Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jeste dodam, ze ja sama jsem byla tak od tech 10ti a proste bud si cetla nebo koukala na telku. Ja introvert, segra extrovert… ja sla o rok pozdeji se segrou stejne do 1. tridy.. tj segra mela kamaradky a byla vecne veku venku ja sice taky nejaky mela, ale ne tolik a vic me bavilo byt doma sama s knizkou nebo u telky, pripadne na zahrade. Od cca 11-12 jsem uz jezdila i sama na kole do okoli.
Prvni tridu jsme chodili do druziny, druhou jsme uz nechodili - barak cca 5 minut od skoly, dostali jsme klice a chodili domu. Vikendy jsme vetsinou travili doma pze tatka dostavoval barak.
Mam kluky 11 a temer 13 let. Tezka puberta. Ale jezdi radi. Na vylety i dovolenou. Jsem za to moc rada. Je to vzdy skvele straveny cas. ![]()
Tak včerejší výlet byl nakonec moc fajn. I mě vzal po cestě za ruku což už se nestalo pěkně dlouho
A myslím, že jsme si to užili. Beru to tak že už má své zájmy, ale pořád je to malý kluk, který si prostě zatím nemůže dělat co chce. A věřím, že na to bude jednou vzpomínat. Já jako děcko jsem na žádném výletě s rodiči nikdy nebyla.
@Bebinka29 píše:
Tak včerejší výlet byl nakonec moc fajn. I mě vzal po cestě za ruku což už se nestalo pěkně dlouhoA myslím, že jsme si to užili. Beru to tak že už má své zájmy, ale pořád je to malý kluk, který si prostě zatím nemůže dělat co chce. A věřím, že na to bude jednou vzpomínat. Já jako děcko jsem na žádném výletě s rodiči nikdy nebyla.
Skvělý
je dobře, že jste si to užili ![]()