Nechat vyplakat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
31.1.12 15:53

Nám to začlo kolem 6týdne :roll: zavinutí řev, nezavinutí řev, nošení ve vaku řev, dudlík řev :lol: mlíka habaděj, už jsem skoro nic nejedla, starý chleba :zed: do těch 6 týdnů „dokonalé“ miminko, v noci se vzbudil tak 2× přes den jsem ho budila po 3 hodinách, zlatíčko, neplakal :andel:
Nejhorší to bylo k večeru, kolem 5 hodiny, už jsem byla vynervovaná do předu :roll: pak jsem jednou nakojila, tahal, škubal se, vztekal se, a po kojení jsem mu dala flašku s Nutrilonem, vytáhl tuším 50, tak bylo rozhodnuto ;) a to jsem mléka měla opravdu hodně, nevím proč se tohle dělo, u starších jsem to neznala.Druhý den už byl zase :andel: takže nám pomohlo nekojit.

• Citovat
  • Upravit
5358
31.1.12 15:54

Co se týče častého kojení, Barča je cucavý hladovec :mrgreen: už v porodce mi sestřička řekla, dejte jí prst do pusy, ať není pořád přisátá. A teď na 4 měsících pořád kojím po hodině, když je kolem šrumec, někdo si s ní hraje nebo zkoumá okolí, vydrží i 1,5h :mrgreen: ale někdy si jen cucne a zase se začne mrskat, takže spíš chce pochovat a ne pít.
Holt, některé děti jsou náročnější, prostě musíš vydržet, poslat tatínka nebo někoho s kočárkem. Jak vám spí venku? U nás procházka vždycky zabrala, dítko spalo a mamka přišla na jiné myšlenky a přestala šílet :dance:
A do postýlky na den kolotoč, to už by ji taky mohlo zajímat.
držím pěsti :hug: Než jsme na všechno přišli, taky uplynuly 2 měsíce a to nám kamarádi radili o106.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.1.12 15:54

Jo a Pupikem taky masirujeme a rektalni rourku pouzivame hlavne vecer nebo v noci kdy uz neni zbyti:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 16:00

Tak leda ten reflux…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
31.1.12 16:03
a co ty homoapetika nějaké hodně masírovat a vydržet
Janichka píše:
Doplnuji, kapeme i bio gaia, do satku taky davam, mam Red castle ale je to jen chvilkove a pak to zase zacne.Spinkam sni uz od navratu z porodnice:( v postylce nevydrzi ani deset minut:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
31.1.12 16:04
já nju použivala pořád a pořád masírovala my to měly dlouhodobe trvalo to fakt až do 5 měsícu než se to uplně spravilo
Janichka píše:
Jo a Pupikem taky masirujeme a rektalni rourku pouzivame hlavne vecer nebo v noci kdy uz neni zbyti:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.1.12 16:05

nám hodně pomohl šátek. V něm byl hodné miminko. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
v šestém týdnu bývá růstový spurt, opakuje se na konci třetího měsíce a pak v šestém měsíci, dítě často pláče, u prsa se vzteká, kojení trvá dlouho. Chce to vydržet, tvorba mléka se přizpůsobí dítěti. Hodně matek dá raději flašku a kojení ukončí, ale ono se to upraví, spurt obvykle trvá týden
Hodaka píše:
Nám to začlo kolem 6týdne :roll: zavinutí řev, nezavinutí řev, nošení ve vaku řev, dudlík řev :lol: mlíka habaděj, už jsem skoro nic nejedla, starý chleba :zed: do těch 6 týdnů „dokonalé“ miminko, v noci se vzbudil tak 2× přes den jsem ho budila po 3 hodinách, zlatíčko, neplakal :andel:
Nejhorší to bylo k večeru, kolem 5 hodiny, už jsem byla vynervovaná do předu :roll: pak jsem jednou nakojila, tahal, škubal se, vztekal se, a po kojení jsem mu dala flašku s Nutrilonem, vytáhl tuším 50, tak bylo rozhodnuto ;) a to jsem mléka měla opravdu hodně, nevím proč se tohle dělo, u starších jsem to neznala.Druhý den už byl zase :andel: takže nám pomohlo nekojit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

V tom případě bych řekla, že to bude náročné dítko, možná ji bolí bříško, ale nemusí to být nutně od prdíků, koliky mohou být i od nezralosti trávicího traktu, který musí ještě dozrát, aby bezbolestně trávil.
Případně reflux, ani dítě nemusí blít, stačí když mu to jde jen do jícnu a může to opravdu hodně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.1.12 16:06

Homeo nam vubec nezabraly:( jak rikam vse vyzkouseno:( no nic, budeme muset vydrzet:( zkouset ji davat UM se mi fakt nechce kdyz tak pekne kojim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
31.1.12 16:06

nam taky pomohlo po třech měcících teda už to nekojeníkdybych to věděla tak bych ho přestala kojit davno po mojím mlíku řval kroutil se po nutrilonu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.1.12 16:12
Janichka píše:
Homeo nam vubec nezabraly:( jak rikam vse vyzkouseno:( no nic, budeme muset vydrzet:( zkouset ji davat UM se mi fakt nechce kdyz tak pekne kojim:)

Taky bych kojení jen tak nevzdávala, já jsem vydržela a je to už o 100% lepší, máme čtyři a půl měsíce. Kojení není jen otázka momentálního stavu, ale dobrý základ pro život. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
31.1.12 16:15

Jo, přesně to dsamé my. Pak jsme dostali probio kapky a ty hodne pomohly. Já teda rodila císařem a to jsou prý děti uřvanější.. Mně malý navíc přes den vůbec nespal, max 20min za celý den, kojení taky po hodině, jen jsem si dávala bacha, abych nenakojila dřív, protože prej zůstane v bříšku natrávené mlíčko a miminku je špatně.
Co se týče úsměvu má ještě čas.
No a s tím kojením tě nepotěším, ačkoli to není pravidlem, já kojila po hodině až do 8m a oddechla jsem si, když kojo nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 16:16

My sme meli to same,byla jsem na prasky,ale netrvalo to tak dlouho.Kojili jsme nonstop,vsichni rikali at ji dam na UM,ale vydrzeli jsme to a vsechno po case prestalo.Nam hodne pomohlo zavinout,pohoupat a pustit bily sum,precetla jsem celeho Karpa a drzela se jeho rad. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
31.1.12 16:18

já si myslím, že to bude „náročné dítě“ doufám, že ten termín píšu dobře. prostě citlivější, vyžadující stálý kontakt s maminkou. pláčem s tebou komunikuje, a i to se musí naučit. pravděpodobně je citlivější na okolní vzruchy a má problém to vše správně zpracovat. ale vesměs tyto náročné děti jsou kolem třetího roku věku klidnější než jiné děti. určitě doporučuji nějakou literaturu na toto téma, vím, že v časopisu maminka, nebo betty byl jednou poměrně rozsáhlý článek o těchto dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí