Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máme 2 holčičky - Kláru a Lucii.
Dále se mi líbilo Elena, Daniela, Tereza. ![]()
já mám Tobiáše a Theu. DAlší jména co se mi líbí pro děvče jsou Lea, Stella, Emma, Sofie, Mia, Amélie, Elen…
U nás vyhrála Sára na té jsme se shodli oba…ale líbí se mi i Danielka,Verunka,Zuzanka ![]()
Maminky Sárinek, jaké používáte ještě zdrobněliny???
My jsme chtěli Julii a máme Julii:) Dále se mi moc líbí Eliška a Rozárka ![]()
sofie je krásny jmeno práve sem ale přemýslela že bych to měla Sophie misto sofie sophie je hezči i když je to to samé:)
máme Verunku, ještě se nám líbí Terezka (ta je v záloze na druhý pokus
)
my měli vybráno Berenika a Beáta, pak jsem nachvíli navhrhovala Bianku, ale to se blbě skloňuje, Berenika mi zas nejde s příjmením, (hodně „R“) a přítelovi se všeobecně nelíbilo
takže budeme mít Beátku
Jinak Sofie je krásný jméno, laškuju s myšlenkou jestli by malá nemohla mít obě ![]()
Renčo,já mám Sáru a říkám jí Sári-moc zdrobnělin bohužel nemá.To mi vadilo,když jsem vybírala,protože já jich mám spoustu,ale pak jsem ji viděla a já i kamarádka co byla u porodu(a já si vydupala,že jméno řeknu až ji uvidím) jsme se shodli,že to je prostě -Sára-sluší jí to-
dále už je to odpověď pro Weru ..i když kamarádka před tím byla spíše pro Ivanku co měla ještě být-a já chtěla ještě Johanku.S manželem jsme se dohodli ale na další Zuzance(pokud se letos povede)
Sofii jsem nedala,protože má dcera v Bulharsku babičku a dědu.Jo a také není od S špatné Soňa a Simonka.