Vitalia.cz a můj šok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1318
7.4.11 09:27

Vitalia.cz a můj šok

:mavam: dobré ránko maminky
Už od těhulení mi pravidelně chodí emaily ze serveru Vitalia.cz.Dneska mi přišel další-Meateřství 33 týden.Ale docela jsem měla šok,píší tam: „Snažte se, aby dítě znovu dostalo hračku, o kterou usiluje. Dejte dítěti umělohmotné nádoby, aby je mohlo stále znovu plnit vodou a vyprazdňovat. Co nejvíce ho přidržujte ve stoje.“ To s nádobkou na vodu mě nijak neudivuje i když tedy nevím,jak by jsme to doma v obýváku zvládly :roll: ale co mě doslova zarazilo je to jejich „co nejvíce ho přidržujte ve stoje“ 8-o Tak já nevím,neposazuju-teda spíš se o to snažím,ale postavovat malou můžu??? 8-o 8-o 8-o
Tady je odkaz na celý článek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
7.4.11 09:41

To jsou věci 8-o O postavování platí to samé jako o posazování-pokud nezvládá dítě samo tak nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.4.11 10:17

Haha, a to dítě si bude nádoby plnit a vyprazdňovat jo? :lol: Moje 18m dcera by to hned vylila na sebe i na koberec :mrgreen: To jsou nápady…
A stání nebudu komentovat raději vůbec, prostě nejlépe pomůžete svému dítěti tím, že mu nebudete pomáhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.4.11 13:22

Já si myslím,že o postavování platí totéž jako o posazování 8-o rozhodně bych to nedělala :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.4.11 15:36

No koukala jsem na to jako blázen… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie