Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak my máme Stelu,líbila se mi moc Magdaléna,ale měla by moc dlouhé jméno i příjmení,takže to jsme zavrhli…a pokud by byla druhá holčička,byla by to zřejmě Sofie,nebo Elena.. ![]()
Jj, segra mela holcicky driv nez ja a vyfoukla mi tudiz obe dve jmena, co se mi pro holcicky libily a to Andelka a Rozalka, dalsi segra ma Vendulku a jestli nam se nekdy zadari holcicka, tak to asi bude Emma nebo Johanka. Znama ma Justynku a Tanicku (Tatiana), coz je taky krasny:))
teď jsem četla, že Victoria Beckham chce dát své holčičce jméno Santa.
![]()
janinka81 píše:
Ahoj, my máme Lucinku, Vendulku
a čekáme Julinku
to je babinec!
to se tatínek má ![]()
Kdybchom ěmli holčičku byla by to Ninečka(panenka)a nebo Laurinka ![]()
My máme vybrané na holčičku taky jméno Sofie
, ale ještě se mi líbí Isabella, Emma, Liliana nebo Anabella.
my sice mame kluka ale kdybych jednou mela holcicku libilo by se mi Anabela…to bych si chtelau manzela prossadit ale uvidime no
jmen an holcicku sem i libi hodne
ahoj, my máme Michalku,a kdyby se zadařila druhá holčička tak se nám líbí Sára.
Sofie je krásný jméno, u nás bohužel neprošla (manžel), ale máme Nicol - tu jsem si už prosadila ![]()
Marci1982 píše:
Sofie je krásný jméno, u nás bohužel neprošla (manžel), ale máme Nicol - tu jsem si už prosadila
jj Sofie je náádherný jméno a já furt váham jestli Sofie nebo Thea ,..hezký jméno je i Emma ae Sofie asi na konec vyhraje:)) ![]()
jj Ema, Emma, Sofie a Thea jsou krasny jmena…u nas v okoli je ted ale Sofii az moc (ale jmeno je to ) prekrasny takovy vzneseny)
Thea se mi libi asi nejvic prtoze jsem zastancem originalnich jmen ktery nema jen tak nekdo ![]()
Sofinka je nádherný jméno. My máme Alžbětku (Bětušku), tu si prosadil manža, ale druhou bych chtěla Rozárii, takže se modlim aby to druhý byla holčička, nebo si prostě ještě pořídíme třetí, ale kdybychom čekali kluka tak jméno nemáme a neměli jsme ho ani když jsme s Bětulí jeli do porodnice a to jsme si nenechali říct co to bude ![]()