Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není to moc časté, ale může se stát, že se HCG nevyplavuje do moči.
Zkušenost nemám, ale je to taková hezká a milá zpráva. Proto reaguji. Gratuluji ![]()
@karkarka Ano, při prvním jsem měla test pozitivní myslím 5. den po zpoždění ![]()
Tak to je nesmysl, jestli se ti hcg vylučuje do moči, musela bys mít test pozitivní i teď…
To mi neříkejte, že to takto funguje.
Teď aby měl člověk „strach“, i když mu vyjde test negativní. Gratuluji! ![]()
No vidíš to, tak jsi zajímavý přírodní úkaz! Přece jenom krevní testy a UZ vyšetření je nadřazené nějakým obyčejným testům z moči, takže je těhu prokázané… Posílám blahopřání
Začni brát vitamínky, KL a užívej si toto krásné období…
@Anonymní píše: Více
Ja teda mela problem s ovulacnima testama.. jednoduse porad negativni ale ovulovala jsem uplne normalne..nevyplavuji se mi hormony dobre do moci..takze podle navodu testu jsem neovulovala a otehotnela jsem teda asi ze vzduchu ![]()
Ahojky,
Dnes jsem byla na krvi a vyšla teda pozitivně.
chci se zeptat jestli jste měla některá stejnou zkušenost jako já.
Včera jsem dostala na gyndě docela šok, ale v dobrém smyslu.
S manželem jsme se už nějakou dobu snažili o druhé dítě. Menstruaci mám docela nepravidelnou a někdy vynechání je u mě bohužel normální.
Teď mi nepřišla dlouhou dobu, tak ze zvědavosti jsem si průběžně dělala testy, co kdyby náhodou. Snad asi 20, ale všechny negativní(od různých značek)
No včera už mi to nedalo a šla jsem raději na kontrolu na gyndu, jestli něco není špatně.
A bylo mi řečeno že jsem 9tt s bijícím srdíčkem…
Nechápu teda ty negativní testy…asi jsem imunní nebo teda nevím
Nevolnosti žádné nemám ani žádný náznak těhu
Měla jste některá taky takové překvápko jako já?