Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
mám dotaz, jak řešíte nechutenstí po očkování, když kojíte? Malá vidí prso a řve. Zkoušela jsem i odstříkat a dát flašku, ale taky nesála. Bojím se abych nepřišla o mlíko, dost jsem bojovala, abych laktaci udržela.
Děkuji za vaše názory i zkušenosti.
jestli má po očkování nechutenství tak není něco v pořádku,určitě to přejde pokud to ale trvá dýl není to odbré,jíst ji bohužel nedonutíš
Jestli má po očkování nechutenství tak je to podle příbalového letáku celkem častý nežádoucí účinek, takže nezbývá než mít pevné nervy a vydržet. Snad se to časem dá do pořádku.
Konzultovala jsem to s dr, mělo by se to během dvou dnů srovnat, ale nevím, jak to bude s laktací, jestli poklesne nebo ne. Jestli mám odstříkávat, pak zase kdyby se zrovna rozhodla jíst, tak by tam nic nebylo. No asi to vše moc řeším
Uvidím do zítřka, jestli se to zlepší, jinak mu volám znovu.
Díky!
Holky, včera odpoledne jsem byla s malou na očkování, pak spala 4 hod. nenědla po probuzení skoro nic, na noc jakž takž a v noci se jendou vzbudila a taky se najedla, ale od rána jídlo úplně bojkotuje, úplně mi zavře pusu a prostě neotevře
může to být tím očkováním? mám zavolat raději doktorce, nebo vydržet? malé je půl roku.
@cezet píše:Řid se počůranými plenami, aby nebyla dehydratovaná..
Holky, včera odpoledne jsem byla s malou na očkování, pak spala 4 hod. nenědla po probuzení skoro nic, na noc jakž takž a v noci se jendou vzbudila a taky se najedla, ale od rána jídlo úplně bojkotuje, úplně mi zavře pusu a prostě neotevřemůže to být tím očkováním? mám zavolat raději doktorce, nebo vydržet? malé je půl roku.