Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hii, příště až půjdeš na rais, tak utíkej před pánským doprovodem, já to tak taky dělám, at panaček zbytečně nežárlí, a vidí že jdeš sama dom, bo teda s tou kamoškou, ale jeho to snad přejde muj je taky hysterka a o to horší je lhat a sama domů chodim večer s pepřákem, malej zvyk z bývalého zaměstnání ![]()
Proc na tebe ta kamaradka nepockala? To tedy nevim, zda bych nechala kamaradku s nejakym klukem z hospody jen tak samotnou a odesla, to same bych cekala od ni. Tedy predpokladam, ze vam neni 17 a nesli jste se do hospody seznamovat.
@Cuddy píše:
Proc na tebe ta kamaradka nepockala? To tedy nevim, zda bych nechala kamaradku s nejakym klukem z hospody jen tak samotnou a odesla, to same bych cekala od ni. Tedy predpokladam, ze vam neni 17 a nesli jste se do hospody seznamovat.
třeba kamarádka nechtěla, aby jí u toho zakl. svítila ![]()
@terien píše:
třeba kamarádka nechtěla, aby jí u toho zakl. svítila
A nebo to s tim svicenim muze byt prave naopak? Byt na miste zakladatelcina partnera, kdy by analogicky k situaci muj partner sel s kamaradem na pivo, kamarada bych pak videla jiz samotneho a partner mne rict do telefonu, ze je s nejakou slecnou, tak bych byla znepokojena i bez predchoziho lhani. Clovek muze mit kamarady opacneho pohlavi, ale dle meho je od urciteho veku nepotkava v hospode.
Tak jako kdyby to byli i jeho kamarádí, resp. naši společní, tak mu to nevadí, to mi řekl a i to tak nejednou bylo, že jsem seděla s jeho kamarády sama. A on pak došel. Já zase třeba beru víc chlapi jako kámoše, protože nejsou tak zákeřní jako některé ženy a líp se mi s nima povídá
…
S tím křovím. Tak jako nenapsala jsem přece, že mi u toho svítil a čekal někde dva metry ode mě. No že se mi vůbec chtělo…mám ten pocit podle těch komentářů, že jsem se raději asi měla po… :/a udělala bych líp…šli bychom v pohodě všichni a byl by klid.
Nemám zapotřebí se seznamovat, nechodím posedět s úmyslem, seznámit se…nebylo kam sednout pak, přisedli jsme si (kamarádka ziniciovala) a dali se do řeči, hráli na hudební nástroje a byla pohoda, zpívalo se, nevidím na tom nic špatného když je to parta lidí, co mají sami své rodiny a jen jsme se tak sešli. Jen pak bylo teda blbý to, co se stalo potom, v tom ovíněném rozpoložení jsem si prostě celou dobu myslela, že jdou za náma, asi jsem neměla pojem o čase nebo nevím…takže v tom stavu jsem mu ani nelhala, prostě jsem si fakt myslela a byla přesvědčená, že někde za náma jsou a vlastně jde s náma, když mi dva kecali…no a jak mi řekl, že ji viděl pár minut zpět z okna, tak jsem byla jak opařená, začala jsem panikařit a zakoktávala se že jdu sama a pak stejně řekla, že mě doprovází jeden kluk domů abych nešla sama…on to bere jako lhaní, ale já v té chvíli s tou kámoškou nelhala, jen s tím klukem jsem se zakecala no…mihly jsme se od sebe…
No to už je jedno…stejně se to nemůže odestát už..takže už jsem to uzavřela a počkám co bude, pokud by mě skrze takovou blbost opustil, tak za společný život asi nestál
…jsou horší věci na světě než to, že mě doprovodil deset minut jeden kluk domů a já s ním nic neměla, chápu ho, sama bych byla zklamaná a hlodalo by mi v hlavě, kdyby mi lhal tím tuplem, ale já bych ho vyslechla…a i když by mě to naštvalo, tak z toho nebudu dělat velblouda. Nafouklo se to do velkých rozměrů. Já ho svýma scénama prosícíma jen naštvala ještě víc, ale už se ponižovat taky nebudu…svědomí mám čisté, ta lež mě mrzí moc, taky jsem se mu za ni už upřímně omluvila…
Příspěvek upraven 12.07.14 v 00:16
Hele holky já si myslím že i kdyby nelhala a řekla pravdu tak to bude mít stejný výsledek
prostě žárlí, to je v pořádku… do určité míry samozřejmě, na rozchod to teda není… Nj přítel věděl že si šla něco popít pak že si v přítomností nějakých chlapů, to by nenechalo nikoho chladného… dej tomu čas, však on vychladne, nebo ať si s ním promluví tvoje kamarádka a dosvědčí mu že říkáš pravdu, pokud bude třeba..
Mě jako chlapovi by vadilo především, že ses opilá táhla nocí sama s neznámým chlapem. Už jsem jednu znásilněnou přítelkyni měl a na tohle jsem hodně alergický ![]()
Ahoj, jediná věc, za kterou bych se já na tvém místě omluvila, je ta lež ohledně toho, že jdeš s kamarádkou. (Také bych mu vysvětlila, co mě k použití této lži vedlo a příště bych normálně řekla, že jdu s doprovodem a že budu za 10 min. doma) To, že ses nechala doprovodit bych naopak považovala za nejlepší variantu a tvůj chlap by měl být rád, že jsi nemusela jít domů sama. Nechápu, jak jsou lidé náchylní k tomu, vidět v každé nevinné situaci potenciální důvod k nevěře a pod. - to by pak spolu nemohli muži a ženy sdílet vůbec žádný společný prostor. Po muži bych chtěla, ať se zamyslí nad tím, jestli nemá problémy s důvěrou a žárlivostí. Ať žijí náhodná setkání - bývají to ty nejlepší zážitky a rozhovory (a nemyslím tím sex).
@fair četla jsem tvůj příspěvek z jiné diskuze, který sem vkládala tuším radúna. Můj ex byl dost podobný v tom, že žárlil podobným způsobem, tzn. on mohl jít kam chtěl a s kým chtěl a já měla sedět doma na zadku. Sice třeba řekl, tak běž, ale pak mi to nezapomněl několikrát omlátit o hlavu. Ve slepeckém oparu jsem setrvala 7 let (proběhla i svatba, bez dětí), pak jsem si teprv uvědomila, že nechci po boku svého otce, který mě bude hlídat a sám si bude dělat, co chce, ale rovnocenného partnera..
Pokud se Tvuj prítel chova jak se chová, a co jsem četla v Tvé dizkusi, kde ti temer vsichna radily at se na neho vykasles, jelikoz na Tebe nebere žádné ohledy, tak nevím co bych si myslela, že Tě má tam kde chtěl, ted bude na koni, a nikdy se z toho nevymotas.