Nechce na vylety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
25.4.21 12:34

A jeste dodam, ze ja sama jsem byla tak od tech 10ti a proste bud si cetla nebo koukala na telku. Ja introvert, segra extrovert… ja sla o rok pozdeji se segrou stejne do 1. tridy.. tj segra mela kamaradky a byla vecne veku venku ja sice taky nejaky mela, ale ne tolik a vic me bavilo byt doma sama s knizkou nebo u telky, pripadne na zahrade. Od cca 11-12 jsem uz jezdila i sama na kole do okoli.
Prvni tridu jsme chodili do druziny, druhou jsme uz nechodili - barak cca 5 minut od skoly, dostali jsme klice a chodili domu. Vikendy jsme vetsinou travili doma pze tatka dostavoval barak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
25.4.21 14:32

Mam kluky 11 a temer 13 let. Tezka puberta. Ale jezdi radi. Na vylety i dovolenou. Jsem za to moc rada. Je to vzdy skvele straveny cas. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.4.21 09:11

Tak včerejší výlet byl nakonec moc fajn. I mě vzal po cestě za ruku což už se nestalo pěkně dlouho :srdce: A myslím, že jsme si to užili. Beru to tak že už má své zájmy, ale pořád je to malý kluk, který si prostě zatím nemůže dělat co chce. A věřím, že na to bude jednou vzpomínat. Já jako děcko jsem na žádném výletě s rodiči nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.4.21 09:18
@Bebinka29 píše:
Tak včerejší výlet byl nakonec moc fajn. I mě vzal po cestě za ruku což už se nestalo pěkně dlouho :srdce: A myslím, že jsme si to užili. Beru to tak že už má své zájmy, ale pořád je to malý kluk, který si prostě zatím nemůže dělat co chce. A věřím, že na to bude jednou vzpomínat. Já jako děcko jsem na žádném výletě s rodiči nikdy nebyla.

Skvělý :palec: je dobře, že jste si to užili :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí