Nechci očkovat, nějaký pediatr na Pze 10, co nemá problém?

11
6.3.14 10:39

Nechci ockovat, nejaky pediatr na Pze 10 co nema problem?

Ahoj poradite mi tu prosim nekdo? Nechceme ockovat, nebo aspon odklad tak do 1,5 roka ditete… dekuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
6.3.14 10:41

Jméno ti nikdo nedá, určitě rozumíš tomu proč. Vezmi telefon a obvolej je, případně obejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
6.3.14 10:46

@Pet121314 Mudr. Kunstýřová nemá problém s odkladem, nevím, jak přesně s úplným neočkováním. Reference má dobré, já osobně z ní nadšená nejsem, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.3.14 10:47

Zkus je obvolat, ale myslím, že od letoška je to neočkování pod pokutou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.3.14 10:48

@poppaea prosím neuváděj jméno, jestli tak do SZ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
6.3.14 10:49

@Hadumi Z jakého důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.3.14 10:51

@poppaea třeba aby ten lékař pak neměl problém, že je co se týče očkování tolerantnější než jiní. Nikdy nemůžeš vědět, kdo tyhle diskuse čte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
6.3.14 10:53

@Hadumi Odpovědnost není na lékaři, ale na rodičích. A díky Bohu nejsme v KLDR, takže budu psát, co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.3.14 10:54
@poppaea píše:
@Pet121314 Mudr. Kunstýřová nemá problém s odkladem, nevím, jak přesně s úplným neočkováním. Reference má dobré, já osobně z ní nadšená nejsem, ale dá se to.
:roll:
Problem by doktor mel, kdyby tady nekdo psal, ze vakcinu vyhodil, ale do ockovaku razitko dal, ne kvuli tomu, ze je ochotny posunout ockovani.
Zas neni treba z toho delat kovbojku :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.3.14 10:55

@poppaea tak jestli se tu budou dál zmiňovat jména lékařů, kteří vyjdou rodiči vstříc, tak takoví lékaři už nebudou a budou jen ti, co vyhrožují a nahlašují :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.3.14 11:00
@Hadumi píše:
@poppaea tak jestli se tu budou dál zmiňovat jména lékařů, kteří vyjdou rodiči vstříc, tak takoví lékaři už nebudou a budou jen ti, co vyhrožují a nahlašují :nevim:.

dalsi urban legenda? Neco jako ze mediky vyhazuji ze skoly, kdyz si dovoli pochybovat o ockovani?
A doktor se ridi tim, co o nem pisou na netu? No to poteskoste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.3.14 11:25
@Hadumi píše:
@poppaea tak jestli se tu budou dál zmiňovat jména lékařů, kteří vyjdou rodiči vstříc, tak takoví lékaři už nebudou a budou jen ti, co vyhrožují a nahlašují :nevim:.

Tomu bych i věřila, že to ty doktory může přestat bavit tolerovat, a budou víc našlahovat.
Sama jsem hledala tady neočkujícího lékaře, a od té doby mi napsalo 10 maminek, jestli a koho jsem našla. :lol: Ale nevidím tedy rozdíl v tom to napsat do diskuze nebo psát někomu SZ. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
6.3.14 12:26

Náhoda je blbec a nikdy nevíte, kdo bude chtít lékaři, jehož jméno tady zmíníte zavařit.

Pokud by se na nějakého doktora provalilo, že podporuje neočkování, tak pro zdravotní pojištovnu by určitě nebyl problém odmítnout obnovení smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.3.14 12:37
@alifie píše:
Náhoda je blbec a nikdy nevíte, kdo bude chtít lékaři, jehož jméno tady zmíníte zavařit.Pokud by se na nějakého doktora provalilo, že podporuje neočkování, tak pro zdravotní pojištovnu by určitě nebyl problém odmítnout obnovení smlouvy.

smarja, kez bys mela pravdu a MUDr Kormundove z kralovehradecke zachranky hrozil postih za to, ze pri vyjezdu zachranky cpe lidem vizitky sveho centra alternativni mediciny a durazne doporucuje rodicum neockovat deti, aniz by o diteti cokoli vedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
6.3.14 13:04
@Baba píše:
smarja, kez bys mela pravdu a MUDr Kormundove z kralovehradecke zachranky hrozil postih za to, ze pri vyjezdu zachranky cpe lidem vizitky sveho centra alternativni mediciny a durazne doporucuje rodicum neockovat deti, aniz by o diteti cokoli vedela.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek