Roční dítko stále kašle - prosím o radu

158
18.12.13 21:18

Kašle, jak na něj, roční dítko.

Dobrý den maminky, chtěla bych vás poprosit o radu, malej má kašel asi týden a možná i víc, dávala jsem mu mucosolvan když nám ho poradila paní doktorka, ale absolutně nezabírá, už nevím co mu mam dat, tchyně mi koupila prospan, prej jí to doporučila prodavačka v lékárně, malej má i rýmu, nedávno měl horečku, ale to už je zanáma, prosím vás o radu co bych mohla udělat. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.12.13 21:20

Dávám Prospan nebo Jitrocelový sirup. Když se nelepší nebo má déle horečky jdu k doktorce. Už měla atb na průdušky několikrát, tak aby si jí raději poslechla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.12.13 21:21

Kašel je suchý nebo zahleněný?

Jinak nemít přetopeno a zvlhčovat vzduch ;) Udělat třeba i cibuli s cukrem a dát na lžičku, pokud je kašel suchý tak jsem dávala tussin, ale že by to byl nějaký zázrak to taky ne… Malá takhle kašlala dva týdny a pak ze dne na den nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
18.12.13 21:25

Ahoj, my davame na kasel ventolin sirup+ fenistil kapky a kdyz to nezabre, jdu radsi k doktorce, mali meli uz vicekrat atb, tak to nechci podcenovat. Tak at jste na Jeziska fit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.12.13 21:27

No má ten kašel zahleněný, ale dokud jsem mu nedala mucosolvan tak měl suchý, jak jsem mu dala ten sirup tak ho mě zahleněný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.12.13 21:28
@Anemary píše:
Ahoj, my davame na kasel ventolin sirup+ fenistil kapky a kdyz to nezabre, jdu radsi k doktorce, mali meli uz vicekrat atb, tak to nechci podcenovat. Tak at jste na Jeziska fit!!

zajímavá kombinace, to vám naordinovala dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.12.13 21:30

@Anemary No my ještě ATB neměli na kašel, jediný když měl malej zánět moč. cest, ale už vím jak se to projevuje, tak ten zánět to neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
18.12.13 21:30

Já ti dám prodavačku… :mrgreen:

Nám se nakonec nejlíp osvědčil Stoptussin, na ten začátek, když je kašel suchý. Jakmile zvlhne, tak pak něco na vykašlávání- ten Mucosolvan, Prospan… ám nejlíp zabírá Sinecosin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.12.13 21:31
@Lilinka97 píše:
No má ten kašel zahleněný, ale dokud jsem mu nedala mucosolvan tak měl suchý, jak jsem mu dala ten sirup tak ho mě zahleněný. :?

Pokud vim, tak mucosolvan je na vlhky hlenity kasel…ne na suchej…
( Mucosolvan® junior, sirup pro děti, se nejprve příjemně rozlije v krku a v dýchacích cestách, potom uvolňuje zahlenění, zkapalní lepkavý hlen, který způsobuje kašel a usnadňuje vykašlávání hlenu ven z dýchacích cest.)
Jinak je to akorat tahac penez, je to uplne na prd…cpou to porad do reklam, pac to vubec nepomaha…na suchy kasel je napr. Robittusin…my kaslem uz dva mesice..doktorka neni schopna mu neco dat, porad at si neco koupime samy…uz jsem v lekarne nechala pres 1500,– a nic…tak jedu zitra s malym na krcni… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.12.13 21:33

Nejsme šarlatáni, jdi k dr. když máš pocit, že se to nelepší :) A dítě není pokusný králík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.12.13 21:33

@Fíková To mi řekla tchýně ale víte jak to chodí :D No uvidime jak to pujde dál. :)Ale pokusím se o ten sinecosin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.12.13 21:35

Ja vzala malyho i k me detske mudr, co me mela jako malou, rikala, ze je dost zahlenenej a neco malo na pruduskach je a to ta nase detska rikala, ze tam nic neslysi :zed:…tak ta moje detska mudr, nam dala neco jako ATB po 12…a stejne jeste kasle a uz to je dobrany…neni to uz teda tak hrozny..ale nevim co to jsou za kasle..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.12.13 21:36

@Lilinka97 mne ted detska rekla, ze mucosolvan max tyden, ze jsou pak zbytecne zahleneny.

• Citovat
  • Upravit
7745
18.12.13 21:36

@Lilinka97 já teď koukala, že je až od dvou let. To zas změnili registraci, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.12.13 21:42

@Lilinka97 já bych mu dávala hlavně fakt hodně pít, teplý čaj a klidně i s medem prostě aby se krk prohřál a pitím se rozpouští i hlen, pak max nějaký jitrocelový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí