Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brala jsem Ha něco přes deset let, mockrát se mi stalo že jsem zapomněla a nikdy žádný průšvih. Většinou vše šlo dovnitř 😀… Jinak bych se asi mohla chránit jinak, než se ladovat hormonama
Jelikož skrz to beru HA, tak ano, máme to se vším všudy
Že začátku jsme to raději taky neziskovali a byl to pro oba akorát vopruz ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Jde, ale tu umělou, pseudo menstruaci. Prostě tím, že se neudělá pauza. Někdo i bere tři plata po sobě, takže pauzu má 4× za rok. Ale mně takové experimenty neprochází. Mně to pak všechno rozhodí a nemá to cenu.
@Ploskutáček píše: Více
Tak jsou i levnější, ale třeba Durex vyjdou fakt draho. Jsou různé druhy, obyč ale i bez latexové, ultra jemné, různé velikosti, jako druhá kůže, lubrikované a všelicos jiného.
Tohle mohl az muj nynejsi partner (jsme spolu temer 15 let), protoze jsem si byla jista, ze on je ten muj vyvoleny
predchozi parneri tohle dovoleny nemeli ![]()
Jo, když chce, vždy se ptá, zdá může, když nebylo něco, co by mohlo HA ovlivnit nemám s tím problém. Nikdy žádná nehoda nebyla. ![]()
@Anonymní píše: Více
na tvem miste bych si poradne precetla prilozene informace, jak se antikoncepce bere ![]()
@donutka01 A můžu se tak blbě zeptat, asi to není žádný problém když spolu spíme skoro každý den a tak tady toto dělaní se “do mně” praktikujeme každý den? Prášky beru pravidelně, beru tu stejnou antikoncepci 4 roky a i když se do mě přítel předtím nedělal tak vždy se šlo hned potom druhé kolo což asi něco mu ještě v přirození zůstalo, nebo např preejalulat. ![]()