Neschopenka ve zkušební době a nárok na mateřskou
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janli No některé psaly, že to zmákly zatajit. Ideálně bych chtěla no, ale nevim nevim právě. Jako nejlepší možný scénář by byl, že jim to oznámim a přijmou to v pohodě. Ale jak říkám, je to velkoobchod a ze zkušenosti vím, že tam jim to je jedno a prostě tě vyhodí a berou další. Už na pohovoru nás bylo snad 30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss665 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Ty přestaň žít na emiminu, v době kdys rodila děcka bylo minuly století a jezdili ste na koních tak nemluv odpad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
No nedostane. Protože jestli ji vyrazej po měsíci, tak bude ochranná doba jenom ten měsíc a pokud do té doby nenastoupí na MD, tak smůla, bez ohledu an to, kolik let předtím odpracovala jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zedzmikkt píše: Více
ajaj, kyselé hrozny?
dej si něco sladkého, nebo své léky
at je brzy líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty se už neozývej
nejseš zajimavá a nikdy nebudeš. Padla normalní otázka a odpovídáš jak konina. Tak se chovej na svůj věk, to že seš neschopná a vše za tebe tahal starej neni moc čím se chlubit.. takže si smaž učet protože nejseš nikomu nápomocná jenom dlabeš blbosti a nikoho to moc nezajima tak běž spát ať ráno nejsi na starýho protivná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
evidentně nepochopení psaného textu, zapacuj na tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk No to jsem právě chtěla vědět, protože všude se píše něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hod se do klidu, nebo tě admini smáznou, když neumíš dodržovat pravdila diskuze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ti 80, vrásky až po paty, děti s downem a tady seš chytrá, běž nakrmit koně a připravit povoz zachvilku vyrážíš do fachy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah hele jako zas bych trochu přibrzdila. Ona pracovala x let a i poté, co už v té práci setrvat nemohla, tak si stejně jako těhotná našla novou práci a nastupuje do ní. A logicky se ptá, kdyby ji vyrazili, jestli by po těch x odpracovaných letech měla nárok na MD.
Tohle mi fakt nepřijde jako typická zneužívačka dávek „s počůraným testem na PN“. Jen zjišťuje možnosti. A jednou z teoretických je PN - pokud teď je provozuschopná, ale už má nějaké potíže, je zcela regulérní úvaha, že za měsíc-dva by ty potíže třeba byly takové, že by to na tu PN bylo. Protože ač většina doktorů nenapíše PN na „je mi skvěle, ale nechce se mi pracovat“, tak myslím, že třeba v 5. měsíci s anamnézou „pořád třikrát denně zvracím, natékají mi nohy, mám nízký tlak a omdlévám, mám za sebou dva potraty a občas trochu zašpiním“ v kombinaci s hrozící nezaměstaností jich to očko přimhouří docela dost.
A fakt by mě upřímně zajímalo, kolik z hrdinek diskuzí „nikdy bych nezneužila dávky“ by tímhle směrem aspoň neuvažovalo, kdyby se neocitlo v podobné situaci. Sice je mi mizerně, ale furt to není dost mizerně na PN, tak já radši půjdu na pracák a chlap mě bude živit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit