Necítím žádné pohyby v 18+2

Anonymní
21.11.22 11:53

Necítím žádné pohyby v 18+2

Ahoj holky, jsem momentálně podruhé těhotná. Takže se tak moc nehlídané, ale dneska jsem se pozastavila nad tím, že vůbec miminko necítím. S prvním jsem první simrani cítila už někde v 16tt a teď nic. Všichni mi říkají, že je do 20tt čas, ale já z toho mm divný pocit. Občas mě břicho tak divně poboliva, když jsem to na kontrole říkala Dr, předepsala mi akorát hořčík, ani srdíčko neposlechla, na kontrolu jdu až za 14dni, takže doba ještě dlouhá.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.11.22 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem momentálně podruhé těhotná. Takže se tak moc nehlídané, ale dneska jsem se pozastavila nad tím, že vůbec miminko necítím. S prvním jsem první simrani cítila už někde v 16tt a teď nic. Všichni mi říkají, že je do 20tt čas, ale já z toho mm divný pocit. Občas mě břicho tak divně poboliva, když jsem to na kontrole říkala Dr, předepsala mi akorát hořčík, ani srdíčko neposlechla, na kontrolu jdu až za 14dni, takže doba ještě dlouhá.. :(

No, já protože jsem už měla za sebou těhotenství se špatným koncem, tak jsem v těchhle případech nedala dopustit na Angelsounds, vždycky mě to uklidnilo. Ale jsem teď těhotná potřetí, placenta vzadu a i přesto jsem pohyby taky cítila až kolem toho 20.tt, v 18. nic. V tom předchozím totéž. Nevím jestli je někdo míň vnímavý nebo co, ale všechno bylo v pořádku, takže to nemusí znamenat fakt nic. Ještě teda pak to vypadalo pár týdnů tak, že jsem jeden den cítila a dva dny nic.

• Citovat
  • Upravit
3076
21.11.22 12:01

Jsem těhotná podruhé a pohyby jsem začala cítit až kolem 20tt. Máš čas. Víš, kde máš uloženou placentu? Jestli je vepředu, nic jen tak cítit nemusíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.11.22 12:28

Hořčík máte na uklidnění. Já jej také používám když mám stres. Takže opravdu se kvůli miminku hoďte do pohody. Stres může stahovat břišní stěnu a tím i miminko. To nemá zatím takovou sílu se projevit přes ony stahy protože ještě nemá sílu.
Vše bude dobré. Hlavní je, že jste to lékařce řekla no a mimi bude pravděpodobně kliďas :). Mne malá začala kopkat také až kolem 20tt. A je to klidná holčička. Teď ji skoro ani nezajímají hračky v 6. měsíci :D. Teprve se začíná zajímat. Každé miminko je jiné. Potřebuje jen vaši lásku :srdce:. Tak mu ji dávejte :srdce:. Já taky stresovala a teď lituji. Bojím se, aby právě kvůli tomu stresu neměla malá nějaké následky. V těhotenství je nejdůležitější klid :srdce: Jste skvělá máma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11855
21.11.22 13:09

Ja myslím že je to normální…u prvníhontehotenstvi jsem taky cítila pohyby celkem brzo na to že jsem poněkud prostorové výraznější tak už na rozhraní 16-17tt u druhého jsem to tedy logicky čekala dříve nebo ve stejné době…ale neee, mladý pán dal o sobe vědět až cca ve 21tt po té co ho postuchovala doktorka a co sem se několikrát proběhla po schodech při 2. Screeningu protože byl blbě natočeny a nebylo vidět vše co by bylo potřeba…až tehdy se pak začal hýbat tak že sem ho cítila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
21.11.22 13:11

U druhého těhotenství jsem cítila pohyby až ve 20 týdnu u třetího až zacetkem 21tt. Máš čas. Bolest břicha je normální, roztahuje se děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.22 18:52

@FitnessGigi Moc děkuji za krásná slova. O tom stresu a nervech si říkám pořád. Nebudu se nervovat s malým a tak dále, jsem ale poslední dobou protivná až to hezký není a mám strach, že se to v budoucnu projeví na miminku. Nicméně bych druhé dítko klidnější uvítala. Doma máme pěkného raracha. 😅 Člověk je ale rád na jednu stranu, že je tak aktivní. :srdce: tak budu doufat, že je vše v pořádku a ještě si cca 14dni počkám do další kontroly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.22 18:52

@Suelinda vůbec právě netuším, kde mám placentu, musím se na to na příští kontrole optat. Díky za uklidnění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.22 18:53
@JancaS84
@Anonymní píše:
No, já protože jsem už měla za sebou těhotenství se špatným koncem, tak jsem v těchhle případech nedala dopustit na Angelsounds, vždycky mě to uklidnilo. Ale jsem teď těhotná potřetí, placenta vzadu a i přesto jsem pohyby taky cítila až kolem toho 20.tt, v 18. nic. V tom předchozím totéž. Nevím jestli je někdo míň vnímavý nebo co, ale všechno bylo v pořádku, takže to nemusí znamenat fakt nic. Ještě teda pak to vypadalo pár týdnů tak, že jsem jeden den cítila a dva dny nic.

Holky, děkuji za uklidnění, snad je tedy vše ok a mrne má ještě častá tím zlobenim. ;)

• Citovat
  • Upravit
117
12.12.22 06:14

Dobrý den :) tak jakpak se daří miminku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat