Nějak nevím, jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
27.10.10 22:25

deti mate asi male protoze nedokazou rict a pochopit kdo je horši.ale az vyrostou vy budete ta kdo jim to vysvetli.a cim driv od sebe tim lip ,aby jim nezačal motat hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
27.10.10 22:27

Je to tak, já mám doslova alergii na takovéhle chování, byť jen v náznacích, můj muž taky není ideální, nežárlí tedy, to ne, ale má snahu všechno co se nepovede, házet na mě. Kritizuje mě a často, prostě chce mít pocit že se povýšil nad ženou. Ale já nejsem ten typ, co si to nechá líbit a většinou ho odpálkuju, když tohle zkouší.Uplně mě točí, když slysím, co si ti chlapi k ženskejm dovolí. :cert: Nenech si to líbit, ohrad se, nekrč se před ním a dělej si co chceš, on ti NESMÍ tohle dělat. A jestli bude dál, tak ho opravdu pošli k šípku. Bude to těžké, to ano, ale nenech si od něj ůplně pošlapat sebe samu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.10.10 22:29
Anonymní píše:
jsem strašně ráda hlavně za vaše zkušenosti z pohledu dítěte.je fakt,že asi tak nějak máme vžité,že bychom spolu měli být hlavně kvůli dětem,ale je to asi tak jak píšete.musím to řešit,i když to fakt nebude lehký,naháže na mě všude strašně moc špíny jaká jsem,ale na to kašlu,kdo mě zná,tak ví.ale největší strach mám co bude navykládávat dětem a jak s nima bude manipulovat.když už ted se ke mně chová před nimi takhle a nikdy mi neřekl před nimi hezký slovo,jen samé nadávky a výhružky,tak fakt nevím čeho je schopen.na jednu stranu si moc přeju aby ten krok udělal sám.ale nedovedu si představit co by do těch rozvodových papírů napsal,já bych to měla určo na několik stran.on si nikdy nepřipustí,že má problém,pořád je jen ty ty a zase jenom ty,on je prostě svaty

U nas to nakonec dopadlo tak, ze matka po 17 letech podala zadost o rozvod a muj otec hned zacal s psychickym vydiranim na nas na deti. Ze si matka nasla milence, ze nas nechce, ze bychom ji prekazeli v novem zivote a mluvil o ni opravdu hnusne. My jsme mu uverili a zustali bydlet s nim. Samozrejme se pak ukazalo, ze to mel z te zarlivosti v hlave asi popletene. Matka nas chtela a nikoho jineho nemela.
Dobre si to vsechno promyslete a nejednejte moc rychle. Rozvod s takovym clovekem nemuze byt nikdy hezky. Takovi lide zarli, ani ne tak z lasky, jako spis z majetnickosti. Jsou nemocni psychicky.
Snad to vsechno zvladnete vyresit. Myslim, ze pokud se vas manzel dobrovolne nebude chtit lecit, tak takhle se neda zit cely zivot.

• Citovat
  • Upravit
31
27.10.10 22:35

Pokud ti nadává před dětmi, je to hulvát a sprosťák. Neumí si ničeho vážit. Vzchop se, a uteč od něj, než spadneš do propasti. Je to strašně těžké, ale musíš to udělat, jinak se utrápíš. Na světě je spoustu lásky a porozumnění, a ty si ho zasloužíš. Rozhodně si to nenech líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 22:43

Lucie,a kolik tehdá bylo dceři?tvůj příběh je myslím hodně podobný tomu mému,myslím,že by to dopadlo úplně stejně a samozřejmě já byla ta zlá i kdybych si nikoho nenašla.a hledat si fakt ani nechci,možná bych potřebovala oporu a chlapa,který by mě měl opravdu rád takovou jaká jsem a ne jen jako nějaký inventář,ale mám v sobě šílený blok proti chlapům.mám strach,že bych dopadla stejně a bylo by to pro děti pak ještě horší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.10 22:48

Scarlet,myslím,že by se zachoval stejně jako váš otec.je mi to víc než jasné,už teď děti štve proti mě a vykládá jim lži,že stejně zůstanou sami bez tatínka,a on je ta strašně miluje a já mu ubližuju atd.ale když je tak strašně miluje,tak ani nevím kolikrát jim řekl,že je má rád,kolikrát jel s kočárkem když byli malincí,to by se dalo spočítat na prstech jedné ruky,nemluvě o koupání,přebalování atd.i teˇd je nepodrží,nepodpoří,včera dokonce řekl malému,že je debil,že si nepamatuje co měl k obědu.

• Citovat
  • Upravit
11502
27.10.10 22:56

Ahoj, tak především by se manžel měl jít léčit. Tohle už opravdu není normální a pokud by jen přeci došlo k tomu rozvodu, tak by ti musel na děti platit. A tvoje rodina by ti nevypomohla? Alespoň s bydlením? Těžko radit, ale tohle by se řešit mělo a zvlášť když se přestává ovládat před dětmi, sice nevím kolik jim je, ale určitě jak jedno - jeho žárlivost, tak druhé - rozvod pro ně bude stresující, takže těžko rozhodnout co by pro ně bylo přijatelnější, ale pokud by byl schopný tě uhodit, tak bych volila ten rozvod, protože být mlácená před dětma a pak aby jednu nechytly i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
27.10.10 22:56

Vůbec nevím, co bych dělala, kdybych se rozhodla ukončit vztah, ale vím určitě, že kdybych měla oporu v někom jiném, že bych to udělala mnohem snáž. Tudíž já bych se novému vztahu už nebránila, pokud víš, že s tímhle už ne a že se nezmění. Zasloužíš si lepšího, vím, že je to těžké, asi ti není ůplně lhostejný, tihle chlapi to umí, obvzlášt jestli spolu ještě sexujete, stačí aby tě jednou pohladil a zase ho miluješ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 23:01

já vím delice jak to myslíš,vím,že by to byla daleko snazší s někým kdo by mi byl oporou a miloval mě,ale fakt je to asi ve mně a mám strach z dalšího zklamání.a to nemluvím o sexu,i v tom začínám mít poslední dobou po tomhle všem pořádný blok :cry: bohužel.a to mi fakt strašně chybí,ale prostě to prostě nějak nezvládám.|A to je samozřejmě další voda na jeho mlýn,když nechci spát s ním,tak přeci musím spát s někým jiným dle jeho názoru

• Citovat
  • Upravit
4989
27.10.10 23:04
Anonymní píše:
Lucie,a kolik tehdá bylo dceři?tvůj příběh je myslím hodně podobný tomu mému,myslím,že by to dopadlo úplně stejně a samozřejmě já byla ta zlá i kdybych si nikoho nenašla.a hledat si fakt ani nechci,možná bych potřebovala oporu a chlapa,který by mě měl opravdu rád takovou jaká jsem a ne jen jako nějaký inventář,ale mám v sobě šílený blok proti chlapům.mám strach,že bych dopadla stejně a bylo by to pro děti pak ještě horší

maly byly 3. Ja nikoho nehledala,ale on se tak nejak objevil a ukazal mi ze mam i jine moznosti, ze takhle nemusi zit. Rozchazeli jsme se pred rokem a pul a uz jsem se stihla vdat a v unoru budeme mit miminko. Ted mam to co jsem si prala, muj manzel tedy neni bez chyby, ale respektuje me, vazi si me a z jeho chovani citim, ze ja a moje dcera jsme pro nej to nejdulezitejsi v zivote.
Preji hodne stesti pri reseni, jak dal. Opravdu to neni jednoduche. A rozhodnutim to ukoncit to teprve zacne. Je dost vycerpavajici vyresit vse kolem deti (vyzivne, svereni do pece) a kolem majetku. Ale urcite to zvladnes. Uz kvuli detem, jim takovy vztah opravdu neprospiva. Ja si dlouho rikala, ze kvuli maly se snim nemohu rozejit, prece ji nemuzu vzit tatu. Blbost. Prave kvuli ni bylo dulezite to udelat. Urcite by bylo dobry mit na blizku nekoho kdo te podpori a pomuzeti. Tak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.10.10 23:10
Anonymní píše:
já vím delice jak to myslíš,vím,že by to byla daleko snazší s někým kdo by mi byl oporou a miloval mě,ale fakt je to asi ve mně a mám strach z dalšího zklamání.a to nemluvím o sexu,i v tom začínám mít poslední dobou po tomhle všem pořádný blok :cry: bohužel.a to mi fakt strašně chybí,ale prostě to prostě nějak nezvládám.|A to je samozřejmě další voda na jeho mlýn,když nechci spát s ním,tak přeci musím spát s někým jiným dle jeho názoru

to je vazne jak kdybych cetla o sobe.
me se sex s nim uple hnusil,mela jsem pocit ze to vubec nepotrebuju. a jak pises, urcite jsem musela spat s nekym jinym,kdyz ne snim. s kocarkem jel jen parkrat, malou nikdy nevykoupal, prebaloval jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 23:13

Lucinko,moc Tě obduvuju,že jsi to zvládla a jsem ráda,že jste Ty i Tvoje dcera v nové rodině šťastne,a že k vám brzy přibyde další člen rodiny.Píšeš,že tehdá byly malé 3 roky,ono možná je to takové období kdy to dítě tak nějak moc ještě nevnímá nebo nechápe.děti už mají 6 a 9,tak o to je to těžší,už to vnímají velice dobře.děkuji moc,že mi držíš palečky.moc děkuji Tobě i vám všem,moc mi to pomohlo otevřít oči.vždyt on ten život je tak krátký,tak bychom si ho měli užít hezky,ne jenom přežít.

• Citovat
  • Upravit
1906
27.10.10 23:14

Je to těžké, radit, možná jen trošku pomůže, že to napíšeš sem a vyslechneš si názory ženskejch. Co bych ještě udělala já? Já bych šla na masáž, vím, že to je v tvém případě asi dost riskantní, mě to tedy hodně pomohlo. Za prvé jsem vypadla z domu, za druhé mě po dlouhé době někdo ( chlap :wink: ) krásně nevinně hladil, no prostě mi to pomohlo se v krizi nesložit. My to nakonec ustáli, ale já nemm doma žárlivce.Ale prostě víc mysli na sebe, to bych pro začátek udělala. Bud silná a nedej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 23:16

Lucinko,opravdu spolu máme asi hodně společného.dnes jsem se dokonce dověděla,že si stěžoval u mých rodičů,že s ním nespím :roll: ,chudáček…

• Citovat
  • Upravit
1906
27.10.10 23:20

To je tedy chudáček, ale myslím, dobrý krok k tomu aby se to hnulo, a začalo se něco dít. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí