ked ste prestali kojit spali vam deti lepsie?

6
1.2.08 10:13

ked ste prestali kojit spali vam deti lepsie?

mam dcerku 10 mesacnu kojenie pouzivame len v noci na uspanie a ukludnenie ked sa casto budi aj 10 krat a cez den tiez len na uspanie spi raz denne 40 min. cumlom sa neda oklamat ani nicim inym bojim sa ze ked prestanem kojit tak budu noci uz teraz zle na nevydrzanie .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1466
1.2.08 10:28

loren - pošli mi přes SZ svůj mail a já ti pošlu text, jak naučit dítě spát. U nás to vypadalo podobně jako u vás a teď se mi Terka budí jen ve 4 hod. na kojení a pak vstává v 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.2.08 12:25

Já kojila jen v noci a Lucinka se mi budila po hodině. Byl to děs. Tak jsme o vánocích přestaly a od té doby se v noci vzbudí 1-2× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.2.08 14:13

jednoznacne ano! Ja vstavala tak 6×-10× od 5 mesicu do 14 mesicu. Pak jsem prestala kojit a dite zacalo spat :)
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
1.2.08 17:52

Ahoj,
Míša začala spát po ukončení kojení celou noc, byl jí rok. Vítek si kojení utnul v 8 měsících, ale prospané noci jsme se nedočkali. Dodnes tak 5× týdně přijde „na návštěvu“ ke mě do postele, přitulí se a spí dál :lol:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
1.2.08 20:22

Ahoj,
malýho jsem přestala kojit v 9 měsících, budil se dál. Dostával Sunar, pak jsme přešli na čistou vodu. Sice nám pár budíčků odpadlo, ale stejně se tak 5krát za noc vzbudil :roll:
Uplně se přestal budit až po druhých narozeniných.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
1.2.08 20:30

Ahoj,

staršieho som prestala v noci kojiť, keď mal rok, a za týždeň spal celú noc. Podotýkam ale, že sme nenabehli na žiadne UM ani vody v noci. Proste sa spí a hotovo. Mladšieho som v noci kojila do 15m, tiež sa rýchlo naučil prespať celú noc, už si ale nepamatám, ako dlho to trvalo. Asi tiež zhruba týždeň.

Takže u nás jednoznačne platí: Bez kojenia v noci sa spí celú noc. (A to sa mi obzvlášť ten mladší budil snáď po hodine… presnejšie spal prisosnutý, a keď mu to vykĺzlo z úst, zobudil sa a musel sa prisať. :-))

Gabika

• Citovat
  • Upravit
2596
2.2.08 00:13

Ahoj moje dcera se taky v deseti měsících budila co dvě hodinz na kojení a hrozně mě to vyčerpávalo tak jsem jí jednou v noci prostě nedala pohladila jsem jí a řekla at spí a ona zázrakem usla a od té doby jsme kojily jen ráno a večer do osmnácti měsíců než se sama odstavila.Mám asi hrozně chápavé dítě sama jsem tomu nemohla uvěřit protože do tý doby byla uplnej závislák.Syna jsem kojila jen měsíc a budil se třikrát za noc až do tří let takže já bych tomu kojení nedávala zas takovou vinu.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.08 14:21

ahojky tak poradte syn 3 měsíce a budí se po dvou hodinách 8O Jejek tady psala,že ví,jak na to? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6512
2.2.08 14:41

No, ja nevim, ve trech mesicich bych to jeste neresila…
My museli s kojenim prestat v 9 mesicich (kojila jsem v te dobe 1-2× za noc) a stejne se tim nic nevyresilo - 1-2× vyzadovala Sunar… jenze pak mi cele dopoledne odmitala prikrmy. Tak jsem zkusila nocni krmeni odbourat, zpocatku jsem nahrazovala slabym cajikem nebo vodou a ted uz Anja nechce v noci ani ten caj, ale stejne se pravidelne 1× vzbudi a chce se pritulit (hned jak usne vratim ji zpatky do postylky a spi az do rana…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.2.08 18:00

jejek diky za knihu ale neviem ci bude mat ucinok ked sme v jednoizbovom byte a postielku mame pri nasej posteli tak nemam kde odchadzat ako tam pisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.08 23:10

Maleho jsem kojila do roka…budil se 3 az 4 za noc a pokazdy chtel pit.
Zkousela jsem mu davat caj nebo i vodu ale nezabiralo.

Pred vanocema jsem se radikalne rozhodla zkoncit s kojenim a prejit na flasky.
Koupila jsem krabici Hami Hajaja…Prvni tyden se maly jeste budil…jednou za noc…vypil flasku a spal az do rana skoro 9 hod 8O

Potom najednou zacal spat cely noci.
Takze co de me tice......na hajaju nedam dopustit.
v pul 8 vecer dostane flasku a vstavame az rono kolem 9. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.20 02:50

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Přestala jsem kojit, malému je 17 měsíců. Byl zvyklí usínat při kojení a 2× až 3× se budil v noci na kojení. Nyní usíná s pláčem, musím ho nosit a usíná v náručí. Když se v noci probudí, jsme vzhůru cca 3hodiny. Byl zvyklí se napít a usnul, teď když nekojím, tak je to hrůza. Nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí