Nechce spát v kočárku

256
3.2.08 09:55

Nechce spát v kočárku

Mám 3,5 měsíčního kluka a až do minulého týdne neměl vůbec žádný problém se spaním v kočárku. Spíš naopak, dokázal tam spát i 4 hodiny. Poslední týden ale spustí hysterický křik, když ho tam chci dát a řve třeba i hodinu. Když ho potom přesunu do ložnice, tak usne okamžitě. Od toho minulého týdne se u nás vůbec nic nezměnilo - stejný kočár, stejné oblečení, stejné počasí. Ta změna v jeho chování přišla naráz ze dne na den. Stačí, když se s ním jen nad ten kočárek nakloním a už řve. Vůbec nevím, co dělat. Neřešil jste někdo stejný problém?
Děkuji, jaskiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1595
3.2.08 13:17

Tak to ted řeším taky… :) ovšem s tím rozdílem, že přesunout jí do ložnice, tak neusne vůbec… Zkusila jsem ji v kočárku stáhnout boudičku, to se většinou uklidní… kouká ven na stromy, na domy… a už párkrát z toho koukání přešla plynule do spánku - bez pláče… Taky jsem zkusila ji boudičku zatáhnout, když ještě nespala = v tu ránu zase hrozný řev… Jo a do kočárku ji koukat taky nesmím… :) jakmile mě zmerčí, začne zase plakat… Asi si chce vyplakat vyndání ven… :roll:

A taky dřív spinkala v kočárku 3-4 hodinky a najednou se třeba po hodince probudila a už neusnula a jely jsme třeba třičtvrtě hodiny domů s muzikou… :roll:

Ale stáhnutí boudičky většinou zabere a alespon nějakou dobu vydrží koukat po všem možným bez pláče… Tak to zkus, pokud tedy už nemáš vyzkoušeno… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.2.08 14:41

jojo, uplne to samy - tak zhruba tyden :roll:
stahnuta striska zabira, ale jen na chvili… pripadam si jak krkavci matka - jedeme, kluk place a lidi blbe koukaj :evil:
ale porad jeste treba po pul hodine usne - takze oproti spani doma uzasny :lol: :lol:

tak snad se tu objevi nekdo, kdo si nebude jen stezovat, ale i poradi nejaky zaruceny figl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
3.2.08 16:32

Holky, tohle jsme zazily taky… Boudicka vzdycky zabrala jen na chvili… Ale mne se Anne-Mari uz ve trech mesicich obracela na brisko a v kocarku ji to moc neslo, tak se vztekala - nekdy tedy pomohlo obratit na brisko (ja vim, ze mate mozna strach, ze se to nema… ale Anny se v postylce stejne uz obracela sama a jinak spat nechtela :nevim: )
A taky se mi obcas zdalo, ze ji je horko (i kdyz jsem ji oblekala porad stejne, stejne pocasi atd. ) Jenze jak se vztekala u oblekani, tak se moc zahrala a problem byl na svete…
Ale dobra zprava je, ze to bylo jen prechodne obdobi (cca 2 mesice :roll: ) a ted uz mi zase pro zmenu nechce spat jinde nez v kocare :-) :arrow: jsou to potvurky svehlave :wink: a tak uz to bude porad :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
3.2.08 16:53

Jo a taky pomahalo, kdyz jsem ji zpivala… Nevim sice, co je horsi, jestli rvouci dite v kocare nebo zpivajici silenka za nim, to posudte sami :oops: , radsi jsme jezdily mimo civilizaci… Nebo jsem ji do kocaru namontovala zvonkohru
A nejvic se osvedcila klokanka! Kdyz jsem potrebovala zabehnout do mesta, bylo to idealni… Anci uspokojila svou zvedavost a pak spala v postylce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.2.08 16:55
AjkaZ píše:
Jo a taky pomahalo, kdyz jsem ji zpivala… Nevim sice, co je horsi, jestli rvouci dite v kocare nebo zpivajici silenka za nim,…

:lol: :lol: :lol: tak to snad radsi zustanu tou krkavci matkou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.2.08 20:16

Ahoj.
Nám to začal dělat Radimek „naštěstí“ až v 5 měsících. Řev, jako když na nože bere. Nošení na rukou a tlačení kočáru druhou - pro maminku nic moc, nosidlo - šátek taky mínus… Zabralo položení do kočáru na bříško, oddělání přední části boudičky - naštěstí konec dubna, přes síťku pěkně koukal a bylo po řevu. :lol: Od 8 měsíců ve sporťákogolfáčích spát odmítal definitivně.

Baruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.2.08 18:50

Ahoj,
tak jsem vyzkoušela vaše tipy a nic nepomohlo. Jeden kamarád mi ale říkal, že řešili úplně stejný problém. Prý ale když dali prcka do sporťáku, bylo po problému. Dneska jsme to teda vyzkoušeli. Sporťák jsme napolohovali téměř do lehu a stáhli stříšku. Chvíli koukal a asi po 100 metrech usnul. Občas pootevřel očička, aby si nás zkontroloval, ale hned zase usnul. Spal 2 hodiny a klidně by spal i dál. Asi se teď na mě snese vlna kritiky, že takhle malé dítě ve sporťáku ještě být nemá, ale zvažovala jsem, co je horší, jestli dítě neustále zavřené doma, nebo řvoucí dítě v hlubokém kočárku a nebo spinkající mimčo ve sporťáku, který je nastavený téměř do lehu. Zvolila jsem za C.
Hezký den
jaskiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí