Na čem spí miminko po narození?

488
7.4.11 10:47

na čem spí miminko po narození ?

Právě chystám postýlku a nevím, jestli spí miminko ze začátku jen na matračce a na prostěradle nebo na peřince. Je mi jasné, že bez polštářku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
7.4.11 10:52

matrace, prostěradlo, plínka zavinuté v zavinovačce

opravena šííílená hrubice :oops:

Příspěvek upraven 07.04.11 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.11 10:52

Doporučuju pod hlavičku plínku, abys nemusela v případě ublinkávání neustále měnit prostěradlo.
Zrovna tak jsem dávala i do zavinovačky pod hlavičku i do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.4.11 10:53

Ahoj, já mám na matraci podložku + prostěradlo a mimčo je v zavinovačce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.4.11 10:55

Ahoj, já mám v postýlce matraci, na ní nepromokavou podložku, prostěradlo a plenku. Zavinovačku jsem nepoužívala ani u jednoho dítěte.
A peřinku pod hlavu dcera dostala snad až v 1,5roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 11:00

ahojky, mam v planu - matrace, prosteradlo, plinka pod hlavou, popripade mimco v zavinovacce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.11 11:04

ja davala jeste jeho perinku rozlozenou narovno v postylce, lip se tam zachumla :-) ted spi se mnou v posteli na rovnym uz a jeho matracka mi prijde strasne tvrda, neutulna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.4.11 11:16

Zavinovačku bude mít taky nebo nějaký spací pytel, ale jen matračka s prostěradlem mi přijde pro miminko tvrdá. Jak tady čtu, tak jen jedna z vás použila i peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.4.11 11:18

Matrace, prostěradlo, zavinovačka do 3 měsíců. Pak spací pytel, v cca 7měs peřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.4.11 11:21

Amanda-Já dával jen madraci a prostěradlo a podvíšila mu pod hlavičkou kdyby náhodou ublinkl vše jsem dala pod madraci a byl v zavinovačce která je dosti měká nebo co jsem měla já tak byla měkoučká klidně mužeš dát i peřinu pod něj ale je lepší aby to měly tvrdší spíše méně spí :wink: přez den i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.4.11 11:25

v zavinovačce do tří měsícu ,teď už jen na plíně ve spacím pytli ;)ale já ji stejně ráno najdu v postýlce pomalu vzhuru nohama :Dcestovatelka pytel nepytel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.11 11:28
amanda1979 píše:
Zavinovačku bude mít taky nebo nějaký spací pytel, ale jen matračka s prostěradlem mi přijde pro miminko tvrdá. Jak tady čtu, tak jen jedna z vás použila i peřinu.

tak si vem, ze v brisku byl v teple a vsechno okolo bylo mekky, ja davam jeste obcas i dneska do zavinovacky a na perinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.11 11:35

Nedávno říkala Kedroňová ( nebo jak se ta paní jmenuje :wink: )v TV, že neví, kde se vzalo to, že miminka nesmí mít polštářek. Mít ho můžou už od narození. Ale nějaký hodně měkký a ne ohromný, samo. A má být ne jen pod hlavičkou, ale spíš jakoby až pod lopatkama/ramínkama a že to mají děti rádi, protože se jim ta hlavička do polštáře zaboří a ony mají pocit, že jsou zachumlaný celý i s hlavičkou. Že jsou jakby v hnízdečku nebo jak to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.4.11 11:36

tak jako u většiny: matrace,prostěradlo,pod hlavou plínečka, zavinovačku jsem používala asi měsíc,pak už ji nechtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
7.4.11 11:37

Tak já jsem dala matraci, protičůrací podložku, prostěradlo, na to jsem položila polštářek (jak je mimčo malý, tak jsem ho dala pod ní, jako pelíšek, to nám dělali i v porodnici) a přes to ještě deku :roll: :mrgreen: …je to takovej útulnej pelíšek a kolem sebe má malá ještě takovej „plyšovej hadrovej měkkej válec - vypadá to jako malej kojící polštář - a to jí dělá dojem toho útulnýho pelíšku, nemá kolem sebe prostor, je v tom jako zavřená a to má moc ráda…čerstvá miminka to milují“. Jo, a ještě jsme první měsíc měli trošku zvednutou matraci, jako v porodnici. Tak ať se miminku krásně spinká :hug: (a mamince taky :lol: ). Helča

Příspěvek upraven 07.04.11 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky