Manžel bije syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
21.3.13 23:18

Takových žen je bohužel mnoho.
Moje kolegyně v tomhle žije, její přítel bije jí i syna, jejího přítele bil jeho otec, otce bil dědeček, dědečka pradědeček… Na vesnici kde rodina žila, tak se to vědělo.
Takové „rodinné stříbro“.
Kolegyně bohužel nic neřeší, je taková jednodušší, takže její syn si patrně tohle patologické chování přinese do své rodiny…
Zakladatelko, mysli na syna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.3.13 08:20

Beckie: je mi to luto, co si musela prezit :kytka:
Drz sa a chran svoje deti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 09:01

Moc všem děkuju za rady… včera jsem se připravila, když manžel dorazil z práce, řekla jsem mu, že s tím buď něco udělá a nechá si od někoho poradit, nebo že se balím a odcházím… Řekla jsem to asi dost rozhodně, protože řekl, že půjde k psychologoj… jestli nepřestane, tak jdu opravdu pryč, dodaly jste mi sebevědomí a už si nemyslím, že bych to s dětma nezvládla…děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
22.3.13 09:02

Myslím že v tomhle případě psycholog asi nepomůže, protože chlapi tohodle ražení si nikdy nepřipustí že by se měli s něčím léčit. Bude to brát tak že z něho chceš udělat něco co on si myslí že není. Znám jednoho tatínka, který je ve společnosti děsně oblíbenej, bavič, komediant, má 4 děti 3 holky a kluka, holky se obě dvě už v 18 nechaly napr..t, jen aby mohly od něho pryč, zůstala mu ještě jedna 16letá a 14 letý kluk, který se ve svých 14 pokaždý počůrá když slyší klíč v zámku :( Věřím že není jednoduché odejít.

• Citovat
  • Upravit
2118
22.3.13 09:31
@Anonymní píše:
Moc všem děkuju za rady… včera jsem se připravila, když manžel dorazil z práce, řekla jsem mu, že s tím buď něco udělá a nechá si od někoho poradit, nebo že se balím a odcházím… Řekla jsem to asi dost rozhodně, protože řekl, že půjde k psychologoj… jestli nepřestane, tak jdu opravdu pryč, dodaly jste mi sebevědomí a už si nemyslím, že bych to s dětma nezvládla…děkuju :kytka:

Držím palečky, první krok jsi už uděla tak se drž papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.3.13 09:40

Zakladatelka: mam z teba radost :kytka: Nech ti ta odvaha vydrzi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.3.13 10:24
@Anonymní píše:
Moc všem děkuju za rady… včera jsem se připravila, když manžel dorazil z práce, řekla jsem mu, že s tím buď něco udělá a nechá si od někoho poradit, nebo že se balím a odcházím… Řekla jsem to asi dost rozhodně, protože řekl, že půjde k psychologoj… jestli nepřestane, tak jdu opravdu pryč, dodaly jste mi sebevědomí a už si nemyslím, že bych to s dětma nezvládla…děkuju :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
22.3.13 10:30

Já Ti hlavně přeji, aby tam opravdu šel. Slíbit může cokoli… takže se připrav i na možnost, že se budeš muset s dětmi odstěhovat.. ale já doufám, že opravdu dostal rozum a k psychologovi půjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
22.3.13 12:15

Poslalo se víckrát :oops:

Příspěvek upraven 22.03.13 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
22.3.13 12:16
:oops:

Příspěvek upraven 22.03.13 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
22.3.13 12:16
@Anonymní píše:
Já synovi občas taky jednu dvě přes zadek plácnu, ale když soustavně vymejšlí blbosti… manžel ho seřeže tak minimálně 3× týdně…
Když bych mu tohle dala přečíst, řekne mi, že jsem pitomá kráva, která si věčně jen stěžuje na blbosti a že jsem manželka na ho*no a všechno si to vlastně dělám sama tím, jak se chovám…

8o Dál nemám sílu číst, s takovým „charakterem a prima chlapem“ ještě jsi? Vím, že je to asi těžké (dvě děti, RD), ale utíkej dokud se to na vás ještě moc nepodepsalo…je to citový mrzáček, nenech trpět ty prďolky :hug:, syn má jen 3 roky, má nárok dělat neplechu, neposlouchat, být hlučný, vztekat se, zkoušet kam až to půjde :hug: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
22.3.13 12:53

Držím palce aby si opravdu měla to štěstí a partner si uvědomil, že se chová jako kretén (omlouvám se za tak silný výraz, ale jeho chování co popisuješ si ani jiný označaní nezaslouží) a nebo aby ti vydrželo odhodlání odejít (což bys měla rozhodně udělat, jestli se jak kretén bude chovat dál). Opravdu je mi tvých dětí líto, jak syna, který si to chudinka prožívá, tak dcery, která je sice malinká ale musí tomu být svědkem.
Nejsem zastáncem toho, že by se děti měli nechat růst svévolně jako dříví v lese, musí vědět že existují hranice aby z nich nevyrostli rozmazlenci, nevychovanci, nedej bože v dospělosti kriminálníci, jedna výchovná přez zadek, nebo přez ruku, když VÁŽNĚ něco provedou, to ano, ale přez tváře? Až mu v nich tepe? Kvůli každý kravině? TO VÁŽNĚ NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 08:42

Zatím se vážně snaží, domlouval si doktora, má tam jít ve čtvrtek… Jsem zvědavá, jak dopadne…

• Citovat
  • Upravit
1553
25.3.13 10:54
@Anonymní píše:
Zatím se vážně snaží, domlouval si doktora, má tam jít ve čtvrtek… Jsem zvědavá, jak dopadne…

Tak pokud je to pravda, tak je to úspěch.. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Marie
25.3.13 10:57
@Anonymní píše:

Taky moc držim palce, hlavně dětem, aby tohle již nemusely zažívat :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí