Nedobrovolně bezdětná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.23 10:59
@Lujza031 píše:
Jsou zpěvačky, které do toho taky šly samy. Natalia Inbruglia a ještě jedna, ale nevzpomenu se na jméno. Podle mě, by to mělo být na samotné ženě, je hodně svobodných matek, kterým otec dítěte nepomáhá, ale to je jaksi v pořádku, ale sama, zajištěná žena je vnímána jako ta divná, no je to smutné.

Finančně jsem zajištěná. Nemám hypotéku ani půjčky, bydlím ve vlastním, pracuju v rodinné firmě, takže pro mě je teď po téhle stránce všechno ideálně nastavené. Bez zázemí bych do toho nešla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.23 11:04
@Michelle_M píše:
Jak máš zaručené, že si nikdy nebude nic nárokovat? To jde nějak právně ošetřit, nebo jen na dobré slovo? Já chápu tvé důvody, proč ses rozhodla pro tento způsob namísto „dárce z baru“, na druhou stranu tento proces už není anonymní a je tady nebezpečí, že budeš muset dítě dávat úplně cizímu chlapovi, když mu to přepne v hlavě. Ale každopádně ti fandím a přeju pohodové těhotenství :kytka:

Máš pravdu, jistotu nemáme ani jeden. A anonymní to není, jelikož díky klinice známe naše adresy, RČ, strávili jsme spolu nějaký ten čas atd. Já bych to na jeho straně nedělala, bála bych se, že budu muset platit alimenty. Nicméně je to jeho volba a já od něj opravdu nic nechci. Zda si bude nárokovat později on, ta možnost tady je. Nicméně má rodinu, děti a takhle pomáhá, zejména lesbickým párům. Holt si musíme věřit vzájemně a doufat, že to máme nastavené stejně… :)
Děkuju ti za přání :kytka:

• Citovat
  • Upravit
45739
5.6.23 11:15
@Anonymní píše:
Máš pravdu, jistotu nemáme ani jeden. A anonymní to není, jelikož díky klinice známe naše adresy, RČ, strávili jsme spolu nějaký ten čas atd. Já bych to na jeho straně nedělala, bála bych se, že budu muset platit alimenty. Nicméně je to jeho volba a já od něj opravdu nic nechci. Zda si bude nárokovat později on, ta možnost tady je. Nicméně má rodinu, děti a takhle pomáhá, zejména lesbickým párům. Holt si musíme věřit vzájemně a doufat, že to máme nastavené stejně… :)
Děkuju ti za přání :kytka:

A ta manzelka vi, ze takto pomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 11:27
@veria píše:
A ta manzelka vi, ze takto pomaha?
Údajně ano. Má to ke mně přes 3 hodiny, takže cestou tráví dost času, na kliniku jsme chodili brzo ráno, takže jsem mu zamluvila na noc hotel. Prý o tom ví a je s tím v pohodě, těžko by to asi tajil, ale to už je jejich boj.
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.6.23 11:30
@Anonymní píše: Údajně ano. Má to ke mně přes 3 hodiny, takže cestou tráví dost času, na kliniku jsme chodili brzo ráno, takže jsem mu zamluvila na noc hotel. Prý o tom ví a je s tím v pohodě, těžko by to asi tajil, ale to už je jejich boj.

Tak to je hustý, ale tak hlavně, že ti to pomohlo. Já jsem zásadně proti dárcovským buňkám, vadí mi to, ale Ty toho chlapa znáš, není úplně cizí a tam to vidím zase proto lépe, myslím, že když si tak přivydělává a manželka o tom ví a nejsi tedy jediná, které takto pomohl, tak si nebude nárokovat nikdy nic, to by musel být blázen.

• Citovat
  • Upravit
14661
5.6.23 11:33
@Anonymní píše: Údajně ano. Má to ke mně přes 3 hodiny, takže cestou tráví dost času, na kliniku jsme chodili brzo ráno, takže jsem mu zamluvila na noc hotel. Prý o tom ví a je s tím v pohodě, těžko by to asi tajil, ale to už je jejich boj.

No je to docela střelec, pokud to takto provozuje opakovaně… Kdyby se mu ozvaly všechny jeho vyživovací povinnosti, tak se z toho pos… :D Ale vlastně se tím tak trochu vzájemně držíte v šachu - matky nebudou chtít výživné, on se nebude chtít stýkat s dítětem. Takže win - win, zdá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
5.6.23 11:35
@Klopotkova píše:
Tak to je hustý, ale tak hlavně, že ti to pomohlo. Já jsem zásadně proti dárcovským buňkám, vadí mi to, ale Ty toho chlapa znáš, není úplně cizí a tam to vidím zase proto lépe, myslím, že když si tak přivydělává a manželka o tom ví a nejsi tedy jediná, které takto pomohl, tak si nebude nárokovat nikdy nic, to by musel být blázen.

Taky si myslim, ze si nebude narokovat nic.
Ale je to husty. No asi je zena rada ze ma takovou brigadu a nosi vic penez :lol: Nebo chlapek keca a nic nevi. Ale to uz je jeho problem, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.9.24 23:37
@Ryksa píše: Více

A tohle si já zase umím představit úplně v pohodě. Bezdětná jsem nezůstala, povedlo se mi mít dítě v tom věku „za 5 12“, a nakonec i s láskou. :D
Ale když jsem byla ve 35 po několika nepovedených vztazích těmi chlapy už tak otrávená, říkala jsem si, kéž bych měla dítě, kus sebe, toho svého parťáka, důvod žít. Klidně i (nebo možná i raději!) bez chlapa. Ono to tak má hodně žen. Ty mateřské pudy jsou prostě silné, pro většinu možná i silnější než touha po partnerském vztahu. Ty to tak nemáš, ok, každá jsme jiná, ale asi bych si tipla, že budeš výjimka.

Jinak vím, že je diskuze starší, ale je to moc pěkné noční počtení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky