Nechat hlídat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
24.4.12 12:22

jo a zapomněla jsem napsat zakladatelce,že pokud měli tchánovci malého jen 2 hoďky a najednou celý víkend - tak to nevím,to bych se bála.Malej mi už u mamky sapl asi 5 krát a hlídá mi ho vlastně neustále,tak proto se nebojíme jet :D

V tvém případě + to kojení + uspávání u prsa - to by mohl být fakt mazec,jak pro tchánovce :roll: ,tak hlavně pro malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
24.4.12 12:32

No ja nevim. To kojeni je asi trosku problem. Tedy u me by byl. Zkusila bych to nejdriv doma. Stejnou dobu co chcete byt na festivalu, tak nekoj a jen odstrikavej. A muzes to dat malemu pak rovnou z flasky a uvidis. Ja kdyz byla pryc jen dopoledne, tak jsem nedelala nic nez odsavala a bolelo to jako cert pak uz. A v tomhle stavu s odsavackou porad u prsa bych si ani asi neuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.4.12 13:22

Díky všem za rady, poslední dva dny se k tomu navíc přidala ještě asi i separační úzkost, jen co zajdu za roh, je kravál jako by ho vraždili, takže je rozhodnuto, nikam se nejede :)

• Citovat
  • Upravit
marcela.brzáková
24.4.12 18:26

můžeš jet jindy,přišlo by mi blbý odjet od tak malého prcka-otec by se měl také zamyslet

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
24.4.12 18:50

přišla si s křížkem po funuse marcelo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení