Nechápu proč...milosrdná lež

15
10.7.14 19:01

Nechápu proč...

Holky, potřebuju se vykecat.
Včera jsem byla s kamarádkou po dlouhé době sednout na pívo. Bylo to fajn zábava, poznali jsme u stolu fajn kluky-hráli na hudební nástroje, zpívalo se a tak jsme u nich seděli a povídali. Když došlo na to, že půjdeme domů, rozhodli se, že nás doprovodí. Ať nejdeme samy a stejně to mají po cestě. Šli jsme, ale už jsem byla tedy hodně ovíněná a potřebovala jsem na wc-křoví :lol:. Jeden ten kluk jak jsme šli spolu a povídali si po cestě, tak se nabídl, že počká ať mě tam nikdo nepřepadne, na kamarádku, která kecala s jiným, tak jsem to houkla, ale nejspíš neslyšela (ale neohlížela jsem se, byli od nás kus jak jsem metla, takže jsem pak myslela že jdou za náma). Souhlasila jsem, ať na mě počká, že nepůjdu pak ten kousek sama, cca 200m jen. No prostě dobrý v pohodě, doprovázel mě domů, kecali jsme, hlavně nic mezi námi nebylo, ani pusa na ruku :D, nic prostě, najednou telefon, volal mi muj chlap, kde jsem, zalhala jsem mu, že jdu přece s ní-s kamarádkou, jelikož jsem byla celou dobu v přesvědčení, že jdou za náma, ani nevím proč… No a on, že ji viděl, že je už u baráku deset minut a já nikde. Začala jsem koktat, prořekla jsem se, že mě doprovází kluk ať se mi něco nestane…asi jsem neměla dělat nasadilo to všemu korunu :( ale když já neumím prostě pořádně lhát asi…což je dobré, ale milosrdná lež, když o nic nejde… :(
Doma scény :( že to vypadá na rozchod :( šel do hospody, vzal si volno v práci, nepomáhá mu vysvětlení, nic :( že se tahám s borcema dle něj, že mi nevěří, že mu lžu :( přitom to bylo zcela nevinné, ráda se bavím s lidmi, večer byl v pohodě, fajn a teď mám oči pro pláč, že mě opustí…máme spolu tříletýho prcka…jsem z toho zoufalá, mám čisté svědomí, jen byla chyba, že se mi chtělo na wc :(
Co si o tom myslíte… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
10.7.14 19:04

No tak pokud bych byla chlap a moje láska mi nejdřív tvrdila že je s kamarádkou a nakonec z ní vypadlo že je s jiným chlapem…(ikdyž se nic nestalo…ten červík v něm hlodá ne?)…byla bych také naštvaná. Myslím že teď pomůže dát tomu trochu času :hug:

• Citovat
  • Upravit
538
10.7.14 19:05

Jestli vas kvuli tomu opusti tak je to naprosty blbec..on vychladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

On vychladne, zřejmě si dlouho nevýjdeš. Ale to se může stát. Máš čisté svědomí, je pravda, že některé věci se hůř vysvětlují. Držím palce, ať to brzo přejde a je zas pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@fair píše:
Co si o tom myslíte… :,(

Že lhát se nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101625
10.7.14 19:06

@fair Jo, tady jasně vidíš, že lhát se nemá… proto. Kdybys měla čisté svědomí, tak chlapovi řekneš, že na cestě z hospody s klukem se který m ses tam zakecala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.7.14 19:07

On vychladne neboj :) Uvař mu něco co má rád, k tomu lahvičku vína, nějaký hezký prádýlko :) Ale hlavně se mu nediv. Přiznej si, že kdyby byla stejná situace ale opačně, taky bys byla naštvaná… já teda určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
10.7.14 19:09

No, vždyť lžeš, ne? Mně teda nepřijde normální se táhnout ovíněná z hospody s kámoškou a dvěma chlapama, jeden navíc čeká u čuracího křovíčka…divný. Představ si, jak se ti chlap vynoří ze tmy ńapařenej s cizí holkou, když tvrdil, že je s kámošem a možná nebudeš tak ukřivděná. Takovej pubertální sloh mi to celý přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.7.14 19:11

@fair jestli se s tebou rozejde kvůli takový číčovině, tak je naprostej idi.ot. Spíš bych řešila sebe, proč jsi měla strach mu normálně vyklopit kde jsi? Asi víš, že by tu pravdu neunesl… :nevim: Není on tak trochu chorobně žárlivej? Jestli ano, tak bacha na něj, to nemusí dobře skončit :think: myslím jako že to může vyústit až v domácí násilí, ale to netvrdím, že je zrovna váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.14 19:12

Já mu to řekla, protože strašně žárlí a jen když se na mě podívá chlap tak už vyšiluje :( zastává názor že přátelství mezi ženou a mužem neexistuje, vím, že se to nemá-lhát a moc mě to mrzí, co už s tím no :( na jeho místě bych byla také naštvaná a zklamaná a hlodalo by mě…to přiznávám, jenže do telefonu mi řekl, že neví jestli se mnou ještě chce být, že už mi nevěří, že se ani nic nestalo…kdybych přece nechtěla, tak mu to ani neřeknu, že s ním jdu-že mě doprovází, nakonec do toho telefonu, mohla jsem si vymyslet, že jdu sama že jsem se šla vyčurat, protože on se pak odpojil dřív a já to došla už sama…ani ho neviděl, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.14 19:14
@Anjes píše:
No, vždyť lžeš, ne? Mně teda nepřijde normální se táhnout ovíněná z hospody s kámoškou a dvěma chlapama, jeden navíc čeká u čuracího křovíčka…divný. Představ si, jak se ti chlap vynoří ze tmy ńapařenej s cizí holkou, když tvrdil, že je s kámošem a možná nebudeš tak ukřivděná. Takovej pubertální sloh mi to celý přijde.

Jenže já celou tu dobu myslela, že jdou všichni za náma, což šli ale nepočkali a on nečekal přímo u křoví, zas u takových věcí mám ráda svý soukromí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.7.14 19:15

Tak sis zavařila, ono nedivím se mu- z opačného konce..
Já si myslím, že se s tebou nerozejde, jsou i horší věci.. akorát si říkám, když už jste šli z hospody, proč jste nešly s kamarádkou spolu, ale jedna s jdním chlapem a durhá s druhým :nevim: To asi byl ten problém, že když si šla čůrat tak v 99% se přece říká, že ženské chodí spolu i na záchod… :) CHlapi měli jít a kamarádka tě měla počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.7.14 19:16

Ja bych mu rozhodne nepodlezala, nebrecela, neustale nepremlouvala at se uz nezlobi. Jednou a jasne bych mu rekla, ze se nic nestalo, svedomi mam ciste. A az se vyvzteka, at prijde. Nesnasim zarleni, dokaze me to fakt urazit. Ale to ze jsi mu lhala byla totalni blbost. Za to bych se omlouvala a to hodne. Ale za doprovod ani nahodou :nevim: muj muz by byl naopak rad, ze nejdu sama a za to si ho nesmirne vazim. A kdyby on sel doprovodit nejakou slecnu domu, tak bych mu rekla, ze je hodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.7.14 19:17

Jen mě tak napadlo, že takto jsme chodily v discotéky v 17 letech.. Poznaly jsme kluky a šli jsme snima.. já bych s nově poznamýma chlapa neříkám, že nešla, ale rozhodně bych se nenechala hlídat u čůrání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.14 19:19
@kvaček píše:
Tak sis zavařila, ono nedivím se mu- z opačného konce..
Já si myslím, že se s tebou nerozejde, jsou i horší věci.. akorát si říkám, když už jste šli z hospody, proč jste nešly s kamarádkou spolu, ale jedna s jdním chlapem a durhá s druhým :nevim: To asi byl ten problém, že když si šla čůrat tak v 99% se přece říká, že ženské chodí spolu i na záchod… :) CHlapi měli jít a kamarádka tě měla počkat
šli kus od nás a šli tři, já s ním řešila stejný koníček, zajímalo mě to a nějak jsme se zakecali tak se udělal hlouček ale zcela nevinný, i když prostě pro nepřítomného to mohlo působit divně a tak, že jsme asi pár :nevim:, ale tak přeci spousta ženských má kamarády a naopak…já v tom nehledala nějakou záminku pro sex nebo rande, svého chlapa miluju :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí