Nějaká jména pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
17.4.11 19:25

krasny jmena a hodily by se i k sobe..libi sem i kdyz maj sourozenci jmena co se k sobe hodi…
My zas nemeli jmeno pro holk uale my spon vedeli ze to bude kluk :-D to vam to hezky vyslo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.4.11 19:26

My mame jmeno Ella :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.4.11 19:46
:palec: :palec: :palec: taky máme doma Ellinku:-)
housenka20 píše:
Ella :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wd
24.6.11 21:59

zuzanka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.6.11 22:01

sofinka je nejlepší :mrgreen: :palec: ale jinak se mi líbí miriam, ester,tamara,eliška,winona,barunka,thea,nina,timothea...... mohla bych pokračovat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8384
24.6.11 22:08

holky mne se treba libi Anabela protoze manzel by chtel jednou Annu a to ja vubec…

date nam prosim hlasek?

Prosím, dej líbí se mi tady > http://www.facebook.com/….photography
A potom u fotky

http://www.facebook.com/photo.php?…

Děkuju moc. Je to pro našeho malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.6.11 22:20

Mám dcery Petru a Lenku a ještě se mi líbí Terezka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
24.6.11 22:27

Líbily se mi jména Barbora a Kateřina, měla jsem v tom jasno, že takhle se budou jmenovat moje děti. Jenže pak jsem se vdala a přesně takhle se jmenují neteře… No co, stejně čekáme Danečka :lol: (Holčička by byla Verunka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.6.11 18:50

a co tak LILI,Jasminka,Salina,a nebo Megi,a co skoro nikdo nema je Sissi,a Fibi je krasne jmeno
:srdce: :think: :srdce: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.6.11 19:59

Ahojky,tak já jsem taky jednu chvíli přemýšlela nad Sofií. Je to moc krásné jméno,takové vznešené.Tu vystřídala Viktorie a nakonec chvíli před porodem jsme se rozhodli,že to bude Valentýnka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.11 20:00

Ahoj, každé miminko má pro své rodiče hezké jméno :kytka:
My máme Emmu a dále, kdybychom měli další holčičku, rozhodovala bych se mezi těmito jmény: Patricie, Sophie, Ellen, Amélie, Sára.
Další jména, co se mi za těmito líbí: Eliška, Sabina, Darinka, Julie, Viktorie.
Tak at správně vyberete :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.6.11 21:19

mne se taky libilo jmeno Darina, ale asi by jsem se na tom s manzelem neshodli ten v prvni chvili rikal Lauru, ale pak jsem to neodresili…ted porad rika ze kdyby jsem emli holku byla by to Anna MArie po jeho babicce coz v zadnym prpade..mame Nataniela a tak i druhy chci neobvykly aspon trosku aby se nehadali:-)

Jak pisete kazdy jmeno je pro rodice krasny..jaj sem teda zezacatku dsot vahala ale ted uz jsem si jista sice nekdy kkdyz se me nekdo pta je mi to malicko jeste divny rikat a cekat na jejich reakci ale cim dal tim min spis uz se smeju z nekterych reakci…a jak jsem se minule s manzelem shodli jsem pysni na to jaky jsem mu dali jmeno at se to nekomu libi nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
25.6.11 21:22

My máme Julii a další případnou holčičku plánujeme Johanku :wink:

• Citovat
  • Upravit
5
27.6.11 21:52

Máš ÚPLNĚ stejný výběr jako já!! :mrgreen: :mrgreen:
Nakonec je to holčička a já váhám, páč Sofie je teď na mě moc „populární“.. :-? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
4.5.12 23:36

Já mám Beátku :) ve výběru byla ještě Bianka, Berenika a Andrejka. Kluk by byl (nebo jednou bude) Sebastian ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure