Nechutenství po očkování

3648
30.8.11 14:51

Nechutenství po očkování

Ahoj,

mám dotaz, jak řešíte nechutenstí po očkování, když kojíte? Malá vidí prso a řve. Zkoušela jsem i odstříkat a dát flašku, ale taky nesála. Bojím se abych nepřišla o mlíko, dost jsem bojovala, abych laktaci udržela.

Děkuji za vaše názory i zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saminomimino
30.8.11 15:07

jestli má po očkování nechutenství tak není něco v pořádku,určitě to přejde pokud to ale trvá dýl není to odbré,jíst ji bohužel nedonutíš

• Citovat
  • Upravit
20557
30.8.11 15:11

Jestli má po očkování nechutenství tak je to podle příbalového letáku celkem častý nežádoucí účinek, takže nezbývá než mít pevné nervy a vydržet. Snad se to časem dá do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
30.8.11 15:19

Konzultovala jsem to s dr, mělo by se to během dvou dnů srovnat, ale nevím, jak to bude s laktací, jestli poklesne nebo ne. Jestli mám odstříkávat, pak zase kdyby se zrovna rozhodla jíst, tak by tam nic nebylo. No asi to vše moc řeším :nevim: Uvidím do zítřka, jestli se to zlepší, jinak mu volám znovu.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
7.5.13 08:35

Holky, včera odpoledne jsem byla s malou na očkování, pak spala 4 hod. nenědla po probuzení skoro nic, na noc jakž takž a v noci se jendou vzbudila a taky se najedla, ale od rána jídlo úplně bojkotuje, úplně mi zavře pusu a prostě neotevře :( může to být tím očkováním? mám zavolat raději doktorce, nebo vydržet? malé je půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.5.13 08:51
@cezet píše:
Holky, včera odpoledne jsem byla s malou na očkování, pak spala 4 hod. nenědla po probuzení skoro nic, na noc jakž takž a v noci se jendou vzbudila a taky se najedla, ale od rána jídlo úplně bojkotuje, úplně mi zavře pusu a prostě neotevře :( může to být tím očkováním? mám zavolat raději doktorce, nebo vydržet? malé je půl roku.
Řid se počůranými plenami, aby nebyla dehydratovaná..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek