Nechce se mi do práce po MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
9.7.22 21:28

"@Betty MacDonald ty jsi zamindrákovana husa. Nikdo nechce dělat za podradnej plat špatnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
9.7.22 21:49
@Margery píše:
Pravda… takže, kam že se to jde pro ty peníze od státu? :D

Vždyť to tu řešíme pořád do kolečka :-) :-)
Nejdřív na UP, kde se jako přihlásit, ale rovnou je dobrý na pohovoru říkat mám malé děti, chci pracovat jen v úterý, atd. a to by byl čert aby člověka někde vzali
pak je taky dobrý příspěvek na bydlení
taky přídavky na děti
já myslím, že se toho najde dost :-)))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
9.7.22 21:58
@Lilale píše:
"@Betty MacDonald ty jsi zamindrákovana husa. Nikdo nechce dělat za podradnej plat špatnou práci.

Víš o mně úplnej prd. :* Na rozdíl od tebe nejsem husa a už vůbec ne zamindrákovaná. A až se budu někdy chtít rozplývat nad blbostí, určitě si vzpomenu na tebe.

Jde o to, jak se člověk postaví k osobní zodpovědnosti. Já jsem vychovala 4 děti a ne úplně vždy jsem byla s prací nebo platem spokojená, jen jsem jaksi nedokázala hnípat doma s tím, že by mým dětem chybělo na křupky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56159
9.7.22 22:01
@Lilale píše:
"@Betty MacDonald ty jsi zamindrákovana husa. Nikdo nechce dělat za podradnej plat špatnou práci.

A co by sis tak představovala za plat a práci? Vždyť nic neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.7.22 22:02

@šklíbakočka a proč to nevyužit když to stát nabízí? Vše je drahé tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.7.22 22:03

@jkra jak víš co já umím a neumím tak kde bydlím nejsou platy nic moc ale já bych brala tak zkrácený úvazek kvůli školce 20 cistyho na zkrácený spíš víc a někde v dm třeba to je realita aale nevím kolik dávají v dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
9.7.22 22:11
@Lilale píše:
@šklíbakočka a proč to nevyužit když to stát nabízí? Vše je drahé tak proč ne

Jde o to, jak využít. Jestli podle pravdy a reálné situace nebo jestli stát občůrávat fiktivními samoživitelkami, fiktivně odstěhovat partnera atd…Vy, jak se zdá, směřujete k tomu občůrávání a ještě celkem hloupě na stát nadáváte. Mohu se optat, kolik máte již odpracovaných let? Šminky jsou drahé? To je tedy blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
9.7.22 22:18
@Lilale píše:
@jkra jak víš co já umím a neumím tak kde bydlím nejsou platy nic moc ale já bych brala tak zkrácený úvazek kvůli školce 20 cistyho na zkrácený spíš víc a někde v dm třeba to je realita aale nevím kolik dávají v dm
…asi máte 1 dítě, čili 22 tisíc hrubého pokud ho budete mít na sebe nebo 24 bez dítěte. Beru tedy 24 třeba za 6 hodin, tj. za 8 očekáváte plat 32 tisíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56159
9.7.22 22:18
@Lilale píše:

No, tak napiš, co umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.7.22 22:21
@Lilale píše:

jj, to ti všichni nabídnou :mrgreen: Torozhodně nemám strach :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16422
9.7.22 22:24
@Lilale píše:
@šklíbakočka a proč to nevyužit když to stát nabízí? Vše je drahé tak proč ne

A proč nevyužít práci, když ji zaměstnavatele nabízí? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16422
9.7.22 22:25
@mamina2017 píše:
jj, to ti všichni nabídnou :mrgreen: Torozhodně nemám strach :pankac:

Auto z Tuzexu, peněz jako šlupek. 20 čistého jen za to, že přijde, řekne Dobrý den a Na shledanou. Stačí, ne? Za ty prachy přece nebude dělat něco dalšího, to do výše platu stačí :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
9.7.22 22:26
@Dahlia0409 píše:
A proč nevyužít práci, když ji zaměstnavatele nabízí? :zed: :lol:

Nestraš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28990
9.7.22 22:30

@Lilale 20 čistého za částečný úvazek? Já dělala za 10 a byla jsem ráda, že mi vyšli vstříc se zkráceným úvazkem a flexibilní dobou :nevim: máš opravdu hodně zkreslené představy.

Ale jo, taky by se mi líbila dvacka, to ne, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí