Manžel bije syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
21.3.13 12:22

Je mi vás strašně líto:(Obávám se, že dokud nebudeš chodit do práce, a mít vlastní příjem, situace se nevyřeší. Takže krok číslo jedna je začít chodit do práce, a pak se s dětmi odstěhovat. Už teď můžeš zajít na sociálku a zeptat se, kolik bys dostávala peněz od státu už teď při odstěhování. Určitě ti ochotně poradí. A taky jsou azylové domy pro matky.Tady nejde o tebe, ale o děti. Přece nechceš, aby vyrůstaly v takovémhle prostředí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.13 12:23

Všem moc děkuju za rady a názory… potřebovala jsem asi slyšet, že nejsem ten blázen já… pozjišťuju si co a jak a půjdu pryč… možná se podívám, jestli neseženu levný podnájem, měla bych mít nárok na příspěvek na bydlení…
moc děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Everyone
21.3.13 12:30
@Anonymní píše:
Milá anonymní zakladatelko,je mi moc líto tvých dětí. Taky jsme se se sestrou bály, co bude, až přijde táta domů. Bojíme se ho dodnes!
Ležely jsme v posteli, a když jsme ho uslyšely, že přichází, schovaly jsme se pod peřinou a klepaly se. Sevřená hruď, žaludek…ty pocity už nám nikdo nevymaže. Jen jsme se bály o maminku, aby jí zase netopil ve vaně, nebo aby po ní neházel nože. Vždy když byl zlý, tak nám to nakonec nedalo a my s pláčem běžely do kuchyně zastat se mámy. Samozřejmě, že jsme to schytaly. Já nakonec utekla s rozmláceným nosem, byl sníh a já si pamatuju, jak jsem běžela po zasněženém poli (bydleli jsme na vesnici) a přemýšlela, co mám dělat, aby mi tak krev z nosu netekla, že tak mě podle kapiček krve na sněhu táta vystopuje a zbije ještě víc.
Te´d mám skvělého manžela, krásného zdravého synka a valstní domov. Maminka s tátou zůstala dodnes, psychický teror tak má neustále. Prodělal rakovinu, bez jeho podpory a pomoci, píš naopak, jen jí ještě víc ubližoval. Já se s otcem přestala stýkat úplně. Na jedné návštěvě u našich udělal příšernou scénu před mým manželem a synkem a to byla poslední kapka! Za mamkou jezdím, když není on doma.
Mamce je to samozřejmě líto a stále se ho částečně zastává. Snažila jsem se jí najít byt, vzít jí k sobě, ale ona si nenechá pomoct. Snažíms e te´d na její situaci nemyslet, dlouho jsem se tím trápila, až jsem nakonec zkolabovala v supermarketu…
taky si vzpomínám na to, jak jsme jezdili na sociálku a to poté, co mou malou sestru (3roky jí byly) uhodil tak, že měla nateklou půlku hlavy. Vše jen proto, že nechtěla spát a chtěla mámu, která byla v práci na noční. tenkrát dostal táta podmínku, mamka přísahala, že nás ochrání a tak jsme zůstali u nich.
Víš, zakladatelko, vidět maminku v krvi, přidušenou ve vaně nebo s otřesem mozku…to zůstane navěky v paměti. Zase se klepu, jak to píšu… ochraň prosím svoje děti! Mě a sestře už to nikdo nikdy nenahradí!
Prosím…

Tohle je naprosto přesné. Na co čekáš, to chceš dopadnout stejně???

• Citovat
  • Upravit
2480
21.3.13 12:34
@Anonymní píše:
Všem moc děkuju za rady a názory… potřebovala jsem asi slyšet, že nejsem ten blázen já… pozjišťuju si co a jak a půjdu pryč… možná se podívám, jestli neseženu levný podnájem, měla bych mít nárok na příspěvek na bydlení…
moc děkuju :kytka:

My jsme na krizove lince doporucovali ze zacatku azylovy dum. Z nekolika duvodu-clovek tam ma lidi, co ho podpori a pomuzou mu se zpocatku odrazit a zacit znovu-spolupracuji se socialkou, uradem prace, psychology. Pomuzou vyridit socialni davky, najit praci, pak i nove bydleni. Navic vetsinou muzi delaji natlak a divadlo-prosi na kolenou, vyhrozuji (ze u soudu z zeny udela blazna a deti uz nikdy neuvidi deti), atd. Je dobre byt pod neci ochranou a nechat si pomoct a poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.3.13 12:37

Nechápu, co některé máte doma za ho…a, co nechápu ještě víc, že to můžete dopustit :nevim: Tohle bych u partnera nesnesla, ano, může dát jednu na zadek ale vlepit mu facku, že má horkou tvář 8o Chudák tvůj syn, že s takovým „tátou“ musí vyrůstat. Jako to ti vážně stojí za to žít s takovým chlapem? Sedí u pc, nic nedělá, bije syne, když už ti pomůže má okolo keců jako kdyby postavil snad dům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
21.3.13 12:42

Uteč dokud můžeš, po čase Tě zdeptá, že už se sama tak zamotáš a nikdy odvahu nenajdeš…doporučuju Ti, najdi si tady deníčky „Matka a dcera“, je to na pokracovani, precti si je vsechny…je to sice uplne jiny pribeh, ale podstata je stejna…drzim pesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.3.13 12:44
@Aishenka píše:
Nechápu, co některé máte doma za ho…a, co nechápu ještě víc, že to můžete dopustit :nevim: Tohle bych u partnera nesnesla, ano, může dát jednu na zadek ale vlepit mu facku, že má horkou tvář 8o Chudák tvůj syn, že s takovým „tátou“ musí vyrůstat. Jako to ti vážně stojí za to žít s takovým chlapem? Sedí u pc, nic nedělá, bije syne, když už ti pomůže má okolo keců jako kdyby postavil snad dům?

ono to není tak jednoduché, sbalit kufry a čau :roll: většina žen je natolik zdeptaná, mají strach, pocit že stojí za kakanec. Nic o tom nevíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.13 12:44
@Seizdra píše:
Já nevím jak ostatní, ale já u vás asi nebyla :nevim:

EDIT: Po přečtení jsem pochopil aprvní anonymní komentář, nepochopila jsem ironii, už chápu. No, tak to teda taky hodně štěstí, hlavně nedopadnout stejně a nejít v jeho krocích :hug:

Příspěvek upraven 21.03.13 v 12:12

Je mi líto, ale o žádnou ironii nešlo! Bohužel…takže nepochopila :-)

• Citovat
  • Upravit
6842
21.3.13 12:48
@Baba píše:
Vychovna facka je oxymoron.

výchovná facka je pro 13-letého puberťáka :think:
jako dítě jsem nebyla moc bita, jen když jsme s bráchou provedli něco velkého :oops:
ale pak v období 13-15 let jsem dotala facku mockrát a zpětně se rodičům vůbec nedivím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
21.3.13 12:51
@nikol.ondrášovka píše:
A dětské tvářičky by měli sloužit k pusinkování a ne k fackování

Hezky napsáno. Škoda, že ne každé dítě má toto štěstí…
Jako sedět u facebooku a mlátit dítě, ještě k tomu po obličeji umí každý kretén!! A aby se kluk bál, když táta přijde domů? To dopustíš?? Jako pardon, ale to už je přes čáru. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.3.13 12:54

@K.Black Vím to, co píše zakladatelka. Píšu svůj názor, já bych tohle nedopustila, kdo jiný by dítěti měl pomoct než jeho máma když táta stojí za nic?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.3.13 12:56

@Aishenka já na tebe neútočila :kytka: jen že znám asi dvě holčiny, a nebylo to pro ně lehké, a až za pár let po tom co odešli, si uvědomili co to bylo, předtím to bylo tak půl na půl, někdy měl vinu chlap, někdy ony. Prostě nepřipustí vinu na chlapa, mají to v hlavě pomotané.

• Citovat
  • Upravit
1957
21.3.13 12:58
@Petttulis píše:
Hezky napsáno. Škoda, že ne každé dítě má toto štěstí…
Jako sedět u facebooku a mlátit dítě, ještě k tomu po obličeji umí každý kretén!! A aby se kluk bál, když táta přijde domů? To dopustíš?? Jako pardon, ale to už je přes čáru. :evil:

to je přesná formulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.3.13 13:00

@K.Black já to nebrala jako útok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.3.13 13:02