Nedaří se miminko, co teď?

584
6.3.12 13:07

Nedaří se miminko, co teď?

Ahojky snažilky. Prosím o vaše zkušenosti, když těhotenství nevychází. Jak se dál postupuje? Co mě čeká nebo nečeká za vyšetření? Chci za jít ke své Dr, tak ať jsem trochu připravené. Snažíme se půl roku, ovu testy mám pozitivní, ale stále to nevychází. Bojím se aby mi Dr. neřekla, ať se ještě snažíme a přijdu třeba za půl roku. To by mě asi trefilo. První těhu bylo hned na poprvé, tak teď jsem z toho vykulená, že to nejde.
Prosím, neřešte že půl roku je málo. Já to moc dobře vím. A že to do května nestihnu, už neřešte vůbec. Jen chci vědět, jak se dál postupuje, když to nejde. Díky

Příspěvek upraven 06.03.12 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
6.3.12 13:09

Bohužel půl roku není „žádná“ doba :nevim: U nás se řeší až po roce.hodně záleží na mudr,možná by se šlo domluvit.Nebo mu zalži,že se snažíte už rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.3.12 13:13

Taky si myslím, že půl roku je krátká doba, řeší se to u nás po roce aktivního snažení. U nás to napoprvé vyšlo taky hned a na druhým :) jsme dělali celých třičtvrtě roku a pak to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.3.12 13:14

Bohužel nemám čas čekat na roční snažení. V květnu mám nastoupit do práce a nemám hlídání (první dítko). Doufala jsem, že druhé půjde jednoduše jako první a budu těhotná. A budou 2 děti hned po sobě. Ale plány jsou jen plány. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
6.3.12 13:15

ahoj já to měla stejně první bylo hned a druhé nešlo ,ale nutno říct,že jsem začala šílet po 4 měsících,dr jsem hned navštívila a chtěla to řešit on se mě ptal jak dlouho to zkoušíme a já mu řekla ,že na mě až dlouho a ,že to chci řešit :mrgreen: ,takže mi nasadil clostíka a zjistilo se ,že sice vajíčka roustou,ale nejsou schopný odejít ,takže nás um.oplodnění neminulo a máme už ročního sviště,takže moje rada stůj si za tým co chceš,pokud to chceš řešit hned neříkej ,že je to půl roku ;) ,nám šlo o čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.3.12 13:21

To je tak, když si člověk něco plánuje, příroda si udělá stejně, co uzná za vhodné… u nás bylo něco podobného, první dítě po měsíci snažení, na druhé jsme si museli skoro rok počkat…neboj, určitě to vyjde, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.3.12 13:22

Vyzkoušej emulips a OK Tau plus. Několik maminek díky tomu otěhotnělo (produkty dodají vysoký podíl vitamínů a vyrovnají hormonální hladinu v těle ;) ). Třeba to ještě včas vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.12 13:23
blesacka píše:
Bohužel nemám čas čekat na roční snažení. V květnu mám nastoupit do práce a nemám hlídání (první dítko). Doufala jsem, že druhé půjde jednoduše jako první a budu těhotná. A budou 2 děti hned po sobě. Ale plány jsou jen plány. :think:

Tak na to si měla pomyslet mnohem dřív :nevim: A stejně,kdyby to mudr začal řešit,tak si nemysli,že za měsíc už budeš ležet v Caru s nohama hore a čekat na oplodnění :nevim: Pokud neotěhotníš normálně,tak tě ta práce stejně nemine :nevim:
Každopádně držím pěsti,at to stihneš.Mě návaznost z rodičáku na novou md vyšla přesně o jeden den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.3.12 13:29

Půl roku je opravdu krátká doba. Známá to měla podobně. Poprvé otěhotněla ihned a podruhé „až“ po devíti měsících. Každopádně za mě je vhodné si nechat jako první udělat spermiogram. Pak čeká koloběh různých vyšetření ženu.
Tím, že takhle plašíš /pokud není žádný problém/ otěhotnění taky nijak nenapomáháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.3.12 13:30

Tak doktorovi neříkej, že se snažíte půl roku, ale řekni rok.

Můj doktor to řeší po půl roce, což já tenkrát odmítla, po roce jsem naklusala a nakonec se zadařilo po 23 měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.3.12 13:32
blesacka píše:
Bohužel nemám čas čekat na roční snažení. V květnu mám nastoupit do práce a nemám hlídání (první dítko). Doufala jsem, že druhé půjde jednoduše jako první a budu těhotná. A budou 2 děti hned po sobě. Ale plány jsou jen plány. :think:

To bohužel stejně neovlivníš. To už spíš otěhotníš, když se vnitřně smíříš s tím, že na chvilku nastoupíš do práce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
6.3.12 13:37

No,pochybuji,že to do května stihnete,abys byla těhotná,než by s tebou začali v CARu něco dělat,tak to ještě potrvá,nejdřív určitě pošle manžela na spermiogram,než by jste šli do CARu.Mi na první mimi čekali 5 let a nakonec jsme pomoc CARu nepotřebovali,přišlo to samo.Ale držím palečky :hug:
A jestli to taky nebude ted hlavně psychikou,že se tak moc snažíš otěhotnět do května.
Ale pokud si myslíš,že to normálně nepůjde,tak jak už tady někdo řekl,řekni doktorovi,že se snažíte od léta a někam vás pošle,ale určitě nejdřív manžu na spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.3.12 13:53
blesacka píše:
Čím víc si to plánuješ tak to nejde… já zažila to samé,chtěla jsem otěhotnět než budou malému 2 roky abych nemusela do práce(měla jsem rodičák na 2 roky) a nic,pak 2×Zt a podařilo se až teď malý má skoro 3a1/2.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.3.12 14:13

Blesacko, necetla jsem prispevky, tak nevim, jestli Ti uz holky neporadily - ale resi se to tak, jako jsme to resili my. Sli jsem do CARu, ktery nam byl doporucen - nejlepe v miste bydliste a procti si diskuze zrovna treba tady na emiminu o tech CARech, ktere mas nejblize :)

Pak si tam zavolej a sjednej si schuzku - nepotrebujes doporuceni od sveho gynekologa a nejlepe je prijit jiz na prvni schuzku s partnerem, jelikoz je to zalezitost obou :), ale samozrejme muzes dorazit sama.

Prvni schuzka je vetsinou informativni - sver se po pravde doktorovi a muzete zacit zkouset inseminaci po zakladnich vysetrenich a spermiogramu manzela nebo se rovnout vrhnout na IVF, coz si myslim (nejsem ale doktor) ve vasem pripade nebude nutne, kdyz uz jste zvladli jedno ditko pocit a porodit :)

Neboj se nic a hup do toho, jestli je pul roku malo nebo moc, tim se netrap, proste chcete detatko a nejde to, tak si jdete pro radu a pomoc, tak to ma byt :hug:

Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.12 15:03

Příspěvek upraven 22.09.15 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...