Nejde kakání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
18.12.13 21:49

Nebo namočit do teplé vany i bříško a teplé jídlo/nápoje. Aby to podpořilo střevní činnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.12.13 22:07

To samý jsme měli s klukem včera. Fakt už jsem myslela že pojedeme. Naložila jsem ho do vany a když se začal pokoušet, tak jsem normálně na hulváta ten bobek co jsem viděla v prdelce vyšťourala úzkým koncem lžičky. Hned jsem do něj nacpala 3 ml Lactulosy a dneska ráno taky. Pak už dnesha hodil dva tvrdý bobíky, ale už sám a je klid. To jsou ty sladkosti po Mikuláši :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.12.13 22:16

Dneska v podvečer jsem to řešila s roční :( Je to hrozný, začala tlačit a začala nehorázně brečet.. Nakonec to ale zvládla, doufám že to zítra nebude pokračovat a bude to už v pohodě. V 8 měsících měla to samé a pomohla jsem jí teploměrem, dneska jsem to jenom zkusila a nenechala se ani náhodou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.12.13 22:22

Jak uz tu bylo radeno, nam hodne pomahaj svestky, stava nebo dam varit 5 susenych svestek a dam mu vypit s cajem ten vyvar…chce to samozrejme vickrat opakovat…taky to pak chce delat omacky, polivky, pokud se ji hodne „suchych jidel“ tak pak je ta stolice taky tvrda a nejde to vykakat…jinak ji zase moc nenut tlacit, at si nevytlaci hemeroidy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.12.13 22:26

Mě doktorka poradila glycerinový čípek, všechno proběhlo v klidu. Ale to bylo u menší (mezi rokem a dvěma). Čtyřleťačce bude boj něco do zadečku nacpat… Rozhodně je to sázka na jistotu. Švestky už teď asi moc nepomůžou, potřebuje změkčit to, co je na konci a tam už se nedostanou. Jinak pak je to dobrá prevence zácpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
18.12.13 22:27

Položit, skrčit nožičky směrem k bříšku a jemně prsty roztáhnout zadeček a pomoc tomu ven..švestková šťáva, žádné sladké..pozor rýže..mrkve, banán staví..hodně tekutin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.12.13 22:29

Na takhle akutní zácpu nám téměř okamžitě pomohl Easylax, je to takový miniklystyrek, rozmělní stolici a usnadní vyprázdnění. Je to lepší než čípek, tak jestli máte někde lékárenskou pohotovost tak bych tam zavolala jestli to mají. Někde to do odpoledne objednají. Držím palce, je to trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.12.13 22:31
@hubička píše:
Položit, skrčit nožičky směrem k bříšku a jemně prsty roztáhnout zadeček a pomoc tomu ven..švestková šťáva, žádné sladké..pozor rýže..mrkve, banán staví..hodně tekutin..

Tohle mi přijde (stejně jako teploměr)jako postup spíš pro menší děti. U čtyřleté slečny si tento postup moc nedovedu představit. Ta moje by mi tedy asi pořádně „nakopala“. Už jen ten čípek (jakýkoli) je vždycky boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.12.13 22:33
@Lemuska píše:
Na takhle akutní zácpu nám téměř okamžitě pomohl Easylax, je to takový miniklystyrek, rozmělní stolici a usnadní vyprázdnění. Je to lepší než čípek, tak jestli máte někde lékárenskou pohotovost tak bych tam zavolala jestli to mají. Někde to do odpoledne objednají. Držím palce, je to trápení.

Ségra měla zřejmě něco podobného. Byla to nějaká tekutina, která se stříkla do zadečku a bylo. Ale netuším, jak se to jmenovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.12.13 22:35

Ten aplikator u Easylaxu je docela tenký takže použití bude pro malého/malou příjemnější než u čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.12.13 22:36

@Káka74 to je určitě ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.12.13 22:40

Holky manžel to nevydržel a jel na pohotovost procipek. Snad zabere. Malá zas usnula..před chvíli zas pokus a pláč. A to jsem se snažila vydloubnout.. Zítra budu v prác. Nervni jestl. Se to nepovede v noci. Do práce bohužel musím :-/ ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.12.13 22:42

Omlouvám se za chyby píšu z mobilu. Ležím vedle malé.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.12.13 23:35

@darkblack večer ji kapni do pití olivovy olej…já to dělala…malá to mela stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.12.13 23:51

Ponořit zadek co nejhloub do záchodu a přitlačit ho ramenama aby uvolnil zadek potom rukou mu kůži u zadečku budete jakoby kolem hovínka vracet zpět do zadečku a přinejhorším prstem. taky se to stalo kamarádce už u větší holky a vyšpárala prstem, chuťovka, ale zabrala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí