Nechce se mi do práce po MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.7.22 04:27
@Eliška píše:
držím palce každému, kdo chce pracovat :palec:

Přesně tak. Vážím si každého, kdo má vůli, chce a může pracovat (jsou lidé, kteří mají zdravotní potíže, tak tam je jasné, že to není snadné) a nenatahuje pouze ruce na různé dávky. Každá práce má svojí hodnotu a je potřebná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18700
11.7.22 09:19
@Kelsey píše:
Přesně tak. Vážím si každého, kdo má vůli, chce a může pracovat (jsou lidé, kteří mají zdravotní potíže, tak tam je jasné, že to není snadné) a nenatahuje pouze ruce na různé dávky. Každá práce má svojí hodnotu a je potřebná.

s temi zdravotnimi omezenimi uplne souhlasim. A klobouk dolu pred temi, co maji zdravotni handicap a houzevnate hledaji a makaji na tom, aby presto pracovali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152221
11.7.22 10:59
@Kelsey píše:

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17044
11.7.22 11:08
@Eliška píše:
s temi zdravotnimi omezenimi uplne souhlasim. A klobouk dolu pred temi, co maji zdravotni handicap a houzevnate hledaji a makaji na tom, aby presto pracovali :kytka:

Naštěstí je je stále dost lidí, kteří se snaží ze všech sil a ví, že prostě práci potřebují. I když mají nějaké zdravotní problémy, nebo částečně ID, i přesto v práci jsou. Naopak jiní jsou zdraví, ale shnilí, aby šli něco dělat. Ideálně se jen válí doma a nadávají, jak jim nikdo nic nedá a pro pár šušňů přece nebudou vstávat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.22 12:01
@Eliška píše:
s temi zdravotnimi omezenimi uplne souhlasim. A klobouk dolu pred temi, co maji zdravotni handicap a houzevnate hledaji a makaji na tom, aby presto pracovali :kytka:

Mám jednu švagrovou, která má ID. Nevím, jaký má stupeň. Je po několika operacích mozku. Že měla cysty. Ona ani nevyrostla. Má do 150 cm. Že jí to nějak zabránilo v růstu. Pracuje, ale moc možností výběru nemá. Takže uklízí. To si zas myslím, že hrozně odrbávaji zaměstnavatele lidí, kteří mají ID a pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43728
11.7.22 12:17
@Kelsey píše:
Mám jednu švagrovou, která má ID. Nevím, jaký má stupeň. Je po několika operacích mozku. Že měla cysty. Ona ani nevyrostla. Má do 150 cm. Že jí to nějak zabránilo v růstu. Pracuje, ale moc možností výběru nemá. Takže uklízí. To si zas myslím, že hrozně odrbávaji zaměstnavatele lidí, kteří mají ID a pracují.

O tom bych mohla psát romány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18700
11.7.22 12:22
@Kelsey píše:

pritom na ne maji dotace, jestli se nepletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14906
11.7.22 12:30
@Eliška píše:
pritom na ne maji dotace, jestli se nepletu?

Mají, jestli se tedy nic nezměnilo. Našemu kolegovi - vozíčkáři chodilo z Úřadu práce nějakých 10 000 měsíčně a nemálo peněz jsme dostali i jako jednorázový příspěvek na zřízení toho dotovaného místa. Platila se z toho nájezdová rampa a speciální zdravotní kancelářská židle. Nechci kecat, nepamatuju se už přesně, ale bylo to myslím 50 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.7.22 13:07

Kamaradka mela pred materskou uklidovou firmu a nevedela, co driv.. kdyz sla na materskou, nebylo komu by zavedenou firmu předala, nikdo nechtěl a to se snazila.. klienti ji premlouvali, aby to dělala dál, ale ona se chtěla věnovat miminu a dalším dvěma malým dětem.. takze uklid, pokud se to umi, je v dnesni dobe zlaty dul, a to i na malomeste.. tím jsem chtěla říct, že práce je dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.23 01:06

Tak u mě to není, že se mi nechce, ale tak, že mám z toho strach. Ani nevím proč, protože jsem pracovitá, zvládnu dost, nejsem žádná lenivka. Jen mám strach z té,, nové etapy života,,. Taky nemám žádnou,, schovanou,, práci.. takže taky od znova.. Spíš sd bojím toho všeho.. jedno dítě škola, druhý školka, ještě si nezvykla, takže pořád pláč :roll: :? to mě taky deptá a teď do toho já s prací.. abych prostě všechno zvládala. Škola, školka, práce..děti věčně nemocné. já mám imunitu taky,, úžasnou,, a každou chvíli nemocná :roll: ale co, jsem zvyklá dělat všechno i nemocná, ale ty děti no.. mladší byla třeba teďka 4 týdny doma jen s kašlem, ale pořádným.. teď už jde do školky, ale z kašle se ještě pořádně nedostala. Takže, na jednu stranu se těším, že budu vydělávat.. ale na druhou stranu z toho mam hrozný strach. Hlavně u nas ani moc prace neni, všechno blbý časy, chtěla bych noční, nebo odpolední.. abych pripadne mohla byt s nemocnymi deti pres den doma a vecer sla pracovat a byl by s nima manžel a ja si hned nemusela brát ošetřování.. jenže tady si s nocni nebo jen odpolední neškrtám ani náhodou :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex