Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedivím se mu, taky bych v první chvíli vyšilovala. Ale on vychladne… Jen mu opravdu řekni pravdu, tak, jak jsi to napsala tady… Na rozchod to fakt není, ale aspoň vidíš, že ani maličká lež se nevyplácí
@kvaček píše:
Jen mě tak napadlo, že takto jsme chodily v discotéky v 17 letech.. Poznaly jsme kluky a šli jsme snima.. já bych s nově poznamýma chlapa neříkám, že nešla, ale rozhodně bych se nenechala hlídat u čůrání
to je pravda
@fair já za mlada před x lety jsem taky někdy takto zašla a měla něco podobného a vlastně nevinného.. Nikde jsem nešla a pak jsem si zašla a torochu jsme se bavily, a prostě nic nebylo, ani bych nechtěla, ale stejně byl chlap naštvaný, ale prostě občas člověk jedná jinak než by měl, ale tak z závěru se nic dramatického nestalo- jenomže on porstě nevidí přesně jak to bylo no.. to je celé.. nechala bych ho být omluvila, vysvětlila, ale nedolézala
Příspěvek upraven 10.07.14 v 19:23
@fair píše:, ale tak přeci spousta ženských má kamarády a naopak…já v tom nehledala nějakou záminku pro sex nebo rande, svého chlapa miluju
Jo a víš co se říká… kamarád taky rád ![]()
@kvaček píše:
Jen mě tak napadlo, že takto jsme chodily v discotéky v 17 letech.. Poznaly jsme kluky a šli jsme snima.. já bych s nově poznamýma chlapa neříkám, že nešla, ale rozhodně bych se nenechala hlídat u čůrání
Ach jo, byla jsem napitá no
a prostě myslela, že nás dojdou, když jsem na ně houkla, takže on čekal a já odskočila tak 10m dál… no a pak nějak jsem šli zas spolu a kecali, jenže oni byli už v trapu.
@Berousik píše:
Ja bych mu rozhodne nepodlezala, nebrecela, neustale nepremlouvala at se uz nezlobi. Jednou a jasne bych mu rekla, ze se nic nestalo, svedomi mam ciste. A az se vyvzteka, at prijde. Nesnasim zarleni, dokaze me to fakt urazit. Ale to ze jsi mu lhala byla totalni blbost. Za to bych se omlouvala a to hodne. Ale za doprovod ani nahodoumuj muz by byl naopak rad, ze nejdu sama a za to si ho nesmirne vazim. A kdyby on sel doprovodit nejakou slecnu domu, tak bych mu rekla, ze je hodny.
promiň, ale neříkej mi, že trošku žárlivost by nebyla..to nevěřím..prej hodný
..
U nás by byl chlap na mě spíš víc naštvaný, že jsem byla naváta a takto se s někým vydám- jako chlap to považuje za blbost jít s cizíma chlapama ovíněná.. ale to je jiná věc…
@Deníííí píše:
promiň, ale neříkej mi, že trošku žárlivost by nebyla..to nevěřím..prej hodný..
nebyla…vazne nezarlim
je to nesmysl ![]()
Dala jsi mu svým lhaním záminku k tomu, aby tě mohl vydírat a urážet se. On se cítí ublížený a tohle ti jen tak neprojde.
Když tak čtu to, cos psala minulý týden (https://www.emimino.cz/…rankovani/9/), tak si myslím, že téhle lži on využije hojně proti tobě.
Nezávidím ti.
Já být v tvé situaci, tak se už nepokouším ani omlouvat ani ospravedlňovat a cokoliv vysvětlovat.
Měj svou hrdost a odjeď na tu chatu.
Pokud s sebou necháš zametat jako s hadrem, dopadneš špatně. Nebudeš partnerka, ale služka a matrace bez ceny.
@SussieS píše:
Nedivím se mu, taky bych v první chvíli vyšilovala. Ale on vychladne… Jen mu opravdu řekni pravdu, tak, jak jsi to napsala tady… Na rozchod to fakt není, ale aspoň vidíš, že ani maličká lež se nevyplácí
No, tohle mě vážně ponaučilo
…až až. To mám za to, že jsem taková no asi až moc přátelská a nedělám rozdíl mezi muž a žena a uznávám, že teda jsem byla dost odvážná jít pak s ním sama a souhlasit ať na mě u čůrací pauze počká. Jenže to je ten alkohol…Tohle se mi nepodařilo už od dob diskoték
…achjo…je mi ze sebe samotné na nic
vím, že jsem nic neprovedla v tom mám čisté svědomí, ale že se i on musí cítit zklamaně a že jsem ho zklamala…
@kvaček píše:
U nás by byl chlap na mě spíš víc naštvaný, že jsem byla naváta a takto se s někým vydám- jako chlap to považuje za blbost jít s cizíma chlapama ovíněná.. ale to je jiná věc…
jo tak to souhlas, tohle bych si asi taky vyslechla, kdyby to byl cizi clovek, nikdo nevi, co potkas za uchyla. Ale jak jsi psala, toto jsme delaly v 17 ![]()
Udělala jsem halt blbost
a za blbosti se platí
nešťastně se to včera tak „podařilo“
ach jo…
Celkem ho i chápu, že je naštvanej, to je normální, ale zase na rozchod to v normálním vztahu není
No ty sis zavařila
já jsem hodně tolerantní, ale tohle by mě teda taky nasr.alo. Jdeš na rais s kámoškou a domů s cizím chlapem který tě hlídá u čůrání
Podle tvých ostatních příspěvků to asi nemáš jednoduchý a tímhle sis to určitě neulehčila, trochu mi to připomíná pověstné utržení ze řetězu když tě konečně někam pustil. Hlavně nedolejzej a neodprošuj když se nic nestalo, doteďka měl nad tebou navrch tak ať tě nezadupe do země úplně.
No, tak lhala jsi mu, že jsi s kamarádkou a kámoš tě hlídal u křovíčka. Kdyby ti takto lhal on a ty čekala doma na něj, copak by jsi si o něm asi pomyslela.