Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lilale píše:
@Dahlia0409 jo to máš pravdu
Ale raději dvě dobře placené brigády než jeden mizerné placené zkrácený úvazek.
No vidíš, ale při dvou brigádách nebudeš mít čas na nic, brigáda může být jedna i 8h přece
![]()
@Sára 1 jsem docela manuálně zručná, umím vařit i malovat i aranžovat, dekorace zvládám taky jinak tak od každýho trochu, baví mě se zajímat o design bydlení
@Dahlia0409 jo když budou nárazové ty brigád jedná v pondělí a sobotu a další třeba úterý prostě nárazové
@Lilale píše:
@Sára 1 jsem docela manuálně zručná, umím vařit i malovat i aranžovat, dekorace zvládám taky jinak tak od každýho trochu, baví mě se zajímat o design bydlení
Tak když jsi zručná a nejsi, jak se říká, LOPATA, můžeš dělat přece cokoliv ![]()
@Lilale píše:
Tak muzes do kvetinarstvi ![]()
@Lilale píše:
@Dahlia0409 jo když budou nárazové ty brigád jedná v pondělí a sobotu a další třeba úterý prostě nárazové
Jo takhle, ideálně jedna v pondělí a druhá v sobotu, aby sis stihla odpočinout? ![]()
@Margery to je jasný to já taky, ale hlavně aby byli peníze a dalo se to skloubit že skolkou
@Lilale píše:
Takže jako nárazová brigáda, ne nic pravidelného, opět nechápu tvoji představu o práci
A o víkendu se bude starat teda o dítě kdo? Tatínek?
@Dahlia0409 jo lopata nejsem když já nerada dřinu a mě to nebaví makat někde u pasu nebo u stroje
To mi říkal i otec nechoď do fabriky hlavně prostě je to pakárna většinou
@Lilale píše:
@Margery to je jasný to já taky, ale hlavně aby byli peníze a dalo se to skloubit že skolkou
Za dva dny v týdnu, tedy průměrné 8 směn v měsíci, těch peněz asi fůra nebude, abys to přehazovačka vidlema ze strany na stranu ![]()
@Lilale píše:
@Dahlia0409 jo lopata nejsem když já nerada dřinu a mě to nebaví makat někde u pasu nebo u stroje
Aha, takže co řekne otec a partner, toho se držíš. Svůj názor nemáš? ![]()
@Dahlia0409 tak víkendy taky nárazové ale to má ješte čas
Já se fakt nestresuji.
Kdysi před dítětem jsem se stresovala chodila po pohovorech byla nešťastná.
Mě to za to nestojí já mám zdraví jedno.
@Lilale píše:
A kde bereš to, že každá fabrika nabízí jen dřinu? A jinde práce dřina není? Mimo fabriku?