Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já po roce s tělískem otěhotněla takže vynechání ms bylo těhotenství. Když už jsem věděla, že jsem těhotná tak jsem sem tam krvácela bylo to tím tělískem nešlo vyndat a dělalo tam neplechu. Pro jistotu bych zkusila test ať těhotenství vyloučíš. A asi bych zašla na kontrolu jesti je kde má být.
@Náměsíčná děkuji za odpověď.
Zkusím tedy ten test. A pak zavolám k doktoru. Doufám že nejsem těhotná a ani tam není žádný problém. Jen teda 3 roky bez problémů a najednou tohle.
Tělíska, ať klasické s mědí nebo hormonální, jsou spolehlivý nástroj, ale přesto mohou selhat. Udělej si test, abys věděla, jak na tom jsi, a v případě potřeby jsi nepromeškala možnost miniinterrupce.
Dobrý den, mám dotaz. Mám 3 roky nehormonální tělísko a nikdy jsem sním neměla nějaký problém, menstruace chodila včas a silná.
Minulý měsíc jsem dostala menstruaci tak jak obvykle, skončila a po třech dnech jsem začla znovu krvácet(3dny). Tenhle měsíc se mi zpozdila o 6 dní, pak jsem začla špinit 5 dní, a dva dny pak normálně krvácela a konec. Nikdy sem tohle neměla..máte nějaký zkušenosti?