Nedůvěra a testy DNA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
29.10.16 17:24
@Terka98 píše:
Ahoj maminky přítel mě právě dostává hrozne do úzkých a ničí mě po psychické straně nevím co mám dělat. :,( :,( najednou mi napsal z práce z ničeho nic ze chce testy DNA ze mi nevěří ze je to jeho :,( úplně mě to ničí protože jsem si myslela že si věříme a milujeme se proto jsme chtěli založit rodinu. Jsem v 6měsíci nemam problém na testy jít protože vím 100% ze je malička jeho ale mam už problém snést jeho protože jsem myslela že mi věří a nevěří je to strašný pocit :( nevím vůbec co dělat už s ním ani to dítě nechci protože mi to přijde jako vyhýbani se tomu… Je pravda ze jsem ho jednou podvedla je to sice dávno a stalo se to jednou tenkrát jsem se k tomu přiznala protože jsem s tím nehola žít bylo to dávno předtím než jsem otěhotněla ale dává mu to důvod nevěřit :( každopádně za tu dobu jsem čekala ze mi věřit začal ostatně to i tvrdil.. Přijde mi ze ho někdo ovlivňuje protože tohle už není možný a ještě když s tím přišel v 6tem měsíci :/ na testy jdu ale nevím zda to s ním vydržím :( mám rizikové těhotenství a nesmím se nervovat a tak a on mě dostává porad do kouta :,( doufám ze v pořádku donosímo malinkou na ničem jiném mi už nesejde hlavně na ni

Bohužel, ta tvoje nevěra nabourala jeho důvěru. Nebýt toho, napsala bych ti, že to je od něj hnusný, stresovat tě teď nějakými testy DNA, zvláště, jestli jsi na rizikovém těhotenství. ALE chlapi nesou nevěru daleko hůře, než ženy. Neměla jsi mu to vůbec říkat. Na ty testy bych šla, ale kdoví, jak to má on teď s tebou, zvláště, jestli se na něj namotává jeho bývalka. Kažopádně bych se teď soustředila hlavně na to, aby jsi v klidu donosila a porodila dcerku. Co bude potom, bych teď neřešila. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 17:28

Pretoze ja som nikdy nebola neverna, urazila by som sa a ani ho nedala do rodneho listu, ani mu nedovolila dieta uvidiet.

Ale pretoze on vie, ze Tebe nevadi byt neverna, tak je uplne prirodzene, ze chce testy DNA. Nevera je od slova neverit, tak neveri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.10.16 17:32

@Terka98 tak chlapa svým způsobem chápu, opravdu se psychicky vyrovnat s nevěrou partnera není žádná sranda. A i když si podvedený myslí, že je z toho venku, může to při nějakém impulsu vyplavat.
Na tvém místě bych mu řekla, že na testy DNA po porodu bez problémů půjdu (resp. umožním, aby je provedli i u miminka, nevím, jestli jim k tomu stačí vlásky či co), když je ovšem zaplatí. Druhá věc je vyřešit váš vztahový problém, který zjevně máte. Otázka je, jak moc o sebe stojíte a kolik úsilí a energie jste ochotni investovat do jeho zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.10.16 17:44

Pochopit se to dá, on ten červík prostě zahlodá. Každopádně by mě zajímalo, co myslíš tím, že říkáš, že na ty testy půjdeš. Doufám, že na ně nepůjdeš těhotná, počkáte snad až do porodu :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.16 17:47

Ach jo, ten idealismus ve vztazích, že nikdy nikoho nikdo nepodvede, i když je ve vztahu spokojený, kecy v klaci, manžel mě podvedl, já jeho nedávno taky, přesto máme nádherný vztah… já o jeho nevěře vím, on o mé asi ne.. odpustila jsem.. kdybych se trápila každou služební cestu nebo pokaždé, když je pryč, že je s někým, mohu si to jít rovnou hoidt a rozvést se… a i kdyby tam s někým byl není důležitý to, jaký máme sami vztah, když jsme spolu a že je skvělej táta??? život je mnohdy nevyzpytatlený… pokud víte, že dítě je jeho tak jdete, az se narodí na test, y do RL s emůže napsat, až je bude mít a nereste to dál… asi tak bych to udělala já… (omlouvám se za anonym, ale mám tu hodně známých a tohle ne zrovna každý musí vědět)

• Citovat
  • Upravit
29.10.16 17:50
@Anonymní píše:
Ach jo, ten idealismus ve vztazích, že nikdy nikoho nikdo nepodvede, i když je ve vztahu spokojený, kecy v klaci, manžel mě podvedl, já jeho nedávno taky, přesto máme nádherný vztah… já o jeho nevěře vím, on o mé asi ne.. odpustila jsem.. kdybych se trápila každou služební cestu nebo pokaždé, když je pryč, že je s někým, mohu si to jít rovnou hoidt a rozvést se… a i kdyby tam s někým byl není důležitý to, jaký máme sami vztah, když jsme spolu a že je skvělej táta??? život je mnohdy nevyzpytatlený… pokud víte, že dítě je jeho tak jdete, az se narodí na test, y do RL s emůže napsat, až je bude mít a nereste to dál… asi tak bych to udělala já… (omlouvám se za anonym, ale mám tu hodně známých a tohle ne zrovna každý musí vědět)

Keby si videla to mladatko, co sa na mna uz pol roka culi, jakeby obe moje deti boli jeho… a ja navyse milujem jeho spolocnost… a nepodviedla som, a ani nepodvediem :nevim: Pretoze manzela milujem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 18:30

@Bábi Zlopočasná - nevěra, pokud jde jen o sex není o lásce a o tom, zda toho druhého milujeme… než jsem měla sama zkušenost, u manžela jsem to nechápala, už chápu… moje ani jeho nevěra nemá s naším vztahe nic do činění, možná proto, že to bylo jednorázové a ani jeden jsme s dotyčnou druhou osobou neměli ani neplánovali vztah… ale chápu, že to mnozí nechápou…

• Citovat
  • Upravit
59403
29.10.16 18:39
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná - nevěra, pokud jde jen o sex není o lásce a o tom, zda toho druhého milujeme… než jsem měla sama zkušenost, u manžela jsem to nechápala, už chápu… moje ani jeho nevěra nemá s naším vztahe nic do činění, možná proto, že to bylo jednorázové a ani jeden jsme s dotyčnou druhou osobou neměli ani neplánovali vztah… ale chápu, že to mnozí nechápou…

tak hlavně že to máte nastavené stejně a pak je vše ok ;) já bych takhle volný vztah teda nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
29.10.16 19:44

Zas nesilte, dneska se to dělá odběrem krve matky. Odeberou ji z ruky krev, oddělí její krev a buňky dítěte a porovnají se s krví otce. Sleduje se příbuznost, je to spolehlive. Cena je okolo 5000,– Kč.

Takze žádný nebezpečí pro miminko to není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.16 19:47

Proč to ti chlapi vůbec říkají… proč si prostě nenechají udělat test DNA. Matka o tom nemusí vědět, žádné její svolení není třeba. Když jsou otcové, tak v pořádku, když nejsou tak můžou udělat bugr.

• Citovat
  • Upravit
59403
29.10.16 19:55
@Anonymní píše:
Proč to ti chlapi vůbec říkají… proč si prostě nenechají udělat test DNA. Matka o tom nemusí vědět, žádné její svolení není třeba. Když jsou otcové, tak v pořádku, když nejsou tak můžou udělat bugr.

proč by to neřekl, Jedná férově ne, už vidim ty diskuze tady až by na to ta ženská přišla a napsala že si chlap tajně dělá testy DNA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
29.10.16 19:59

:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.10.16 20:00

Proc jsi mu to tehdy o te nevere rikala? To byla pekna hloupost! Ted za ni musis pykat, bohuzel. Tohle on nikdy nevymaze z hlavy a rikam ti, ze se mu ani moc nedivim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
29.10.16 20:00
@Anonymní píše:
Proč to ti chlapi vůbec říkají… proč si prostě nenechají udělat test DNA. Matka o tom nemusí vědět, žádné její svolení není třeba. Když jsou otcové, tak v pořádku, když nejsou tak můžou udělat bugr.

Jestli to nemají kvůli přísloví : PODLE SEBE SOUDÍM TEBE. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 20:01
@Anonymní píše:

Pretoze matka tiez povedala, ze bola neverna, aby utisila svedomie. Jej sa ulavilo a hodila to na chlapa. Tak teraz chlap povedal nahlas, ze chce testy DNA. Jemu sa ulavilo a hodil to na zensku :nevim: Jednoduche jak facka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí