Nechce se přisát

3359
12.4.11 19:12

nechce se přisát

Ahoj holky, potřebuji radu. Dcera 3.měsíce, vždy pěkně pila (kojím), ale od neděle je to čím dál horší, včera se „chytla“ cca 5×, ale dnes to byl vrchol. trošku si „cucla“ v 6hodin, pak až v 10h, v 15h začla strašně plakat, zkoušela jsem přikládat co chvilku, ale nechce, začne vždy plakat - v 16h, jsem nevydržela a dítě dopravila na pohotovost - je zkontrolovaná i ORL a nic na ní nenašli - prý pokud nezačne baštit, tak do nemocnice, že tak dlouho bez tekutin být nemůže… Teď v 18:45 se nakojila ne nějak moc, ale něco vypila… jak jí mám hlídat - nečůrala od těch 16 hodin. Mám o ní celkem strach - nestalo se vám něco popdobného? A jakou frekvenci kojení mají vaše děti? Vůbec netuším co je normální a co už ne :nevim: Mám ji třeba budit v noci na baštu? Moc díky. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
12.4.11 19:16

Nelezou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.11 19:18

ve třech měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
12.4.11 19:20
MarieP píše:
ve třech měsících?

Klidně :wink: Tůhle jsme to probíraly s holkama v jiných diskusích. Já už teda nekojim ale mojí malé lezou zuby(5měs) a taky mi nechce jíst…ale jako skoro vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
12.4.11 19:27

Slyšela jsi o bojkotu kojení? Já se o tom dozvěděla bohužel až po tom, co jsem kojit přestala, ale miminka mají takové období. Můj syn ho měl přesně! ve 3 měs., uviděl prso a nechtěl, odsouval se, ručičkama mlel, když se přisál moc toho nevypil, chtělo se mi vždycky brečet, kdybych vyhledala laktační poradkyni, vše mohlo být jinak, tak jsme ve 3,5 měs. kojit přestali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
12.4.11 19:28
MarieP píše:
ve třech měsících?

Bohužel neporadím, mám jen zkušenost ohledně zubů. Synovi první zub vylezl 3 dny před tím, co mu byly 4 měsíce… Jinak dcera, když jí rostly první jedničky, tak taky moc nejedla…ale ne takový extrém.
Držím palečky, ať to dopadne OK :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16492
12.4.11 19:29

Tohle dělala i naše malá. Chce to vydržet a zkoušet jí podávat prso. Za pár dní to bude dobré. Dělá ti to u obou nebo jen u jednoho prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
12.4.11 19:31

rozhodně bych kontaktovala laktační poradkyni, mrni na stránky laktační ligy, jsou tam kontakty a poradí i po telefonu nebo skypu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.4.11 19:31

Vypada to na bojkot,nam bohuzel zacal v 6tydnech,trval cca 5tydnu a tim nase kojeni skoncilo :nevim:
Dyl uz jsem to nevydrzela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
12.4.11 19:32

taky bych tipla bojkot kojení. :palec: zoubky by to klidně taky mohly být. určo kojení nevzdávej a přikládej
něco k počtení je na www.kojeni.net píše tam přímo laktační poradkyně,když tak ji i vyhledej nebo nějakou jinou a poraď se s ní.určo to přejde a mimi bude zase vesele baštit dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 19:33

Zkus si prostudovat tohle http://www.kojeni.net/databaze.php?…
třeba se tam najdeš a pomůže ti to. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
12.4.11 19:34

Zkoušela jsi před kojením vymáčknout mlíčko a pomazat si s ním bradavku? Někdy to pomůže, miminko mlíčko ucítí a dostane chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
12.4.11 19:34

a prdy nemá? sice ve 3 měsících už miminko celkem prdí v pohodě, ale netlačí jí bříško :nevim: ?
možná ty zuby, ale že by nepapala takhle dlouho? asi nic blbýho nejíš, co by ji dráždilo, tak nevím co dalšího by to mohlo být, že by miminko takhe bojkotovalo…
každopádně ať se to brzy spraví a hlavně přikládat, přikládat…ale jestli by to bylo hodně dramatický, asi bych znovu navštívila doktora, v nejhorším případě..

Příspěvek upraven 12.04.11 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
12.4.11 19:36

Přesně tohle mám za sebou, chce to vydržet. Když nabídneš prso v noci - vezme si ??
Já jsem takhle i budila ke kojení v noci, abych toho co nejvíc nadehnala… po týdnu se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
12.4.11 19:36

Přesně tohle mám za sebou, chce to vydržet. Když nabídneš prso v noci - vezme si ??
Já jsem takhle i budila ke kojení v noci, abych toho co nejvíc nadehnala… po týdnu se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová