Nějak nevím, jak dál

Anonymní
27.10.10 21:29

nějak nevím jak dál:-(

Dobrý večer,
tak tu sedím a přemýšlím co dál,vůbec nevím.manžel je šíleně žárlivý,opravdu je to nesnesitelné a nezvládám to.nikdy přitom neměl sebemenší důvod a pořád mi jenom vyčítá proč jdu k holiči,proč na nehty,jakmile si koupím nějaké oblečení které se mu zdá příliž sexy tak mi je rozthá abych je nenosila.poslední dobou se to hodně stupňuje,dneska se to dokonce stalo i před dětma a to mě mrzí ze všeho nejvíc.co si mají myslet když slyší ty sprostoty a tohle všechno vidí,je mi jich strašně moc líto a fakt nevím jak to dál řešit.manžel je bohužel typ člověka který má zmáklé všechny okolo a on je strašlivý chudáček kterému všichni ubližují a všichni mu to baští.holt umí to s lidma.já si raději po rodině nestěžuji,protože vím,že mají svých starostí dost a nechci je zatěžovat tímhle,ale to je to na co on hřeší.když neznají názor druhé strany,tak tomu všemu věří.dokonce mi neustále hrozí rozvodem když neudělám to či ono,i před dětma.už několikrát jsem sama zvažovala,že ho podám sama,ale opravdu nevím jak bych to zvládla jak finančně,tak děti psychicky,strašně špatně nesou změny.nevím jak by ustály nějaké to stěhování atd.,fakt nevím.navíc ani nevím jak bych to zvládla finančně,to snad z mého platu ani nejde.opravdu nevím jak dál.omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
27.10.10 21:40

…a jak by se manžel zachoval, kdyby jsi ty jeho zákazy nerespektovala? Myslíš, že by byl schopen Tě i uhodit? Vůbec si takový život nedovedu představit…Myslím že manželovo chování už hraničí s nějakou chronickou žárlivostí a psychickou poruchou. Vnímají jeho chování i děti? Myslím si, že takovou situaci sama nevyřešíš, asi bych trvala na tom, aŤ se svěří manžel odborníkovi. K tomu můžu jen říct, že mi Tě je líto…Mně se nabízí odchod jako jediné řešení, pokud na sobě nebude chtít manžel zapracovat (..a to nemám ráda rady typu rozveď se…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kpm0eo
27.10.10 21:42

ahoj i kdyby nekdo poradil stejne se budete ridit svou intuici.spočitejte penize ,skuste se sverit nekomu z rodiny.určite pomužou.pokud mate starši deti řešte to i s nema.ma rada zni odejit pryč .deti na hadky nikdy nezapomenou.a taky pro vas klid.

• Citovat
  • Upravit
9909
27.10.10 21:51

Nevím jak máš staré děti,ale odejdi od něj.Vím,že je to těžký a všechno to okolo.Jestli máš možnost odejít třeba k rodičům nebo k někomu z rodiny ,tak jdi.Ty děti to odnesou nejvíc a taky si to můžou nést sebou celý život,když se před nima budete hádat.Já vím o čem mluvím,já v dětství zažívala něco podobného,věčný hádky a dokonce bití.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 21:51

Ahoj
nepíšeš, jak máš staré děti. A s dětmi je to vždy problém. Měla bys sebrat všechny síly a řešit to. Já vím, není to jednoduché, nikdy jsem se v této situaci neocitla a těžko se radí, ale donekonečna si to přeci nemůžeš nechat líbit. Máš přeci také nějakou hrdost a děti si takovéhle nehezké zážitky pamatují. Svěř se někomu, mamince, kamarádce, nebo prostě někomu blízkému. Všechno se dá řešit, i když to někdy bolí a je to nepříjemné. Moc ti držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
27.10.10 21:54

Ach jo, nějak poslední dobou slyším tyhle věci častěji. Je mi moc líto, co prožíváš, tohle ale už zřejmě nezměníš. Myslím chování toho chlapa. Ignorovala bych jeho choré řeči, a pokud by nepřestal, jak urážet, tak ubližovat nebo mi něco ničit, vůbec bych neváhala a řešila to v rodině, i jinde. Všechno bych to na něj napráskala, abych v tom nebyla sama. Tohle není normální, a odnášíš to nejen ty ale i děti. Nedej se zastrašit, dělej to, co sama chceš, a pokud mu to vadí, tak ti to slušně řekne, a jestli nebude slušný, tak bych se s ním nebavila. Pokud zajde za mez, a projeví se jako magor, hned bych s tím šla ven. Nenech si tohle líbit! Pokud by nezabralo nic, prostě bych vztah ukončila, bylo by to lepší i pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.10.10 22:00

Navíc děti si mohou převzít chování otce. Otec pro ně bývá vzorem a není vyloučeno, že jim v dospělosti takové chování přijde běžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 22:05

Holky,jste zlatíčka.já jsem to prostě dnes nějak nezvládla a musela jsem se vykecat.většinou to držím v sobě a trápím se,ale dnes to na mě strašně padlo.já vím,má taky svoje chyby,ale to každý.vždycky jsem se snažila aby všechno bylo v pořádku a fungovalo,o děti jsem se starala,nikam nechodila,kamarádky mi zůstaly jenom dvě,protože všechny ostatní mi zakázal.a tohle mám asi ten vděk.dřív jsem byla domácí puťka,ale jakmile jsem začala chodit do práce,tak se to zvrtlo,začal žárlit víc než je zdrávo.nevím jestli je dobrý nápad se svěřit rodičům,je mi jich strašně líto,že je tímto budu zatěžovat,mají sami spoustu starostí a tohohle je chci ušetřit,ale každopádně to musím začít řešit.ty děti to vnímají,to vím moc dobře,a ubližovat jim nechci.ale ten krok udělat je fakt strašně těžký a vím,že by mi i dál dělal přes děti naschvály.když se nehamuje teď,tak myslím,že pak to bude ještě daleko horší.dnes mě před nimi dokonce tytuloval slovy p… atd.hnus.vždycky jsem si přála aby děti měly stejně krásné děctví jako jsem měla já,ale všechno je to jinak,a to mě mrzí ze všeho nejvíc.ke mně ať se chová jak chce,ale tohle přece neee.rozumná řeč s ním opravdu není.

• Citovat
  • Upravit
2785
27.10.10 22:06

Mít doma takovýho hulváta, bych asi dlouho nevydržela.
Píšeš, že vyhrožuje rozvodem? Podle mě je to pěkný manipulátor a jen zkouší co vydržíš.
Schválně bych šla a tu žádost podala.Buď mu dojde, že to myslíš vážně a změní chování k Tobě,nebo Ti to max podepíše.Podle mě nemáš co ztratit,zasloužíš si určitě lepší život,Ty i děti, než mít doma takovýho psychopata, který Vám bude jen otravovat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.10.10 22:11

Dobry den,
ja jsem jako dite zila presne v takove rodine. Otec na matku zarlil, nadaval ji pred nama. Neustale se hadali a v zivote jsem neslysela od otce jedine mile slovo smerujici k me matce. Jako deti jsme to hodne vnimali a oba i s mladsim bratrem jsme si nekolik let neprali nic jineho, nez aby se nasi rodice rozvedli. Myslim, ze spolu zustavali hlavne kvuli nam a podle mne vubec nechapali, jak spatne to my vnimame.
Opravdu vam radit nechci, jen jsem vam chtela napsat, ze nekdy si myslime, ze delame vse nejlepsi pro nase deti, ale ony nas mohou prekvapit a chtit uplne neco jineho.
Moc me mrzi vase situace.

• Citovat
  • Upravit
356
27.10.10 22:11

Ahoj, manžel by měl navštívit odborníka, ale to by si nejdřív musel připustit, že má problém, ale obvykle to hodí na druhého: kdyby ses takhle nechovala, neoblíkala…
Děti :think: pokud se bude opakovat jeho napadání před dětmi, pak se na to podívej z jejich úhlu. Jak si mají vážit mámy, ke které se otec takhle chová? A co si z toho odnesou do života? Od takového chlapa bych odešla, právě kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 22:16

vem rozum do hrsti a odejdi od nej! zdá se to hrozně těžký ale zvládnout se to dá!!! je otázka času kdy tě praští. Děti to vstřebají neboj se!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.10 22:19

jsem strašně ráda hlavně za vaše zkušenosti z pohledu dítěte.je fakt,že asi tak nějak máme vžité,že bychom spolu měli být hlavně kvůli dětem,ale je to asi tak jak píšete.musím to řešit,i když to fakt nebude lehký,naháže na mě všude strašně moc špíny jaká jsem,ale na to kašlu,kdo mě zná,tak ví.ale největší strach mám co bude navykládávat dětem a jak s nima bude manipulovat.když už ted se ke mně chová před nimi takhle a nikdy mi neřekl před nimi hezký slovo,jen samé nadávky a výhružky,tak fakt nevím čeho je schopen.na jednu stranu si moc přeju aby ten krok udělal sám.ale nedovedu si představit co by do těch rozvodových papírů napsal,já bych to měla určo na několik stran.on si nikdy nepřipustí,že má problém,pořád je jen ty ty a zase jenom ty,on je prostě svaty

• Citovat
  • Upravit
9909
27.10.10 22:22
moje řeč.zrovna dneska jsme to řešili s manželem,že děti to odkoukají od rodičů a i když si myslíme že si to pamatovat nebudou,tak to není pravda a v tý hlavince se jim to zakotví.
Kaczenka píše:
Navíc děti si mohou převzít chování otce. Otec pro ně bývá vzorem a není vyloučeno, že jim v dospělosti takové chování přijde běžné…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.10.10 22:22

ahoj zazila jsem neco podobneho, pak se pridalo i nasili. Take jsem to s nikym v rodine a okoli neresila. A to byla velka chyba, vsichni meli vedet jaky je a jak se chova. Kdyz jsem se konecne odhodlala se s nim rozejit, tak sem byla pro vsechny ja ta spatna, protoze nicim rodinu a beru mu dceru. Ja jsem si tedy nasla jineho opravdoveho chlapa. Ale dnes je tezke nekomu vysvetlovat jak to opravdu bylo. BYvaly je pro vsechny hrozny chudacek,vsude breci. Vetsina lidi v okoli je presvedcena, ze nas vstah prestal fungovat, protoze jsem si nasla jineho. A ja nemam silu chodit od jednoho ke druhemu a vsem vysvetlovat, ze to bylo obracene- nas vztah nefungoval, a proto jsem si nasla jineho.
Take jsem se bala jak bude dcera reagovat na rozchod. Ale jsem presvedcena, ze je dnes spokojenejsi, protoze konecne jsme RODINA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí