Nechce čaj a já si nevím rady

26747
22.4.19 12:20

Taky do něj nenacpu vodu ani čaj :nevim: až budu hodně zoufalá (asi v létě při těch tropech) mám v plánu zkusit čaj něčím osladit :roll: ale nabízím nabízím nabízím a doufám, že se to zlomí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
22.4.19 12:23

Mu dávej jenom to UM, zatím není takové horko, aby muselo mít i jiný pitný režim. Podávat fenyklovy čaj určitě není nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
22.4.19 12:24

Maly je na um od narozeni, jsou mu dva mesice a caj jeste nedostal. Neni potreba, vse ma v UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki100
22.4.19 12:25
@Kriss Tina píše:
Mu dávej jenom to UM, zatím není takové horko, aby muselo mít i jiný pitný režim. Podávat fenyklovy čaj určitě není nutnost.

Děkuji za radu :palec: mě právě všichni říkají, že kdyz je na um že to mléko má. Jen jako jídlo, a k pití musí mít prostě čaj. Nevím co je na tom pravdy, ale budu ráda za každou radu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Niki100
22.4.19 12:26
@Mika.ella1 píše:
Maly je na um od narozeni, jsou mu dva mesice a caj jeste nedostal. Neni potreba, vse ma v UM

Super Díky!! :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9148
22.4.19 12:28

To je fuk jestli ma mm nebo um, oboji je to komplet strava i piti, kazdy savci mlade ma v mlice vsechno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.4.19 12:29
@Niki100 píše:
Děkuji za radu :palec: mě právě všichni říkají, že kdyz je na um že to mléko má. Jen jako jídlo, a k pití musí mít prostě čaj. Nevím co je na tom pravdy, ale budu ráda za každou radu :nevim:

To je pekna volovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
22.4.19 12:34

Je to volovina. Mimina pit nepotrebuji, natoz caj. A natoz fenyklovy. Vyprdla bych se na to uplne. Jooo pri velkych vedrech bych zkusila nabidnout lahvicku s vodou, ale pokud nechtelo, neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.19 12:35
@Tarjei píše:
To je fuk jestli ma mm nebo um, oboji je to komplet strava i piti, kazdy savci mlade ma v mlice vsechno, ne?

Ano v materskem mleku, ale umele je preci jen neco jineho. Materske se umi prizpusobit potrebam ditete.

Kazdopadne dokud nejsou vedra, tak bych z toho nemela tezkou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.4.19 12:39

@martina.hanus86 no to sice ano ale jen omezene. Dneska uz jsou ta umela mlíka dost vymakana. Dokud dite není dehydrovany a normalne cura, davala bych jen mliko a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki100
22.4.19 12:42

@Alyss1 děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
@Tarjei píše:
@martina.hanus86 no to sice ano ale jen omezene. Dneska uz jsou ta umela mlíka dost vymakana. Dokud dite není dehydrovany a normalne cura, davala bych jen mliko a nazdar.

Ano ale aktualnim potrebam miminka se proste neprizpusobi. Ve vedrech se casto deti koji klidne kazdou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689

Nedavala bych nic. Já mám dítě kojeny jen částečně, nic jinyho než kojení a um k pití nechce ani teď v 10 měs (lahvicku s vodou nebo čajem jen ocucava a zleje se), tak nemá kromě kojení a um k pití nic. Vždyť to jsou taky tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.4.19 12:44

@martina.hanus86 no to jo, ja kojila tri deti tak o tom neco tuším ale zatím vedro fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 12:45

Pripomina mi to tchyni, ktera mi taky pri kazdy navsteve furt vnucovala, ze mam synovi davat caj, byla tim uplne postizena, ze musi pit caj. Nemusi, umely mliko miminu fakt staci, vzdyt se dela z vody. Tekutiny jsem zaradila az s prichodem prikrmu. Davla bych max po lzickach vodu, kdyby byly extremni vedra, jinak ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová