Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych založit prostě anonymní mail aniž bych musela hned ze startu uvádět své tel. číslo.
Hlavně kvůli seznamce, nějakým jiným stránkám a tak. Žádný oficiální účet, proto nevidím důvod tam takové údaje uvádět. Když seznamku smažu, tak nebudu potřebovat ani ten mailový účet.
Gmail a seznam telefonní číslo požadují, tak už nevím, kde jinde. Dokonce mě seznam pomalu nechce pustit na starší email, jelikož tam neuvádím telefon.
Poraďte, prosím ![]()
@xlocwx Tak si kup simku u benzínky, zadej tam to číslo a vyřešeno ![]()
@arinecka nebudu pak platit u operátora za ověřovací sms, když to nové číslo použiju?
Neumíš hledat? Freemail služeb bez ověření čísla jsou desítky, najde si je i mentálně postižený člověk.
@xlocwx píše:
@arinecka nebudu pak platit u operátora za ověřovací sms, když to nové číslo použiju?
Na tý simce je kredit, takže v pohodě.
@arinecka no, ano, ale ta simka jakoby patří nějakému operátorovi, ne? A ja nechci mít oficiálně 2 čísla, ale 1 simku pro takové kraviny, když už teda všude chtějí po mně ten tel.
@xlocwx píše:
@Zumpa sorry, ale VŠUDE chtějí tel. Proto jsem už zoufalá
Ne, VŠUDE fakt nechtějí. Když si neumíš zajistit ani takovou věc, tak si ani nesnaž založit žádný anonymní účet.
@xlocwx píše:
@arinecka no, ano, ale ta simka jakoby patří nějakému operátorovi, ne? A ja nechci mít oficiálně 2 čísla, ale 1 simku pro takové kraviny, když už teda všude chtějí po mně ten tel.
Asi ti nějak nerozumím
V čem je problém? Tak si kup simku, a používej jí jen když potřebuješ ne?
@arinecka v tom, že nechci v jednom telefonu měnit simky
Nechci, aby se mi něco pokazilo nebo se změnila nastavení a tak. Proto se ptám na nějaký free mail. V prosinci to na seznamu ještě šlo, teďka už ne.
A od kdy chtějí uvést telefon? To je nějaká novinka? Já si zakládali dva nové maily na seznamu loni a telefon to po mně nechtelo