Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak jsem nepochopila v čem se tě přítel nezastane.
Ale jinak podobná situace by mi taky vadila, ale tvůj přítel se s ní sám nechce kontaktovat, i je schopen jí to říct a víc s tím neudělá, leda by si musel změnit číslo, aby ho ona neměla.
Hi, hi tak jednu takovou ctitelku měl i můj kámoš. Zvala ho pořád někam a když nechtěl, tak koupila lístky i pro jeho přítelkyni, aby šli všichni 3.
Nebo otevřel schránku a vysypala se na něho hromada jehličí s lístečkem, že byla na procházce v lese. A sposta dalších ptákovin ![]()
Pokud je narušená ta holka, tak by si měl manžel změnit číslo a její pokusy zcela ignorovat.
@pepřenka ![]()
zakladatelko, buď ráda že se stebou o tom baví a nedává nikomu „přednost“ tak jako u nás
![]()
Jezis..tak tahle je jeste asi normalni ![]()
Nevim mrzi me to, ze z celeho vyplynulo, ze se s ni nechce bavit kvuli me. A uz ji nerekl, ze on to v sobe, tak citi proc
@maminka189 tak to me moc mrzi, kor u vas kdyz mate tu kouzelnou malou princeznicku
jsou to pitomci ![]()
@Anonymní píše:
Jezis..tak tahle je jeste asi normalni
Nevim mrzi me to, ze z celeho vyplynulo, ze se s ni nechce bavit kvuli me. A uz ji nerekl, ze on to v sobe, tak citi proc
tak já bych řekla, že chlapovi se líp říká, že to je kvůli tobě než, aby ji řekl, že to nehce on sám, to zní tvrději, někteří chlapy jsou v tomhle měkoty. Pokud jsi přesvědčená o tom, že to chlap cítí opravdu tak, že o kontakt s ní nestojí neřešila bych to.
@Anonymní píše:
@maminka189 tak to me moc mrzi, kor u vas kdyz mate tu kouzelnou malou princeznickujsou to pitomci
My máme dvě děti ![]()
Proč má muž o dvě mozkové buňky víc než pes?
Aby se netočil dokola, když si honí ocas ![]()
@Paradise no tim si prave nejsem jista, protoze oni se udajne od listopadu nekontaktovalo, ale najednou dnes kdyz ji predemnou napsal at mu da pokoj, tak se mu po sms snad skoro rozbrecela at to nedela, ze ho potrebuje. Takze…ja nevim co si myslet…
@maminka189 to sedí, jsou to blbove, zensky se jim staraj o deti a oni?? Skoda mluvit
A jak se tě měl konkrétně zastat? Že jí jako měl říct „nechci s tebou už mluvit a s mojí přítelkyní to nemá vůbec nic společnýho“? Nebo máš pocit, že kdybys na něj netlačila, tak by mu ti jejich hovory až tolik nevadily?
Jak dlouho tuto kamarádku má? asi si ho nevyhlídla jen tak, asi jí dělal dlouho vrbu, takže ona mu teď důvěřuje a chodí si mu vylévat srdce? Asi není zcela v pořádku, sama to nezvládá a má pocit, že s ním ano?
A co by vám měla udělat? napadnout vás? už takové útoky byly? nebo má spíš problém sama se sebou, se svou osobností, sebevědomím?
Chápu, že v noci jsou sms nepříjemné, dá se přeci vypnout mobil a nereagovat..přečíst až ráno? on to řešil při sexu? to mu na ní asi záleželo, ne?
Teď jí na tvé přání odstřihl?
Nevím, nerozumím tomu, ale pokud ji k sobě nějak připoutal a ona život nezvládá, tak to asi tak jednoduché nebude a přítel asi chce, aby vina ležela na tobě.
Kdyby tebe nebylo, dál by jí naslouchal? ![]()
Jestli má třeba HPO - hraniční poruchu, což by docela souhlasilo, tak není blbá, jen je nemocná, když na tvého přítele tak dá, ať se jí zeptá jestli chodí na terapie, k psychiatrovi, bohužel se to stává, ale fakt bych si nelajzla ji jen tak odehnat ať se zamiluje někde jinde ![]()
Já to nechápu - bavit se s ní nechce, napsal jí to, bavit se s ní teda asi nebude, když nechce, tak ať si holčina myslí, co chce, ne?
Proč ti záleží na tom, co si ona myslí? Jestli je prdlá, tak si může myslet ledacos a nic s tím nenaděláš ![]()
@Allons-y, no jo, ale co má potom dělat? Odepisovat dál a dávat planou naději? To je ještě mnohem horší podle mě.
Ahoj holky.
Mam takovy dotaz. Pritel ma kamaradku, ja ji neznam, ale co mi on vypravel, tak neni uplne, tak v poradku. Porucha osobnosti, anorexie, pokusy o sebevrazdy. Nekolikrat lecena na psychiatrii.
Ze zacatku mu psala treba i v 1 rano o jejich problemech.Me to stvalo, protoze v prubehu sexu, kdyz chodej smsky je fakt moc. Priteli jsem rekla, ze se mi to nelibi a on je to vysvetlil. Ted jsem o ni pul roku nevedela, ale postupne zacala znovu. ( do meho pritele je zamilovana a je na nej upnuta) Mam hrozne spatny pocit. Nejde o to, ze by pritele vzala, ale o to, aby neublizila jemu, me nebo malemu. Pritel muj nazor schvalil napsal ji, ze proste se s ni nechce bavit a ona pochopila, ze je to diky me. Jasne z casti jo, ale ze druhe sam rekl, ze se s ni bavit nechce! Nechapu proc se me nezastane… vim ze je to hodne zmatene a mozna detinske, ale hold jsem cita..
Takze nevim, jsem blba ja, nebo ona? Co mam chlapovi rict?