Nedokáže pochopit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
12.3.10 09:32

A co takhle se sejít ještě před oslavou a nezávazně a v klidu se seznámit? Chápu tebe, ale i bratra a jeho přítelkyni. Kdyby mi někdo řekl ty přijď, ale tvé děti nezveme tak bych taky nešla. Tobě by to přece taky bylo líto kdybys měla jít na oslavu, ale dceru by jsi musela nechat doma :-? Co takhle se sejít nejdřív s bratrem a přítelkyní a jejími dětmi? Popovídat si. Prostě aby viděla, že její děti nemusí být někde stranou. Rozumíš, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.3.10 09:39
Ajjaa píše:
A co takhle se sejít ještě před oslavou a nezávazně a v klidu se seznámit? Chápu tebe, ale i bratra a jeho přítelkyni. Kdyby mi někdo řekl ty přijď, ale tvé děti nezveme tak bych taky nešla. Tobě by to přece taky bylo líto kdybys měla jít na oslavu, ale dceru by jsi musela nechat doma :-? Co takhle se sejít nejdřív s bratrem a přítelkyní a jejími dětmi? Popovídat si. Prostě aby viděla, že její děti nemusí být někde stranou. Rozumíš, ne? :wink:

To mi přijde jako výborný nápad :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.3.10 09:42

Abych to upřesnila, vážím si všech názorů a chápu i jí, jenže tady je problém v tom, že ona to vůbec neví. Jak psala lizbeth je to u nás uplně to samé, nepomůže ani když si jí nikdo nevšímá, kluci jsou k tomu hyperaktivní. Jinak k vašemu dotazu, obchod zaspí a procházky v kočárku tak samo. K tomu bydlíme na vesnici a nepotkáme živou duši. Ona se bojí i mojich prarodíčů a to žijou s náma. A navíc pozvala jsem je slušně a požádala taky slušně tady jde jen o to, že ona vůbec neví co je za problém a on to odmítá řešit. No každopádně jsem to vyřešila už po svém. Pozvala jsem je odpoledne až tady nebude takový humbuk a když to malá bude hodně špatně snášet tak jí dám mojí mamce, tu ona miluje. Do kočáru na hodinku na hlídání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.3.10 09:46

Abych to ještě upřesnila žijeme v rodinném domě, v přízemí bydlí mojí rodiče a my nad nimi, na stejném pozemku je ještě jeden mini domeček a tam bydlí rodiče mojí matky. Malá moje rodiče snáší vídá je každý den, prarodiče obden a prostě jedině věří mým rodičům někdy řve i u manžela ten je zase celý den v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.3.10 10:13

Jasně, však ono to přejde. Moje malá brečela i na procházce když se někdo chtěl podívat jak vypadá a narušil jí její zonu :mrgreen: :mrgreen:
Ale fakt to přešlo a je OK..

Škoda, že paní neví jak se věci mají, možná by se urazila, ale možná by to jako matka dětí i pochopila.
Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
12.3.10 13:05

Aha, tak ja jsem teda nepochopila, ze cela ta akce by se mela konat bez jejich deti, to chapu, ze se jim to nelibi. Ja prave myslela, ze se s nima chces nejdriv seznamit a oni to odmitli… :oops:
s jeste teda, jestli je mala tak hotova z lidi, tak bych se na nejakou oslavu vykaslala. Nebo bych ji nechala u rodicu /kdyz teda s nima problem nema/ a sla nekam sama s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.10 13:09

ahoj, taky kdoví, jakým stylem jí to bratr přetlumočil. Jestli by nebylo lepší nějak kontaktovat přímo jeho přítelkyni a vysvětlit jí - taky matce, jak se věci mají. Chlapa do toho nemotat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
12.3.10 13:20

Právě. Trochu jsem se lekla té reakce na mě výše, jejda. Určitě nehodnotím pocity maminky, která svou holčičku zná nejlíp. Jen mě zajímalo, jak to teda dělají, když malou lidi stresují. Jestli s ní tedy nikam radši nechodí nebo tak. A myslím, že zakladatelka nakonec problém rozlouskla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
12.3.10 18:33

Po pravdě řečeno protistranu taky chápu, říct mi někdo, že na oslavu můžu ale bez dětí, radši bych tam nešla. Pokud je to takový problém, tak prostě oslavu nedělejte. Ona se cítí nejistě, přichází do cizí rodiny, neví jestli nepreferujete bratrovu původní manželku, ještě má dva syny a takhle to vypadá, že o ně nemáte zájem, budete se k nim chovat jako k cizím. Zkus si představit jak by ti bylo, kdyby tě někdo pozval a jako podmínku si dal, že přijdeš bez svého dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí