Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud se jendou dočkám holčičky chtěla bych Sofinku:)Izabela mi totiž u chlapa neprojde:)Líbí se mi ještě třeba Vanesa ale těch je hodně kolem nás Sofinka ani jedna:)Laura,Olívie,…jmen na holčičku je dost a dost:)))Ale Sofinka je dobrá volba ![]()
nám se líbila Beáta, ale tu jsme pak zavrhli, protože nám přišlo, že má málo variant oslovení. Dále Magdalénka, Anička… nakonec mi tu v postýlce spinká Anetka ![]()
Já jsem si vždy přála Viktorii,Viktorku.Ale taťka mě „uhádal“
![]()
Tak máme Karolínku a nedala bych jí ani za milion ![]()
My máme doma Leonku, druhá holčička by byla Tamarka (je to překrásné jméno, má tolik hezkých zdrobnělin - Taminka, Tami, Tamuška), ale narodil se nám kluk, takže Tamarka zůstává pro případ, že bych si rozmyslela třetí dítě. ![]()
Ahojky
. Já chtěla Kristýnku, Sofinku, Justýnku…ale chlap mi všechno „zatrhl“. Dlouho trval pouze na Erice (to byl úplně první nápad, který se mi ale později „rozležel“). Naštěstí (
) pak ale přítel něco provedl a z výčitek svědomí sám navrhl Bereniku (jedno jméno z mého seznamu)…no a myslím, že ve finále jsme nadšení oba
![]()
máme chlapečka ale na holčičku jsem měla vybranou Sárinku a Lauru ![]()
Jé já taky nejvíc chtěla vždy Isabelu a ta mi neprošla.Ale Sofii mi předevčírem schválil.Tak jsem štastná.Ještě jestli se potvrdí.
tak já chtěla Sáru, ale to mi u přítele neprošlo =o( nakonec máme Nikol, ale dál se mi moc líbila Simonka a Laura
Dlouho jsem chtěla Emmu/Emu nebo Ellu, ale v poslední době se s nimi roztrhl pytel. Stejně se mi narodil syn
..... Teď bych volila Ninu nebo Ester. ![]()
Já dlouho bojovala proti Janě, nechtěla jsem, aby malá měla jméno po mě. Líbla se mi Jindřiška, Eliška, Anna nebo Nela.
Ale podlehla jsem
- a dneska jsem za Janičku ráda.
Mno, takže mně se líbí Ella, Elen, Nela, Karolína, Tereza, Soňa. A proto mám 3 kluky
, ale nedala bych je za nic na světě ![]()
my jsme stanovili jako divci jmeno Laura
(nakonec to ale bude stejne kluk)
jinak jsou pekna jmena Karolinka, Magdalenka, Vendulka…
Mě se hrozně líbí Ester, ale bohužel, jsem z rodiny asi jediná. Pak se mi líbí taková klasická jména, jako Eva, Anna, Johanka, Adélka - což mi taky manžel neschválil. Jen tak pro představu, on prosazuje aby se případná holčička jmenovala Vesna (nikdy !!).
Nakonec jsme se zatím jakž takž shodli na Jolance, Veronice nebo Terezce, ale pro oba je to spíš kompromis.. No máme čas ještě dva měsíce, třeba na něco přijdeme.
Stejně to určitě bude chlapeček Vítek..
![]()