Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na kluka už mám vybráno Tobiáška ale na holčičku si pořád nemůžu vybrat napadla mě Sofie ae pořád přemýšlím zda nejsou ješte nejaká hezčí jména ,..poradíte ?:-)
Me se libi Ema.kdyz segra cekala holcicku,tak si vybrali Leontynka.ja porad byla proti a chtela jsem Emu,nakonec to je Leontynka,a uz se mi to i libi..;-))ale zalezi i na prijmeni,aby se to hodilo.
My máme vybráno Valentýnka, Magdalenka a ještě se mi líbí Mariánka.
ja jsem puvodne chtela Elenu, pak to mela byt Terezka a nakonec cekame Davidka
![]()
Jinak pro holku se mi libi Vanessa, Theresa, Samantha atd. ![]()
Lenka76 píše:
Me se libi Ema.kdyz segra cekala holcicku,tak si vybrali Leontynka.ja porad byla proti a chtela jsem Emu,nakonec to je Leontynka,a uz se mi to i libi..;-))ale zalezi i na prijmeni,aby se to hodilo.
me se libi Leona, nebo Lea ( i kdyz si nejsem jista ze se tento tvar muze davat) a pokud by mi to vyslo, tak bych tak pojmenovala svoji holcicku a leontyko bych ji urcite taky oslovovala:-)
potom se mi libi Nina, Nela (tech je bohuzel nejak hodne), Stela, Ema a Anna asi mam slabost pro kratka a jednoducha jmena ![]()
U nás nakonec vyhrála Kamila ale rozhodovalo se ještě mezi Viktorkou a Dominikou(ale těch teď bude asi hodně)
taky záleží na příjmení já chtěla Kristýnku,ale máme dost těžký příjmení (Křtínová)tak jsme dali Nellu ![]()
Me se moc libi Viktorie
ale pokud my budeme mit nekdy holcicku,bude to na prani pritele Nicol ![]()
Jinak se mi jeste libi Nela a Karolinka
Lenka76 píše:
ahoj nám se také líbila Ema a tak máme Emmu ![]()
dále se mě líbilo (mě, ne manželovi
): Sofie, Elen, Sabina, Viktorie.
Kdyby jsme měli ještě jednu holčičku, shodli jsme se na Sáře ![]()
Příspěvek upraven 07.04.11 v 14:01
Já chtěla jméno od S - ládí to s přijmením.Ale ne stejné jako to moje.To se mi nelíbí. ![]()