Nehubnu v šestinedělí

Anonymní
27.4.16 07:58

Nehubnu v šestinedělí

Hezký den, prosím o zachování anonymu, je to pro mě citlivé téma a nechci, aby známí věděli, že tohle řeším…
Prosím poraďte, protože já už jsem fakt zoufalá. V těhotenství sem přibrala +27kg, byla jsem před porodem hodně oteklá a nabírala jsem půlku těhotenství kilo týdně a to ať sem měla pohyb, jedla sem a nebo nejedla… Dr říkal, že jsem hodně zavodněná a hodně oteklá, že to po porodu půjde rychle dolu, aspoň nějaká část. Jenže jak sem porodila, tak sem cítila jak už nejsem tak oteklá, ale druhý den sem otekla znovu, tak sem to říkala lékaři a on říkal, že teď je to zase pro změnu kojením 8o No, jsem tři týdny po porodu a mám dole necelých 10kg a to tak, že mi to hapruje.. Někdy mám o 2kg víc a za dvě hodiny mám o 1kg míň a tak pořád dokola.. Už mi to nějakou dobu stojí.. Jenže já mám 164 cm a 80 kg 8o Vůbec na to nevypadám, vypadám tlustě, ale ne tolik 8o :roll: Kojím kvůli zdraví mého dítěte, ale nechci vypadat tak špatně :,( Nemám co nosit a mám s toho fakt depky. Hodně sem omezila stravu kvůli kojení a jím fakt pravidelně a dobře. Vysadila jsem i pečivo, piju jen perlivou vodu a ano sem tam si dám milu na které ujíždím, ale to si jí dám odpoledne a neřekla bych, že je to tak děsný :nevim: Já už se těším až začnu sportovat po šestinedělí a počítala sem s tím, že třeba několik kilo budu muset fakt pracně shazovat, ale tohle 8o :roll: Nohy už nemám tolik oteklé, ale pořád je oteklé mám, cítím, že i lýtka mám oteklé… Nevím fakt co s tím, jsem šťastná, ale tohle mě fakt sráží, nedokážu na to přestat myslet a hlavně jsou kolem mě zlý lidé, kteří s toho mají radost a ještě mě na to upozorňují :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
27.4.16 08:05

Budeš muset počkat, až se dá tělo hormonálně zase do kupy. Je možné, že to bude až dokojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.4.16 08:09

Doporučují přestat se vážit, váha není rozhodující, nějaké kilo sem tam může litat porad. Ono se to srovná, chce to čas, určité déle než šestinedělí, někdy to trvá i rok. Hlavu vzhůru, hlavni je přeci byt zdravý! Ty i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.4.16 08:10

Já úplně splaskla snad až po měsíci. A tu vodu pij neperlivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.4.16 08:16

Vyhoď váhu… ta ti evidentně nedělá dobře.
Sportovat můžeš už teď… ne hubnutí jsou totiž nejlepší dlouhé svižné procházky a ty se dají dělat i s kočárkem ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.16 08:27

Holky díky :kytka: Piju neperlivou, to byl překlep… No já jsem zvyklá zabrat a vím, že s jídlem a sportem problém nebude, ale jen aby to tělo trochu spolupracovalo :roll: Fakt ani nevypadám na ty kila :roll: Hlavně mi neříkejte, že to nepůjde dolu, protože to by mi jeblo s prominutím… Já jsem fakt s toho hodně špatná, hlavně nemám co na sebe… Ale i tak nosím některé tepláky, které jsou dost volné ale jsou to M, tak mi vysvětlete ty kila :roll: :,( Myslíte, že se to může ještě pohnout? Všude slyším jak v šestinedělí se hubne nejvíc :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.16 08:28

Váha mě deptá, ale nedokážu na ní nejít :(

• Citovat
  • Upravit
2
27.4.16 08:33

Ja pri prvnim diteti hubla prvni tri mesice po porodu. Pak jsem zase pribrala a hubnout zacala az po skonceni kojeni (po roce). Kdyz jsem vsechno pracne zhubla, zase jsem otehotnela a ted mam nahore 18kg a mesic do porodu. Jsi par tydnu po porodu, ted to jeste tolik neres, je to neprijemny, ale kojeni je pro mimco to nejlepsi. Tu Milu bys asi nemela kazdy den, ale ja taky ujizdim na sladky ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.4.16 08:46

Kila zřejmě půjdou dolů, až přestaneš kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
27.4.16 08:51

V těhotenství jsem nabrala 35kg, z toho bylo dost i vody, byla jsem šíleně oteklá. Po porodu jsem šla domů o 17kg lehčí, ale zbytek zůstal a to jsem byla celkem splasklá. Kojením mi váha zase pomaličku lezla nahoru. Bohužel, nebo pro mě spíš bohudík, se mi malá sama odstavila na 8 týdnech a přešly jsme na UM. Váha stále stála, at jsem dělala, co jsem dělala. Nefungovalo na mě prostě nic. Až po roce od porodu jsem začala pomaloučku shazovat. A dnes mám ještě o 4kg méně, než před otěhotněním, takže nevěš hlavu :kytka: jde to, někdy ne hned, ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
27.4.16 08:53

Mě to v šestinedělí nešlo dolů, taky jde byla nešťastná. Pak to šlo zase rychle a já měla 10 měsíců po porodu o 5 kg méně než když jsem otěhotněla. Neboj, ono to dolů půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
27.4.16 08:59

Váhu jsem vyhodila a splaskla jsem až dva měsíce po porodu. Hubnout jsem začala až začala malá běhat a hormony se mi srovnaly bych řekla až teď, dva roky po porodu…konečně začínám vypadat jako dřív. Vem kočár a choď, ono to půjde, ale tři týdny je brzo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
27.4.16 09:01

Vykašli se na váhu a hubnutí prosím tě 8) Jsi chvilku po porodu a čím urputnější budeš, tím budeš nervóznější a stejně se nehneš z místa. Chce to čas a taky klid.

• Citovat
  • Upravit
3451
27.4.16 09:11

@fashion_victim83 vidíš to, já u prvního nabrala hodně, kolem 17 kg a šlo to dolů rychle a skoro samo, u druhýho těhotenství jsem nabrala snad 7 kg, jsem rok po porodu a nejde to dolů ani za boha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.4.16 10:03

Jsem asi stejný případ jako ty. Taky jsem čekala jak po porodu a při kojení zhubnu a ono nic :think: kojím už sedmý měsíc a naopak jsem ještě trošku přibrala :zed: (168cm a 78 kg). Připadám si jak velryba, ale teď je pro mě nejdůležitější, aby byla malá zdravá a doufám, že se to srovná až přestanu kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková