Nedodržuje školní docházku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
5.6.16 14:36

@bejbyn ja mam taky takove sousedy co maj o me prehled :mrgreen: nedej boze kdyz prijede navsteva to vijou presne ze prijela 12:00a odjela 14:41 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.16 19:08

@Aletheia mně je právě žinantní na ní volat sociálku, ale vidím, jak toho kluka odrovnává, právě není tak chytrý, aby to zvládl bez školy a oni jsou oba tupí, nedokáží ho to doma naučit, má nejhorší prospěch ze třídy, ale už pravda dva měsíce nebyl, takže jak na tom je, nikdo neví. Učitelka to řešila s maminkou, nejdřív mírně, pak nějakým razantním hovorem, to bylo ze začátku roku, to mi vyprávěla ta jeho máma, že je učitelka drzá a že na sebe řvaly do telefonu a od té doby je učitelka dámské přirození. Při tom je skvělá. No a naší dcery se čas od času ptá, co je s tím klukem, jestli ho neviděla a tak. Ta neví, co s tím, nechce ho naprášit a nechce lhát učitelce. Prostě mě to štve, nejvíc kvůli tomu klukovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.16 19:11
@bejbyn píše:
Na to, že je to dítě sousedky, máš teda velice přesné informace o počtu zameškaných hodin-275 :roll: A řešíš klasifikaci místo abys nahlásila záškoláctví? Pokud lítá venku, je evidentní, že není nemocné či něco takového :nevim:

no evidentní přehled mám, páč přesně vím, kdy v té škole byl, protože když jde, tak ho vozím. A počty jsou jasné, 25hodin týdně. Píšu, že od velikonoc byl jen jeden týden. Takže počty jsou lehké. Vím, že mu nic není, ale jak mám nahlásit záškoláctví? Mám je prostě jít udat? Já řeším klasifikaci, kvůli němu, jestli je šance, že prostě jako dodělá třetí třídu.

• Citovat
  • Upravit
310
5.6.16 19:28
@Anonymní píše:
no evidentní přehled mám, páč přesně vím, kdy v té škole byl, protože když jde, tak ho vozím. A počty jsou jasné, 25hodin týdně. Píšu, že od velikonoc byl jen jeden týden. Takže počty jsou lehké. Vím, že mu nic není, ale jak mám nahlásit záškoláctví? Mám je prostě jít udat? Já řeším klasifikaci, kvůli němu, jestli je šance, že prostě jako dodělá třetí třídu.

Nedej se odradit a nahlas, nejde o ně ale o dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin