Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Byla bych strašně ráda, kdyby někdo věděl, jak by se ten word dal zas změnit.
Příspěvek upraven 05.03.22 v 08:21
No, pokud nejsi troll, tak to pc vypni a v pondělí odnes firmě, která to umi obnovit.
Jo, on psal 100 strankovou praci na tabletu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud nejsi troll, tak to pc vypni a v pondělí odnes firmě, která to umi obnovit.
To je tablet, otázka je, jestli to vůbec jde obnovit.
@Anonymní píše:
Ahoj. Při promazávání fotek k uvolnění paměti jsem omylem synovi smázla na tabletu 100strannou regionální práci. Nemám koš ani SDkartu. Ten soubor byl ve wordu, nevíte jak by se to dalo dát zpět, prý jsou k tomu i nějaké aplikace.Příspěvek upraven 05.03.22 v 08:22
Co je to regionální práce?
@j.a.n.i1 píše:
Jo, on psal 100 strankovou praci na tabletu
A proc by ji nemohl psat na tabletu? ![]()
@JohanaRottova obnovit to urcite pujde. Ja jsem kdysi potrebovala smazane fotky a byly tam minimalne pul roku stare…Zalezi, jestli mas android nebo ios. Podle toho si dej do googlu: „obnoveni smazaneho souboru android“. A vyjede ti tam milion navodu.
@Anonymní píše:
Ahoj. Při promazávání fotek k uvolnění paměti jsem omylem synovi smázla na tabletu 100strannou regionální práci. Nemám koš ani SDkartu. Ten soubor byl ve wordu, nevíte jak by se to dalo dát zpět, prý jsou k tomu i nějaké aplikace.Příspěvek upraven 05.03.22 v 08:22
No, prostě bolestné poučení pro syna. Stalo se mne něco podobného, ukládala jsem poctivě, ale pouze na externí disk, ktery jsem přenášela mezi počítači. A jednoho dne disk nebyl. Pokud píše 100 stránkovou práci a nemá jedinou zálohu, tak je blb, co k tomu holt musí sednout znovu.
@kateka.1 píše:
@JohanaRottova obnovit to urcite pujde. Ja jsem kdysi potrebovala smazane fotky a byly tam minimalne pul roku stare…Zalezi, jestli mas android nebo ios. Podle toho si dej do googlu: „obnoveni smazaneho souboru android“. A vyjede ti tam milion navodu.
Je to Android.
@Cuddy píše:
No, prostě bolestné poučení pro syna. Stalo se mne něco podobného, ukládala jsem poctivě, ale pouze na externí disk, ktery jsem přenášela mezi počítači. A jednoho dne disk nebyl. Pokud píše 100 stránkovou práci a nemá jedinou zálohu, tak je blb, co k tomu holt musí sednout znovu.
To není práce do školy, píše knihu.
@JohanaRottova píše:
To není práce do školy, píše knihu.
To je jedno, efekt je stejný.
Nedovedu si představit, že píšu jakoukoliv práci na tabletu… a regionální práce je co? No ale použij Google, ten má návod na všechno. Já jsem si jen pomocí Googlu zvládla odvirovat pc, obnovit smazana data… a nemít u něčeho takového zálohu je opravdu blbost, to by člověk, co neco takoveho píše, měl vědět.
@Midaku píše:
Nedovedu si představit, že píšu jakoukoliv práci na tabletu… a regionální práce je co? No ale použij Google, ten má návod na všechno. Já jsem si jen pomocí Googlu zvládla odvirovat pc, obnovit smazana data… a nemít u něčeho takového zálohu je opravdu blbost, to by člověk, co neco takoveho píše, měl vědět.
Samozřejmě, že jsem se už na návody dívala. Nabízí tam různé programy, které mi ani nejdou otevřít. Ptám se na konkrétní program, postup, pokud existuje. Googlovat řešení asi napadne každého, to radit nepotřebuji.
@JohanaRottova - a syn to ví? třeba šílíš předčasně. i jen psaní pitomých seminárek mě naučilo zálohovat, zálohovat, zálohovat a zase zálohovat. ne na jedno místo, hned na několik různých. tím spíš, jestli to byla práce na tabletu. neumím si představit něco většího dělat na něm, nebyla to spíš jenom uschovaná záloha? já takhle diplomku nosila i v mobilu ![]()
Ahoj. Při promazávání fotek k uvolnění paměti jsem omylem synovi smázla na tabletu 100strannou regionální práci. Nemám koš ani SDkartu. Ten soubor byl ve wordu, nevíte jak by se to dalo dát zpět, prý jsou k tomu i nějaké aplikace.
Příspěvek upraven 05.03.22 v 08:22