství fakt nepřijde. Pomáhat ve vztahu ano, odedřít rekonstrukci za jídlo, ok, ale pak ho označit za škrta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 12:58
@Lama Lama píše:
Ne, měla jsi zaplatit cizího dělníka. A s přítelem randit zábavnější formou. :nevim:

hele, neřeknu, kdyby jste spolu už nějaký ten čas bydleli. A pak přišla rekonstrukce- tak i pokud by byla nemovistost tvoje, tak je snad jasné, že přiloží ruku k dílu.

Ale takle mi to připadá, že jsi zdrhla z jednoho vztahu, nemáš kde bydlet, tak jsi si narazila chlapa, aby ti zrekontruoval bydlení.
Ale je možné, že to je celé jinak, to je jen skládačka ze střípků tady, doplněná o mou bujnou fantazii, takže pokud to tak není, předem sorry.

Příspěvek upraven 19.07.18 v 12:57

A vy jste tu všechny milionářky, že to zvládáte platit? Já teda počítám každou korunu, tak jsem byla ráda, že mi aspoň v pár chlapských pracích pomůže. Mohl se cítit za hrdinu pomoci nebohé ženě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 13:01
@Keyllah píše:
A? hádám, že jsi nehodlala na něj část nemovitosti přepisovat, takže ti měl vlastně udělat takovou rekonstrukci zadarmo. Chápu, ale komukoli jinému, by jsi tu práci prostě zaplatit musela, takže u tebe po vlastní práci makal druhou směnu, to mi jako klasické vyžírkovství fakt nepřijde. Pomáhat ve vztahu ano, odedřít rekonstrukci za jídlo, ok, ale pak ho označit za škrta :think:

Byl tu čtyři víkendy, víc nic. Rozhodně se to nedá nazvat rekonstrukcí. Zedníky, elektrikáře a vodaře si platím, právě zedníkovi vozím ty betony a tak, protože má malé auto.

Přítel mi pomhl vyměnit umyvadlo, pověsit lustry, natáhnout plot.

• Citovat
  • Upravit
81479
19.7.18 13:01
@Anonymní píše:
A vy jste tu všechny milionářky, že to zvládáte platit? Já teda počítám každou korunu, tak jsem byla ráda, že mi aspoň v pár chlapských pracích pomůže.Mohl se cítit za hrdinu pomoci nebohé ženě.

ano, vlastní náklady si zvládám platit. :nevim:
To je pěkná manipulace. :mrgreen:
Pár? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.7.18 13:02
@Anonymní píše:
Brzy to moc není - 1,5 roku to vypadalo jinak, pak jsem si začala všímat těch věcí jako byly například ty sušenky, pak jsme začali na večeře chodit do nejlevnějších restaurací, vedl mi seznamy mých dluhů (potřebovala jsem třeba 5 obálek, tak je koupil, má papírnictví vedle domu a napsal si do seznamu 10 Kč) a tak. Ty pěší cesty do papírnictví si teda nezapočítal :mrgreen: Byli jsme spolu 3 roky.

No, tak to je sice velmi bizardní a takovýho bych ho nechtěla.
ale stejně tak bizardní je nechat makat chlapa na vlasní nemovistosti, když z toho nic mít nebude. A tam by jsme se dostaly za zajímavješí čátky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35889
19.7.18 13:03

To je cesta do pekel a slušný chlap se takhle nechová. Pokud chtěl pomoci, OK, ale účtovat si cesťáky … 8o

I kdyby to z Tvé strany byla čistá vypočítavost, tak to dělat nemusel nebo to mohl brát tak, že má teplé jídlo, studený nápoj :mrgreen: a vášnivý sex, tak je to vlastně fifty - fifty a pomáháte si navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.7.18 13:05
@Anonymní píše:

Právě proto se ptám, proč to všechno děláš? Proč mu proplácís sušenky pro děti a benzín? Tak buď je to partner a chovej se k němu tak nebo si ho najmi na opravu baráku a ber ho jako dělníka. Mmch mě úplně odrovnalo, že po svých zkušenostech a v tvé situaci mu pošleš na účet 20 tisíc aby on s nimi hospodařil :zed: :zed: seš normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.7.18 13:05
@jege píše:
To je cesta do pekel a slušný chlap se takhle nechová. Pokud chtěl pomoci, OK, ale účtovat si cesťáky … 8oI kdyby to z Tvé strany byla čistá vypočítavost, tak to dělat nemusel nebo to mohl brát tak, že má teplé jídlo, studený nápoj :mrgreen: a vášnivý sex, tak je to vlastně fifty - fifty a pomáháte si navzájem.

Psala, že cesták nabídla ona, on to přijmul. Stejně jako ona přijmula nabídku jeho práce zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 13:14
@Lama Lama píše:
No, tak to je sice velmi bizardní a takovýho bych ho nechtěla.
ale stejně tak bizardní je nechat makat chlapa na vlasní nemovistosti, když z toho nic mít nebude. A tam by jsme se dostaly za zajímavješí čátky, že?

Když jsem byla s bývalým, jeho rodiče měli pole a hospodářství. Jezdili jsme tam pomáhat, uklízela jsem tam, vařila, makala na baráku a nikdy mě nenapdalo jim říct, makám na cizím. připadala bych si hloupě. A nebydleli jsme s nimi. Prostě zavolali, že potřebují pomoct a jeli jsme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 13:15
@Lama Lama píše:
Psala, že cesták nabídla ona, on to přijmul. Stejně jako ona přijmula nabídku jeho práce zadarmo.

No bylo to spíš z donucení, protože pořád brblal, co stojí cesta. Jsem měkká, no.

Paradoxně když jsem za ním jezdila já, tak o drahé cestě nepadlo ani slovo a mně by bylo hloupé muříkat, přijela jsem za tebou na sex, proplať cestu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat