Neschopenka ve zkušební době a nárok na mateřskou
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A pak se někdo diví tady, že jsme proti neschopenkám ze srandy králíkům …. A máme řeči o zneužívání systému, protože jsem těhotná a co když zaměstnavatel nebude blbec a všimne si, už ve zkušebně, že jsem těhotná. Ne tak asi si nevšimne, takž budeš končit 6 měsíc ![]()
Tak uteču na neschopenku, protože přeci nebudu doma zadarmo že jo … Vy si klidně buďte, ale já nebudu.
No měla jsem zaměstnance, která otěhotněla ve zkušebce. Normálně to komunikovala, protože byla normální a domluvili jsme se a pracovala do chvíle kdy to šlo … Pak šla na MD a RP a ve 2 letech dítěte se vrátila do práce a to asi se 4 oddělanými měsíci … Byla šikovná, normálně zodpovědná, nevymýšlela bejkarny a uměla komunikovat.
Příspěvek upraven 09.02.26 v 19:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss665 píše: Více
však ty plánuješ udělat to stejně, ne? jen jsi zapomněla, že jde o podvod a k tomu podvodu musí být svolný i ten doktor
a trávit měsíce zavřená doma třeba s 3hodinovýma vycházkama s tím, že podvádím
no, na to taky musí mít jeden žaludek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 Za to bych byla nejradši, ale vyděsili mě právě ty diskuze tady kterých je mraky, že je prostě vyhodili ve zkušebce, nasledoval pracák a žádná mateřská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah Tak udělat to logicky nechcu. I kvuli vychazkam apod. Ale jak říkám, prostě mám strach. Nevim co bych dělala pak s pupkem a nezaměstnaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takových diskuzí je tu mraky? opravdu? vždyt každá druhá je spíš o tom, jak jít na neschopenku, co nejdřív, protože mám těžké zaměstnání, jak dlouhé budou vycházky a kdy si tu neschopenku nejlépe zařídit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 Ja nejsem na neschopence☺️ Skoncila jsem v praci, protože jaem se stehovala za pritelem, 3 tydny jsem pokryla pracákem a nastesti nasla tuhle novou praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss665 píše: Vícešla na pracák? nechala tatínka a manžela at se taky postará?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah Tak já to čtu celý den, četla jsem jich minimálně 6😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak máš přítele a otce a určitě nějakoou finanční rezervu, ne? tak proč hned předpokládát, že to určitě poznají a že tě určitě vyhodí
zbytečně se nervuješ, kdyby něco, tak to jistí chlap, pracák a finanční rezerva, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah přestaň bejt vyhrocená😃 tyvole takze jsem mela zustat v praci na dalku jako? 150km? Co ty mas furt za problem?🤣 Naposled tu to napisu, tak vem slabikář a trénuj čtení: PRACOVAT CHCI, PRACUJI NĚKOLIK LET VKUSE, POPRVÉ JSEM NA PRACÁKU, CHTĚLA BYCH PRACOVAT DO MATEŘSKÉ, JEN MÁM STRACH, ŽE MĚ VYHODÍ. ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY MÁM, ALE NEJSEM ŽÁDNÁ SRÁGORKA A PROTO I NASTUPUJU DO NOVÉ PRÁCE A NEJSEM HNED NA PN. NA PN BYCH JÍT MOHLA, ALE NECHCI. ALE JIC JINÉHO BY MI NEZBYLO, KDYŽ BY MI HROZILA VÝPOVĚĎ. Konec hlášení, snad už to pochopis. A jestli ty nemas chlapa, kterej se o tebe nepostará ani 3 tydny, tak mi te je líto😕
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 To byl právě můj dotaz, protože když by mě vyhodili treba po 2 mesicich, tak je ochranna lhuta jen ty dva mesice ne? Nebo je to prostě 180 dní?😃 Jsem v tomhle orvně a proto jsem se ptala, ale maj tady potřebu mě chytat za každé slovo a hrotit za každý prd😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi v 11tt a chceš těhotenství tajit čtyři měsíce? ![]()
A to se prosím dělá jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit