Nedokážu mu důvěřovat

Anonymní
23.7.10 15:02

Nedokážu mu důvěřovat

Předem se omlouvám za anonym.
Jde o mou důvěru k přítelovy, vždy když jsem měla nějakou známost tak mě můj protějšek nějak zklamal, buď podvedl nebo neustále lhal. To se na mě trochu podepsalo a teď jsem strašně žárlivá a nesnášim lži. V tom je problém protože když přítel přijede pozdějc z práce nebo mi něco neřekne hned v tom vidim lži a podvod. Prostě si nemůžu pomoct, pak se hádáme ale já vím že je to moje vina. Pak taky když není něco po mim opět je z toho hádka. Strašně si ho vážím a nechci ho kvůli tomu ztratit. Poradíte prosím jak mu mám důvěřovat, už mi totiž taky párkrát zalhal. Poradtě prosím jak se mám v tomhle změnit. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
23.7.10 15:30

no, ja som tiez kedysi bola dost ziarliva- potrebovala som mat vsetko 100% pod kontrolou- potom som sa naucila, ze ho svojim spravanim skor ku klamstvam nutim.

skus samu seba presvedcit, ze o nic nejde. ked bude meskat, nahlas si hovor: o nic nejde, aj tak to nezmenim, vsetko je tak ako ma byt.

mozno to pomoze :hug:
odkedy neziarlim, nas vztah je milion krat lepsi, uz sme dokonca manzelia a takmer vobec sa nehadame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.7.10 15:45

mlčeti zlato :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.7.10 15:49

lizbeth, ani tak nejde o mlcanie, ale o ten vnutorny zzieravy pocit.
aspon u mna to tak bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
23.7.10 15:52

Ahoj, no je dost důležité, v čem ti přítel v minulosti zalhal. Jestli to bylo hodně závažné nebo jenom hlouposti (protože ruku na srdce - kdo z nás je k protějšku vždy 100% upřímný?)
Je to hodně o práci sama se sebou. Zkus se na přítele podívat jako na člověka a ne jako na stroj, který funguje na minutu přesně, chodí z práce vždy ve stejný čas, nikdy nic nezapomene apod. A hlavně se na něj dívej jako na člověka, který tě má rád a nemá důvod ti dělat podrazy.

Taky si o tom s přítelem v klidu promluv. Že o téhle svojí vlastnosti víš, že tě to trápí a ráda bys na sobě pracovala. Uvidíš, že ho to nijak neurazí a že se třeba bude snažit ti v tom pomoct. A snad i bude rád, že jsi mu to řekla - stíhačky totiž většinu chalpů dříve nebo později otrávěj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.7.10 16:04

Myslím že žárlivost je o sebeduvěře.Pokud se ty budeš cítit skvělá,krásná,žádoucí tak najednou žárlení nějak zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.7.10 16:07
soldi píše:
lizbeth, ani tak nejde o mlcanie, ale o ten vnutorny zzieravy pocit.
aspon u mna to tak bolo.

No užírání jí ale alespon nevyvolá konflikt, kdežto zbytečné řeči ano.
Já vím, že to není 100%ní rada, ale alespon pro začátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 16:10

člověk je samozřejmě bojí o to co je „jeho“ . znám to z minulého vztahu, člověk má pocit že je něcojak by nemělo být, a pátrá, a pátrá… je to nepříjemný.

Zkus to hodit za hlavu a užívejte jeden druhého…
ať to brzy přejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.7.10 17:00

tak s tímhle jsem měla taky velký problém, a někdy mě to přepadne i ted, ale člověk se musí kontrolovat jinak to nejde

Lizbeth píše:
mlčeti zlato :mavam:

svatá pravda :palec: prostě zkus nad to nějak povznést, vyslechnout si co řekl, jinak z toho zase bude hádka, já to znám ze své zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 11:13

Vždycky jsem myslela že jsem hrozná žárlivka . S prvním manželem jsem totiž byla fakt stíhačka všechno jsem prověřovala atd. a občas i něco zjistila. Hlavně to bylo o tom že on rád flirtoval z holkama. Ted nežárlim a to je můj nynější manžel docela kus. Dva metry modrý oči a černý vlasy( no nevím kdy se tak vyloupl v toho motýla) :mrgreen: Ten minulej nic moc a prcek a jak byl namyšlenej.Poenta je v tom že nynější je pro rodinu nikam nechodí jen s náma a nebo ty chlapy znám. Prostě jeho chování mě ze žárlivosti vyléčilo a ta stíhačka je tatam. . Jestliže máš tyhle pocity tak možná podvědomě víš že by mohl někde něco.Možná ta chyba není jen v tobě .Když člověk miluje je slepý vím to sama moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
25.7.10 12:06

Ahojky. Rovněž si myslím, že chyba nemusí být tak úplně v Tobě. Za prvé - podvědomě si vybíráme podobné typy mužů (o tom bych mohla vykládat). Za druhé - žena má instinkt (pozná, když se něco děje, i já to mnohdy poznala, ale pak jsem sama sebe přesvědčila, že to není možné, že můj přítel přece ne, mnohdy až po čase jsem přišla na to, že jsem měla pravdu). Za třetí - co se týče těch lží. Je třeba rozlišit, zda se jedná opravdu o lež nebo ne (např. jdu na jedno - všichni víme, že u jednoho nezůstane - to bych za lež nepovažovala). Měla jsem za život bohužel více vztahů, ale mezi nima byli dva chlapi, kteří mi opravdu lhali - téměř pořád a bylo jim jedno, jestli na to přijdu nebo ne (nemusela jsem nijak pátrat, prostě to vyplynulo samo) - byla jsem vzteklá a hysterická, měla jsem chuť je zabít - je to totiž něco s čím si prostě nedokážu poradit, jak se chcete bránit proti lžím??? (já jsem hodně pravdomluvná, věrná o všem hovořím - jsem lev - mám to v povaze) A ta bezmoc mě doháněla k šílenství. S tím jedním jsem žila šest let a postupně se to zhoršovalo, až mi jednou došlo, že taková já nejsem a z ničeho nic jsem se rozhodla to skončit (zase po jedné takové naprosto bezvýznamné lži) - po letech jsem zjistila, že mě taky podváděl. S tím druhým jsem teď těhotná - plánovaně - taky jsem věřila, že mi lže vlastně proto, že se bojí, že na něj budu křičet, že je to moje chyba (ale já bych nekřičela, kdybych ty lži nezažila už předtím od začátku) - opustil mě asi za deset dnů, co zjistil, že jsem těhotná. Pak jsem zjistila, že mě taky podváděl a už dlouho si hledal, kam zmizet, že byla lež vlastně úplně všechno - i to jak se mnou chce být, opravit barák, jak by dítě nikdy neopustil, že chce konečně mít dítě, které si naplánuje (už má tři - neplánované), jak mi pomůže ten barák dostavět, i když odejde, jak mi vrátí všechny peníze, které ze mě za tři roky vytahal, prostě všechno, včetně těch písniček, které hrál na kytaru. S ostatníma partnerama jsem nikdy žádné takové hádky neměla. Lež dokáže zabít každý vztah a těma malýma to začíná, skoro bych řekla, že to dělají schválně. My pak víme, že lžou prostě pořád a už nedokážeme určit, kdy o něco jde nebo lžou jenom pro zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.13 21:37

Dobrý večer, jsem ve 31.tt a co jsem těhotná, tak jsem neskutečně žárlivá a podezíravá. Byla jsem i předtím, ale teď je to hrozné, po tom co mám 20 kg nahoru. Navíc se o mého přítele velmi okatě začala ucházet jedna zazobaná a o těch 20 kg lehčí slečna :( Dokonce mu jednou volala. Tvrdí, že neví, kde vzala číslo a že s ní nikdy nic neměl. Nevím, jak si mám pomoct. Dnes šel na pivo a já si v hlavě přehrávám děsné scénáře jak o něj právě přicházím. Stresuju sebe i miminko, ale nevím, co s tím :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.2.13 21:45

Tady je kazda rada draha, at napiseme cokoliv, stejne si to v sobe preberes ve svuj neprospech… Kde neni sebevedomi, tam je zarlivost vzdycky.

Samozrejme, ze existuje varianta, ze ti opravdu neverny je, ale byt tebou tak se tim ted nezaobiram.

Ale spis ti neverny neni, protoze by si s tebou prece neporizoval dite - z toho plyne, ze miluje tebe a nema zapotrebi nekde hodin nejake holky…

Trvala bych ovsem na tom, az bude zase volat, aby ji pred tebou rekl, ze si to nepreje…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.13 21:52

@chatwenna A jak si věřit? Já si myslím(vím), že to bude ve mě, ale neumím si s tím poradit. Přijde mi, že on je nádhernej, dokonalej, hodnej a že mu s kýmkoli bude líp. Jak už jsem psala jsem tlustá, protivná, neumím vařit(vaří líp než já), sexu v poslední době moc nedám :,( A mám pocit, že se mnou je jen proto, že nepoznal nic lepšího.

Jinak k té ženské, ve chvíli kdy volala jí neřekl ani slovo, protože měl asi 3 promile v krvi a chtěl spát. Vím, že rád flirtuje a žádná průměrně inteligentní by nevolala, kdyby nečekala, že má šanci. :,(

Pomooooc :zed: :zed:

Asi si půjdu lehnout a zkusím usnout, ale jsem dnes zase jak slzavý údolí.

• Citovat
  • Upravit
10905
22.2.13 22:04

No, tak když je tak dokonalej, tak je určitě natolik chytrej, aby si udělal dítě s někým, s kým mu bude fajn a koho miluje, tj. s tebou, ne? :)

V 31. tt má každá ženská nárok na to být hrochvajler (kříženec hrocha a rotvajlera) - kdybys byla hubená a příjemná, bylo by to divný.
Není nutné, abys vařila líp než on, stačí, když budeš vařit pravidelně. Nebo nech vařit jeho a hodně ho chval, to je možná i lepší.

A kdo ti řekl, že ta lehká nádhera je aspoň průměrně inteligentní, co? Taky mohla mít naváto, to člověk dělá věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí