Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Někdy to obnovit jde, jindy ne (teď mluvím o běžném uživateli, co jede podle YT návodů). Ale pokud je syn schopný napsat 100 stránek práce, tak je jasné, že bude vědět, že musí zálohovat, dost možná to má na cloudu a ve svém mobilu taky.
Ale zní to zajímavě, stran věku pisatele. Stostránkové texty člověk píše většinou až po 20. roce života - a fakt není důvod psát to na matčině tabletu (dost času vydělat si na brigádách na vlastní laptop). Pokud to tedy není teenage psycho grafoman, a v tom případě žádná velká škoda, a podnět k brigádě. ![]()
@Ufinka87 píše:
Já nevím jak to funguje asi js3m. Mimo ale prvně byvh s3 podívala do koše.. I v mojem tel když něco smažu mám možnost sama na obnovení smazaných souboru do 30 dní
Několikrát zde píši, že problém je, že android koš nemá. To jsem našla hledáním na googlu. Tyto rady jsou mi k ničemu, ptám se na osvědčený postup.
@JohanaRottova píše:
Několikrát zde píši, že problém je, že android koš nemá. To jsem našla hledáním na googlu. Tyto rady jsou mi k ničemu, ptám se na osvědčený postup.
Osvedceny postup jsem uz psala, vypni to a vem to v pondělí do firmy, kteta se tim zabývá.