Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz. Myslíte, ze je normální, když mi kluk nechce říct jeho věk?Abych uvedla situaci. Začala jsem si s nim dnes psát, po par zprávách se zeptala kolik mu je a on, ze nikomu neříká kolik mu je. Je to normální a má cenu si s nim psát dal? Jeho věk musí byt cca kolem 18-22. Tak jsem to vůbec nepochopila
začala jsi si s ním psát - na internetu - kde bereš tu jistotu, že mu je 18-22?
![]()
Dělá se zajímavej… nebo je to sériovej delikvent a nechce poskytovat indicie k dopadení ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz. Myslíte, ze je normální, když mi kluk nechce říct jeho věk?Abych uvedla situaci. Začala jsem si s nim dnes psát, po par zprávách se zeptala kolik mu je a on, ze nikomu neříká kolik mu je. Je to normální a má cenu si s nim psát dal? Jeho věk musí byt cca kolem 18-22. Tak jsem to vůbec nepochopila
Hm, tak to bude nějakej úchyl jak vyšitej. Ne, normální to není.
@Májovka1234 Má na Instagramu spoustu fotek a viděla jsem ho i na živo na jedné akci.
Tys viděla jeho fotku? Ani fotka nemusí být jeho. Jelikož je to anonymní, tak mu může být třeba 50.
@Anonymní píše:
Tak je to trochu zvláštní, asi se dělá tajemným a zajímavým, ale psát si můžete i když přesný věk nevíš, ne?
Jakmile je nějaká informace „tajná“ nebo mlží, věř mi, že líbit se ti nebude..
Podivej se na film V siti
sice jsem ho nevidela, ale lidi jako ty by se na neho podivat meli.
Normální to není. Buď se dělá zajímavým a nevymyslí nic lepšího nebo je to „dědek“ či úchyl…
Napíšu to asi takhle: myslel si, že je neuvěřitelně vtipnej. Je to přesně ten typ humoru, kdy si muž myslí, jak se žena neuvěřitelně baví. Naproti tomu holka jen zírá a nechápe, o co tomu klukovi jde.
@Rosebery no tak takovým týpkem bych se vůbec nezaobírala…to není nic pro mě ![]()
Přes psaní na netu ti může lhát a taky posílat fake fotku. Jinak v reálu ti taky může zatajit věk a ty to nepoznáš, až když je pozdě
Takže v takovým člověkem neztrácej čas a nepiš si s ním ![]()
Příspěvek upraven 17.03.21 v 19:31
Ahoj, mám dotaz. Myslíte, ze je normální, když mi kluk nechce říct jeho věk?
Abych uvedla situaci. Začala jsem si s nim dnes psát, po par zprávách se zeptala kolik mu je a on, ze nikomu neříká kolik mu je. Je to normální a má cenu si s nim psát dal? Jeho věk musí byt cca kolem 18-22. Tak jsem to vůbec nepochopila