Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakladatelko, jak to u vás dopadlo? U nás je to podobné.
Napodobne.Taky me to zajima.
Mám stejný problém. Prosím, jak to dopadlo? Pomohl psycholog, nebo jste odešla? A co pak u soudu péče o dítě?
My jsme už od sebe. Otec syna ho prý bije, když mu ho dám na víkend a to je tam se současnou partnerkou… Ale bije ho nejspíš o samotě. Prý facana a tak… ![]()
Bojím se, že mu soud umožní víkedndy nebo střídavku.
Otec -velmi oblíbený, kamarád, k cizím ochotný a tak…
Na veřejnosti. U nás doma byl uřvanej pedant, který chtěl, ab ho malej poslouchal na slovo, což mu nikdy nešlo, je hyperaktivní, hlučný, neposlušný, možná i ze stresu v těhotenství… Takže řev, na zadek, facky atp…
Těžko dokázat cokoli, svědectví pouze rodinných příslušníků a to se před nimi choval ještě „dobře“…
Děkuji všem za postřehy
@Anonymní píše:
Jo ještě dodávám, že manžel se před okolím chová jako ten nejlepší chlap a táta, ale jak se zavřou dveře, mění se v to, co jsem popisovala
@Anonymní píše:
Jo ještě dodávám, že manžel se před okolím chová jako ten nejlepší chlap a táta, ale jak se zavřou dveře, mění se v to, co jsem popisovala
@Anonymní píše:
Jestli to chápu správně, s manželem jste se před dětmi moc nepoznali…škoda, nicméně co je moc, to je příliš…tvůj manžel je závislý na pc hrách, líný, nechce se ani starat o vlastní děti, místo strání se o ně je bije a vše je tvoje vina, vydělává pár korun a odmítá se postavit situaci, kdy by měl platit alitmenty jako chlap - proboha, uchraň sebe i ty děti a mazej klidně i do garsonky!!! Nebo ho pošli do zahraničá už teď, ať máš klid a děti nemají doživotní trauma z magora, promiň, že ho tak nazývám, ale já s magorem žila a děkuji, to už nikdy nechci zažít!
Jak to dopadlo se asi nedovíme. Ale je možné, že psycholog tyhle dva lumeny nahlásil na sociálku a děti už jsou v bezpečí. Já bych to udělala hned. Pokud jeden rodič děti mlátí a druhý jen čumí, nezasáhne a ještě lituje sebe. Tak oba dva jsou úplně stejný, a žádné právo na své děti nemají.
@cartera píše:
Jak to dopadlo se asi nedovíme. Ale je možné, že psycholog tyhle dva lumeny nahlásil na sociálku a děti už jsou v bezpečí. Já bych to udělala hned. Pokud jeden rodič děti mlátí a druhý jen čumí, nezasáhne a ještě lituje sebe. Tak oba dva jsou úplně stejný, a žádné právo na své děti nemají.
Doufám že jo, protože při představě, že ten otec děti mlátí dál a zakladatelka se jenom dívá a lituje se, by se mi chtělo
![]()
Nebyla bych s takovým chlapem má očividně nějaký mindrák a léčí si ho na tobě a na synovi. Nikdy se nezmění, takový lidi se nemění.
Můj postoj je dost rezervovaný, ženský vidí bití/násilí za každým pohlavkem nebo plácnutím přes zadek. Na mě se tady všechny sesypaly, když jsem cizímu klukovi dal pohlavek když mi přetáhl psa tyčkou mezi oči. Jeho maminka ho absolutně nezvládala a vlastně kašlala na to co provedl. Bohužel. Tak dostal ode mě. Dostal jsem vyčiněno ještě od ní, co že si dovoluju mlátit jejího synka.
Takže nevím, záleží jak ho „bije“ a jestli paninka nepřehání a zda si klučina opravdu zaslouží. Já byl taky kolikrát bit a je ze mě normální člověk. Tím se samozřejmě skutečného násilníka nezastávám. Jen, že tohle ženské zpravidla rády přehánějí.
Příspěvek upraven 10.01.21 v 01:12
Zbij manžela, nic láskyplného… Prostě ho nakopej do citlivých míst.
@Lexter píše:
Můj postoj je dost rezervovaný, ženský vidí bití/násilí za každým pohlavkem nebo plácnutím přes zadek. Na mě se tady všechny sesypaly, když jsem cizímu klukovi dal pohlavek když mi přetáhl psa tyčkou mezi oči. Jeho maminka ho absolutně nezvládala a vlastně kašlala na to co provedl. Bohužel. Tak dostal ode mě. Dostal jsem vyčiněno ještě od ní, co že si dovoluju mlátit jejího synka.Takže nevím, záleží jak ho „bije“ a jestli paninka nepřehání a zda si klučina opravdu zaslouží. Já byl taky kolikrát bit a je ze mě normální člověk. Tím se samozřejmě skutečného násilníka nezastávám. Jen, že tohle ženské zpravidla rády přehánějí.
Příspěvek upraven 10.01.21 v 01:12
Ale ten syn se třese strachem, když tatínek přijde domu a to už normální není
![]()
@KotatkoElisschan píše:
Ale ten syn se třese strachem, když tatínek přijde domu a to už normální není![]()
To se mi zdá jako nepřijatelné, samozřejmě.
@Lexter píše:
To se mi zdá jako nepřijatelné, samozřejmě.
Mě taky, já s bráchou jsme občas od táty též dostali ale nikdy jsme netřásli strachem když se vrátil z prace
![]()
Nemám slov